- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.221
Mirnaz test yapmiyormusun??KIzlar yine ben:) şimdi kasıklrımda ağrı var demiştim ya arkadaş da 13-15 erkek günü dedi bana bugün ıslaklığım başladı kasıklarımda da batmalar..bu yumurtlamadan önceki akıntı böyle süt gibi oluyo değil mi allahım ne zor işler sen çabalarımızı boşa çıkartma inşallahh yarabbim
Öyle değil canım bence yıllarını da yazsın ben bir bakıcam merak ettimTutmadi sende kasim11 subat 2 aralik 12
Ilkinde eminmisin kasimda adet olduguna bak iyi düşun tutuyordu ne guzel bozdun isi kizzz
Bende kendimi kontrol ediyorum yarın galiba başlar çatlama durumları1 kızım var canım ama öncesinde biraz ıslaklık oluyor diye biliyorum sonra uzayan yumurta akı geliyor diye biliyorum ben
Sabah yağtım daha çatlamaz dediniz yapmadım şu sıvı alma muhabbeti varya bikaç saat geçsin yapıcam tekrarMirnaz test yapmiyormusun??
Akinti olayi herkeste ayni olmaz ve yaniltici olur. Senin tahmini yumurtlama gunu nezaman? Tavsiyem yumurtadan cok once yapma maksimum 1 gun önce daha fazlasi olmasin hatta 1 gun bile fazla 10 saat maksimum1 kızım var canım ama öncesinde biraz ıslaklık oluyor diye biliyorum sonra uzayan yumurta akı geliyor diye biliyorum ben
ISlakmısın peki şuan iç çamaşırını ıslatan ıslaklıjtan bahsediyorumBende kendimi kontrol ediyorum yarın galiba başlar çatlama durumları
Ay ben burda gülmekten ölecem ya bir yandan çizgi film izliyorum biryandan yazıyorumTutmadi sende kasim11 subat 2 aralik 12
Ilkinde eminmisin kasimda adet olduguna bak iyi düşun tutuyordu ne guzel bozdun isi kizzz
Ü16 sı ama geçen ay erken oldum iki gün ben yumurtladığıö gece kasıklrıkın felaket ağrıdığını hissediyorum açıkçası anlıyorum o gece yumurtladığımı ertesi gün ağrı kalmıyor çünküAkinti olayi herkeste ayni olmaz ve yaniltici olur. Senin tahmini yumurtlama gunu nezaman? Tavsiyem yumurtadan cok once yapma maksimum 1 gun önce daha fazlasi olmasin hatta 1 gun bile fazla 10 saat maksimum
Bugun yapma denemeni testin cok silikti. Testi yapincada bol suyunu ic biraz bekle idrara cik. Ciktiktan sonra ne su ne wc 3 saat minumum bekle. Sonra yap testi.Sabah yağtım daha çatlamaz dediniz yapmadım şu sıvı alma muhabbeti varya bikaç saat geçsin yapıcam tekrar
Yooo kuruyumISlakmısın peki şuan iç çamaşırını ıslatan ıslaklıjtan bahsediyorum
Canım ilkine hamile kaldığın aydan itibaren ileriye sar diğerlerinin geldiği aya da bakarsın böylece..Ozaman ben hangi aylarda deniycem
Sen zorla biraz ekimdir bence sen yanlis hatırlıyonAy ben burda gülmekten ölecem ya bir yandan çizgi film izliyorum biryandan yazıyorum
sonrasına kalmak daha riskli değil mi yaAkinti olayi herkeste ayni olmaz ve yaniltici olur. Senin tahmini yumurtlama gunu nezaman? Tavsiyem yumurtadan cok once yapma maksimum 1 gun önce daha fazlasi olmasin hatta 1 gun bile fazla10 saat maksimum
Ne guzel....Ü16 sı ama geçen ay erken oldum iki gün ben yumurtladığıö gece kasıklrıkın felaket ağrıdığını hissediyorum açıkçası anlıyorum o gece yumurtladığımı ertesi gün ağrı kalmıyor çünkü
Yazıyorum büyük 2001 orta 20Öyle değil canım bence yıllarını da yazsın ben bir bakıcam merak ettim
Evet kasımda oldum 22 kasımTutmadi sende kasim11 subat 2 aralik 12
Evet canim yani hep okuduklarimiz o yönde yumurtadan ya cok az önce yada cok az sonra olmali denemesonrasına kalmak daha riskli değil mi ya
Hmmmmmm peki bunuda atalim copeYazıyorum büyük 2001 orta 20
Evet kasımda oldum 22 kasım
İmkanı yok dün gibi aklımdaSen zorla biraz ekimdir bence sen yanlis hatırlıyon
?????Yazıyorum büyük 2001 orta 20
Evet kasımda oldum 22 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?