Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende iyiyim canım evdeyim çocuklar misafirler geçiyor işte dün tanıdık bir bayan birtanedaha düsünüyormusun dedi bende yok dedim halbuki bilmiyorlarki içimde ne fırtınalar kopuyor
Haha iyi yapmisin ama yok demekle.allah iyilik versin.karar vemekte zor tabi insan korkuyo bu arada yas da geciyo.insallah hayirlisi neyse senin icin o olur

Haha iyi yapmisin ama yok demekle.allah iyilik versin.karar vemekte zor tabi insan korkuyo bu arada yas da geciyo.insallah hayirlisi neyse senin icin o olur
Amin canım çok korkuyorum ya bu arada senin normal dogummu bende kendi kendime bebek düşünüyorum canım eşimide ikna etmem lazım ama nasıl olacak

Amin canım çok korkuyorum ya bu arada senin normal dogummu bende kendi kendime bebek düşünüyorum canım eşimide ikna etmem lazım ama nasıl olacak
Erkekler kolay ikna olur sen iste yeterki esini ikna edersin insallah.benim ikinci kizim sezeryan oldu bebek cok asagida idi.insallah bunda normal dogum olcak cok korkuyom sezeryandan cok kotuydu normal dogum o an zor ama hemen ayaklaniyosun .zaten bu erkekleri de anlamis degilim bakan kadinlar gece gece kalkan yok emizmeydi yok ateslindi felan filan ama erkekler istemiyo cocuk anlamadim gitti.haha

Canım sen süper annelerde varmıydın eski nick neydi
Ara ara yazardim cnm eski nic ayshee ydi. Bu en son sordugunda şu oluyor hamile kalmadan önceki adetin hangi aydaysa o ay o cinsiyet yani dünyaya gelen bebeginin cinsiyetine yatkin diger ay diger cinsiyete baskin olurmus yani öyle diyen biri olmusta ona baktık ciddi oranda tutan var. Ornek son adetin ocak ve o ay hamile kaldin subat diger cinsiyet bu sekilde siralama yapiliyormuş. Anladiiiiiinnnn. Bizimkide biri dereye tas atar 40 deli pesinden kosar öyle bisey iste

Peki budurumda benim kızlar tuttumu

KIzlar yine ben:) şimdi kasıklrımda ağrı var demiştim ya arkadaş da 13-15 erkek günü dedi bana bugün ıslaklığım başladı kasıklarımda da batmalar..bu yumurtlamadan önceki akıntı böyle süt gibi oluyo değil mi allahım ne zor işler sen çabalarımızı boşa çıkartma inşallahh yarabbim

Benim uzayan akıntıyla başlıyor sonra ıslak oluyor kaç kızın var canım

Kasımda adet oldum aralıkta hamileydim şubatta adet oldum martta hamileydim aralıkta adet oldum ocakta hamileydim
Tutmadi sende kasim11 subat 2 aralik 12
Ilkinde eminmisin kasimda adet olduguna bak iyi düşun tutuyordu ne guzel bozdun isi kizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…