- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.181
Benimde ikinci kizim gec dollenmeydi sonadet tarihimde 18aralikti yani ocakta dollenmis. Ama şu var. Ilk kizima subatta hamile kaldim cunku sat ayin başındaydı bu durumda son adet tarihlerini baz alırsak tutuyor bende ikiside cift ay. Ama dollenmeye bakılırsa ikinci kizim tutmuyorGeç döllenme ise nasıl olacak
Benim oğlumda sat 19 Nisa’n
Doktor un baz aldığı 1 mayıs
Canım kızlara yemek hazırlıyayım gelecemO arkadasin neler yapmisti canim biaz anlatir misin super annelerde kac kiside tuttu bu yontem biliyor musun biraz ordaki arkadaslarda bahset neler yapmislar
Sat mı bak diyorsunBenimde ikinci kizim gec dollenmeydi sonadet tarihimde 18aralikti yani ocakta dollenmis. Ama şu var. Ilk kizima subatta hamile kaldim cunku sat ayin başındaydı bu durumda son adet tarihlerini baz alırsak tutuyor bende ikiside cift ay. Ama dollenmeye bakılırsa ikinci kizim tutmuyor
Tekli ay çiftli ay hangileri@Birdemetumut canim yani şöyle düşun sen nisan ayindaki adetinin yumurtasıyla ogluna hamile kaldin. Denemeni tekli aylardaki adetinden sonra yap. Matematigi bu bunun
Kolay gelsin kızlara nasıl hamile kaldınCanım kızlara yemek hazırlıyayım gelecem
Tekli ay çiftli ay hangileri
Ayyyy iyice kafam karıştı
Birde şu +12 diyorlar o nasıldı
Hımm tamam hiç sayı olarak saymak gelmiyor aklıma,kafa gitti iyice yatıyorum kk,süper anneler,kalkıyorum burası ve orasıyani sen nisandaki adetin sonrasindaki yumurtayla hamile kaldin. Nisan 4.ay ya canim. 5.ay mayis
7.ay temmuz
9.ay eylul
11.ay kasim boyle düşun. +12 de yumurta catladiktan sonraki 12.saat ve sonrasi oluyor.
Bende geç yumurtluyorum 16.17. Günde@Birdemetumut canim ben ikinci kizima tek denemeyle hamile kaldim adetin baslangicindan itibaren 14.gündü o ay yumurtam gec catlamis tahmini 17.gün yada 18 o donemler siklusum uzundu. Zannimca yumurtlama gunuydu ama gec yumurtlama olmustu
Derece ile vücut ısısı ne zaman olunca olcak benim bu konuda hiç bilğimde yok.azcık anlatın bacılarHımm tamam hiç sayı olarak saymak gelmiyor aklıma,kafa gitti iyice yatıyorum kk,süper anneler,kalkıyorum burası ve orası
Temmuzdaki adet bitimi mi denesem bilemedim.eşime daha fikrimi açmadım kendi kendime çocuk yapıcm hahaha:)))
Bu arada ben gittigidiyordan turnusol kağıdı ve Ateş ölçer aldım eski tip çubuklardan,cam tığ gibi olanlardan değil ucu metal olanlardan kalan kısmı plastikten olandan,ovu testi de var kendime bi defter tutayım da birkaç ay takip edeyim bari,çocuk düşünürüm yada düşünmem nasip
Kız için ısı düşünce diye biliyorum çünkü yum zannında yükseliyor sanırımDerece ile vücut ısısı ne zaman olunca olcak benim bu konuda hiç bilğimde yok.azcık anlatın bacılar
Aaa hamilemisin yoksakızlar benin adete 6 gun falan var ovulasyon yaptim çift cizgi cikti güvenmeliyim herhalde ilk sırada benim benden once deneyen oldumu benim 5 mart dene
Bende iyiyim canım evdeyim çocuklar misafirler geçiyor işte dün tanıdık bir bayan birtanedaha düsünüyormusun dedi bende yok dedim halbuki bilmiyorlarki içimde ne fırtınalar kopuyorAllaha sukur iyilik saglik sen nasilsin yoktun ortada karar verdinmi yapiyimusun bebesi
Hatırlamıyorum ama onunda geç çatlamıştı galiba oyüzden uzadı kızı olanda oldu oglu olanda o arkadaşların yumurtlama günü tek ilişki yapanlar oglu oldu birkaç arkadaşımızın ama çok zaman geçti inan hatırlamıyorumO arkadasin neler yapmisti canim biaz anlatir misin super annelerde kac kiside tuttu bu yontem biliyor musun biraz ordaki arkadaslarda bahset neler yapmislar
Son adet tarihlerinde bu aylardami oldu kesin hatırlıyor musunBende büyük kızıma aralıkta hamile kaldım ortanca mart küçük ocakta hatta ilişki günüm 15 ocaktı tek ilişkiydi bu durumda benim ne oluyor
İlk kızımı hatırlamıyorum ortanca kızım 16 ve 17 gündü sanırım iki gün denedik başkada olmadı zaten üçüncüye 17 gündü unutmadıysam tabi tek ilişki ikinci kızımdan sonrada adet bittikten sonra yanılmıyorsam adet bitti 3 gün sonra eşim kendi kendine bebek kararı vermiş ve oldu çok kızdım nasıl bana sormadan çocuk kararı alırsın dedim zaten o ay olmadı başkada korktugum başıma geldi ve hamile kaldım ama kalp atışı oluşmadıKolay gelsin kızlara nasıl hamile kaldın
Hamile kaldıgım ay canım önceki aylarda adet ayımdıSon adet tarihlerinde bu aylardami oldu kesin hatırlıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?