- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.481
Ayy inşallah cnm yaa..belimin ağrısı tavan ondan diyorum acaip şiddetli korktum kalkıp test yaptım işte hemenKizzz durr. Ne çatlamasi daha testin koyulasmadiki. Daha bu koyulasacak sonra pik yapacak dur hele.
O renksiz akinti kisiden kisiye degisiyor bence. Benim 3 gun once geliyor o. Senin yapacağın piki yakalayana kadar 8 saat aralikla test yapmak. Testin vardir insallah. Insallah cat anindada islak olursun. Bu kuruluk olayini cok arastirdim cnm o konudada icin rahat olsun kuru olanlarinda ogullari olmus hatta bitanesi subazli kayganlastirici kullanmış. Preseed değil eczaneden 20 liraya aldim yazmistiÇok ıslak değilim zaten ya ben normalde bu süreçte acaip ısşak olurum mantar vs olmasın diye sadece birkere biokadin fitil kullandım o gündem beri acaip kurudum..demekki ihtiyacım varmış..bilemiyorum artık ondan mı antibiyotik kullandım çok hastalandım ateş v.s ondan mı neydense işte kıruyum yani netice olarak ..peki sencw yumurta akını yakalar yakalmaz mı girmek lazım çünkü internette okudım bel ağrıları başladıktan 24-48 saat arası yumurtlama gerçekleşir yazıyodu eğer öyleyse olgunlaşığ çatlama süresi bu muhtemel süre ozaman yarın yapmak daha mantıklı
Oyy cnm arkadaşım sağol desteğin için yaa..insan derdini anlayanlarla konuşunca ne kadar iyi geliyor hakkaten..çok sağol
Ben büyük kızıma bir gün Unutarak hapı hamile kaldımKızlar doğum kontrol hapı yumurtlamaya engel degil mydi benmibenmi yanlış biliyorum doktor yumurtan olgunlaşmış dedi sasirdim gerçeği
Amin canım hepiniz aklimdasiniz inşallah sagliklica dogum yaparim korku başladı hepinizede banada rabbbim sağlıklı hayırlı bi erkek evlat nasip eder
Canim kizim bu ara cok huysuz gozum korktu acikcasi zaten kararsizdim ertelememe vesile oldu eylul ekime attim deniycem olursa olacak olmazsa 2 3 sene erteliycemCnm sen martta denemicekmiydin niye erteledinki
AllAh yardımcımız olsun inşallah cnmHiç bilgim yok cnm ya
Nasip kısmet cnm bugece ve yarını değerlendirecem kısmette varsa olur yoksa önümüzdeki ay rabbim kızını bağışlasın sanaBen büyük kızıma bir gün Unutarak hapı hamile kaldım
Hayirlisi cnmCanim kizim bu ara cok huysuz gozum korktu acikcasi zaten kararsizdim ertelememe vesile oldu eylul ekime attim deniycem olursa olacak olmazsa 2 3 sene erteliycem
Cümlemizin evladını bağışlasın .Nasip kısmet cnm bugece ve yarını değerlendirecem kısmette varsa olur yoksa önümüzdeki ay rabbim kızını bağışlasın sana
Amin cnm inşallahCümlemizin evladını bağışlasın .
İnşallah gönlüne göre olur
Testlerim bozuk cikti cnm. Adeti bekliyorum hayirlisi bakalim.Sen ne yaptın Cnm test yapiyonmu
Bozuk oldu nasıl anlaşılıyoTestlerim bozuk cikti cnm. Adeti bekliyorum hayirlisi bakalim.
Testlerim bozuk cikti cnm. Adeti bekliyorum hayirlisi bakalim.
Anamm benimki de mi bozuk acaba ya? Gittigidiyordan aldım ben yaKontrol cizgisi olan C cizgisinin rengi belli belirsiz gecen ay pik olmasi gereken zamanlarda T ve C silikti arkadaslar. Ama onemli olan C cizgisinin rengi benimkilerin nerdeyse hepsi silikti
C cizgisi silikmiAnamm benimki de mi bozuk acaba ya? Gittigidiyordan aldım ben ya
Oylemi hayırlısı olsun cnmTestlerim bozuk cikti cnm. Adeti bekliyorum hayirlisi bakalim.
Evet görünmüyo bileC cizgisi silikmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?