- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.461
Kendimi hazır hissediyorum cnm doktorda yumurtan var olgunlaşmış dedi çatlamış veya catlamamis demeddemedi bende fikrimci bu akşamı ve yarını değerlendirmeyi düşünüyorum kismette varsa olur olmazsa önümüzdeki ay denerim hazır yumurtam var kaçırmak istemiyorumSen bilirsin canim hazir hissediyosan kendini yap.eminsen yumurtanin catladigindan.cok fazla steslisin.yapma bogle.bu ay olmazsa obur ay denersin.o
Kafam cok karisik coookkkCanım benim geçen ay gittiğim doktorda mutlaka çatlamasını bekle demişti. Öncesinde deneme dedi. Ama sen bilirsin.
Allah gonlune gore versin cnm hakkinda hayirlisi olsunKendimi hazır hissediyorum cnm doktorda yumurtan var olgunlaşmış dedi çatlamış veya catlamamis demeddemedi bende fikrimci bu akşamı ve yarını değerlendirmeyi düşünüyorum kismette varsa olur olmazsa önümüzdeki ay denerim hazır yumurtam var kaçırmak istemiyorum
Sen ne yaptın Cnm test yapiyonmuKafam cok karisik coookkk
Amin cnm inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verirAllah gonlune gore versin cnm hakkinda hayirlisi olsun
Hiç bilgim yok cnm yaKızlar doğum kontrol hapı yumurtlamaya engel degil mydi benmibenmi yanlış biliyorum doktor yumurtan olgunlaşmış dedi sasirdim gerçeği
Gecemavisim ya senle bana yardım eden kimse yok halimiz hal değil valla
Bence de gece catlıycak ama eşim yok yaaaa en güzel yardim edecek bize mirnazim. Rabbim ER RAHMAN dir. Oh bak hersey yoluna girneye baslamis. Gece catlayacak olsaydi testin silik cikmazdi cnm hiiiiccc kaygilanma. Bu is saniyelik bir is değil. Aksam 10 gibi iyice dikkat ederekyap kesinlikle sivi tuketme ve tuvalete gitme kesinsonuc verir.
Kizzz durr. Ne çatlamasi daha testin koyulasmadiki. Daha bu koyulasacak sonra pik yapacak dur hele.Bence de gece catlıycak ama eşim yok yateknbaşına da yapılmıyo bu iş:) şansıma inşllah yatın çatlar da akşama yetişir enazından:) Rabbim duysun sesimizi inşallahh aminn Gecemavisim
Aslında bende çyle planlamıştım ama eşim il dışına gitti o kadar gel bu gece dedim ama iş işte yapcak bişey yok kısmetten öte yol yok :)Karsit fikirler deneyimler olunca ister istemez bi karmasa yaşıyoruz. Ama genele bakilacak olursa cat oldugu anlar yapilan birliktelikte geneli erkek bebek oluyor bunun bircok canli kanli orneginide görüyoruz zaten. Yada cattan cok az once yapilabilir ben sahsen oyle yapicm insallah. Hem akinti olarakta daha islak olurm
Çok ıslak değilim zaten ya ben normalde bu süreçte acaip ısşak olurum mantar vs olmasın diye sadece birkere biokadin fitil kullandım o gündem beri acaip kurudum..demekki ihtiyacım varmış..bilemiyorum artık ondan mı antibiyotik kullandım çok hastalandım ateş v.s ondan mı neydense işte kıruyum yani netice olarak ..peki sencw yumurta akını yakalar yakalmaz mı girmek lazım çünkü internette okudım bel ağrıları başladıktan 24-48 saat arası yumurtlama gerçekleşir yazıyodu eğer öyleyse olgunlaşığ çatlama süresi bu muhtemel süre ozaman yarın yapmak daha mantıklıAslında bende çyle planlamıştım ama eşim il dışına gitti o kadar gel bu gece dedim ama iş işte yapcak bişey yok kısmetten öte yol yok :)
Oyy cnm arkadaşım sağol desteğin için yaa..insan derdini anlayanlarla konuşunca ne kadar iyi geliyor hakkaten..çok sağolYumurtan yarin catlayacak Allahin izniyle hemde neguzel cuma gecesi. Mübarek gun. Stres yapmaaaa rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?