- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.441
Hakkında hayırlısı insallarsağol cnm dua edin benim için yaa
öyle mi dersin..ayy ben bu gece de test yapayım da olmadı yarın gideyim yaÖzelde öyle yapamazlar cnm paranla gidiyorsun. Tst yapıyorum ama surekli silik cikiyor yumurtama baktirmak istiyorum sorunmu var acaba dersen bakar cnm
cat anında 12 saat geçmeden diyolar zaten ama tabi rabbim bilir..Ben yum çatlamadan yapmıştim kız oldu
Bence testle bakıp çatladığına emin olmadan deneme yapmaKızlar sizce esimi ariyayimmi gelsin şimdi deneme yapalım
Canım benim geçen ay gittiğim doktorda mutlaka çatlamasını bekle demişti. Öncesinde deneme dedi. Ama sen bilirsin.Birde face deki kizlar israrla yumurta catlamadan once deneme yapin diyorlar erkek bebek icin.
bencede cnmBence testle bakıp çatladığına emin olmadan deneme yapma
Burdaki yakındaki ecznye gittim yoktu ovu testi oradaBence testle bakıp çatladığına emin olmadan deneme yapma
Kızlar aciiiiil cvp verin hastaneden geldim gebelik istedigimi soylefim doktorum yumurtanın olgunlastigini söyledi gerçekten de akıntım kasik ağrım ve bel ağrım var ama bi sorun var ben doğum kontrol hapı kullandığımi söylemedim cunkucunku bunu bana ozel dki doktor verdi antibiyotigin doğum kontrol hapının etkisini azalttığı söyleniyor sizce bitane antibantibiyotik hap icsemmi bide yumurtam ne zaman çatlar diye sormadım ama dunden beri ağrım var bu sabah felaket sancı çektim ama şimdi ara sira goguslerimde sizlama oluyor kasiklarimdada gelip giden hafif kramplar var sizce ovu testi alip yapayimmi bide bu gece ve yarini değerlendirmek istiyorum bugunle beraber 4 gunluk perhizvar en pazartsi korunmali iliski olmuştu
Elimde ıki tane olsaydı yeteriydi oda yok eczaneye gittim yoktu esimde ugrasmaz böyle şeylerlebencede cnm
Evet cnm o doktor o hapı adet olmam için verdiki adetimin 3. Günü gideyim diye bilmiyorum ya kafam çok karıştı bi fıkır verın adetimimi bekliyeyim ne yapayım yumurtam olgunlastigina göre bugün yarın çatlar o yüzden 10 güne kadar adet olurum sizce bekliyeyimmiSana ozeldeki doktor birkac ay beklemen gerektiğini soylemisti yanılmıyorsam oyuzden dogum kontrok hapi verdiki tedavi amaclida olup tekrar düşükle sonlanlanmasin falan.
Niye aceleye getiruyon canm tekrar allah korusun dusuk olsa bu sefer erkek cocuk degil hamilelik sansin azalir bence ozel doktorun tabsiyelerine uymaya calismalisin ama yinede sen bilirsin
Sen bilirsin canim hazir hissediyosan kendini yap.eminsen yumurtanin catladigindan.cok fazla steslisin.yapma bogle.bu ay olmazsa obur ay denersin.oEvet cnm o doktor o hapı adet olmam için verdiki adetimin 3. Günü gideyim diye bilmiyorum ya kafam çok karıştı bi fıkır verın adetimimi bekliyeyim ne yapayım yumurtam olgunlastigina göre bugün yarın çatlar o yüzden 10 güne kadar adet olurum sizce bekliyeyimmi
Normalde sadece söylediğim tarihlerde deneniyor ama ben olsam yum gününü kaçırmazdım.Benim de bu ay yum gunuyle tutmadı ama yum gününe yakın zamandaydi tarihler. Suanda bebek dusunmedigim icin denemedim .Yum gününü tesbit et ona göre yap sonra keşke şöyle olsaydı fln dememek için.L Lilarengim1 canm sen bana 18 mart ve 20 dedin ama simdi o tarihlerde testle bakıldığında yum catlamamais sa deneme yapilmali mi yani birde benim gecen ay sogan kurunden dolayi 6 gun gecikmişti onuda hesaplamismisydin
Aynen kaptirmayin kendinizi fazla yinede yapin diyet felan ne yapmak istiyosaniz keske dememek icin ama hersey nasip kismet rabbim eli ayagi duzgun hayirli evlatlar versin oncelikle.zaten cogunuzun bir veya iki kizi var yaparsiniz hidaha.ben okadar takip felan yaptim kizim yolda ablam bebek istemedigi halde hamile kaldi onunki erkek kizlari vardi onundA.nasio kismet meselesi birazda bunlar.ablamin nasipinde varmis.acele de etmeyin.stres hic yapmayin.allah gonlunuzdekini verir insallah.Normalde sadece söylediğim tarihlerde deneniyor ama ben olsam yum gününü kaçırmazdım.Benim de bu ay yum gunuyle tutmadı ama yum gününe yakın zamandaydi tarihler. Suanda bebek dusunmedigim icin denemedim .Yum gününü tesbit et ona göre yap sonra keşke şöyle olsaydı fln dememek için.
Bazen hem yum hem diyet yapanlarda bile tutmuyor. O yüzden bu yöntemlere çok kaptirmayalim kendimizi veren Allah kaderimizde varsa o ogluş bizi bulur mutlaka:)
Merhaba canım ikinci kızına hamile kalmadan önce burdamıydın yani yöntem denedinmiBen yum çatlamadan yapmıştim kız oldu
Bende martın birinde akşam üstü lekem oldu ikisinde tam adet oldum 7 gün falan sürdü benim nezaman erkek günüm canım birde dikkat ettim çift sayılı gün söylüyorsunNormalde sadece söylediğim tarihlerde deneniyor ama ben olsam yum gününü kaçırmazdım.Benim de bu ay yum gunuyle tutmadı ama yum gününe yakın zamandaydi tarihler. Suanda bebek dusunmedigim icin denemedim .Yum gününü tesbit et ona göre yap sonra keşke şöyle olsaydı fln dememek için.
Bazen hem yum hem diyet yapanlarda bile tutmuyor. O yüzden bu yöntemlere çok kaptirmayalim kendimizi veren Allah kaderimizde varsa o ogluş bizi bulur mutlaka:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?