Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Mirnaz test yapmiyormusun??

1 kızım var canım ama öncesinde biraz ıslaklık oluyor diye biliyorum sonra uzayan yumurta akı geliyor diye biliyorum ben
Akinti olayi herkeste ayni olmaz ve yaniltici olur. Senin tahmini yumurtlama gunu nezaman? Tavsiyem yumurtadan cok once yapma maksimum 1 gun önce daha fazlasi olmasin hatta 1 gun bile fazla 10 saat maksimum

Akinti olayi herkeste ayni olmaz ve yaniltici olur. Senin tahmini yumurtlama gunu nezaman? Tavsiyem yumurtadan cok once yapma maksimum 1 gun önce daha fazlasi olmasin hatta 1 gun bile fazla 10 saat maksimum
Ü16 sı ama geçen ay erken oldum iki gün ben yumurtladığıö gece kasıklrıkın felaket ağrıdığını hissediyorum açıkçası anlıyorum o gece yumurtladığımı ertesi gün ağrı kalmıyor çünkü

Sabah yağtım daha çatlamaz dediniz yapmadım şu sıvı alma muhabbeti varya bikaç saat geçsin yapıcam tekrar
Bugun yapma denemeni testin cok silikti. Testi yapincada bol suyunu ic biraz bekle idrara cik. Ciktiktan sonra ne su ne wc 3 saat minumum bekle. Sonra yap testi.

Canim nasil yapiyorsun bu hesabi cunku 18 de yum olmaz benim cok erken oluyo normelde adetin 17. Ila 20. Gunleri arasinda yum oluyo sana hesaba gore 12. Gun oluyor L Lilarengim1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…