Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
L Lilarengim1 canım benim içinde yorumlatabilir misin? 27-28 günde bi adet oluyorum adetim 8-9 gün sürüyor ama çoğu leke şeklinde. Son adet tarihim 9 mart. Şuan adetimin son günlerindeyim.

Canım bitince yaz tam tarihleri
Kızlar tahmini bilgiler vermeyin lütfen boşuna uğraşmak istemiyorum.Biliyorsunuz küçük bebeğim var zor oluyor.Zaten ise başlıyorum ne kadar girerim bilemem.

Deneme oldumu hadi hayirlisi
Aynen canım işte yumurta akını gördüm sonra testim pik yapmıştı ben de 4.5 saat sonrAsına denemiş oldum eşime kahve içirdim incir ve ceviz yedirdim öncesinde ben elimden geleni yaptım artık rabbim ol derse olur olmazsa da kısmetimizde yokmuş deriz..

Yum çat oldumu canım tekrardan test yaptım ki

Yum çat oldumu canım tekrardan test yaptım ki
Canım catlamasa yumurta akı gelir mi..ben. Tuvalete çıkmıştım afedersiniz akıntımı kontrol ediyorum bu arada..neyse elime leblebi büyüklüğünde yumurta akı geldi gercekten çok koyuydu yani öyle parmak arası akıntı gibi değil..löp dü yani keşke fotosunu çekseydim..aha dedim çatladım neyse sonra gruba yazdım test yap dediler ama idrarım yoktu ki yapmıştım cünkü. Eyse yine de gittim tuvalete birkaç damla yine yaptım o testi yğkledim zaten ama dün falan hiç çizgi belirmiyordu bile yani öyle söyleyim buna rağmen cift çizgiyi gördüm yani çok beklememişidrara rapmen yani :) şimdi uzanıyorum kahve bende içtim ve az su içtim zaman geçsin yaşıcam tekrar test merak etmeyin bunları yazıyorum ki unutmayayım ve inşallah bana nasip olur herkese de rehber olurr

iyi yaptim canim bende garin sabah ilk idrarlagebelik testi yapicam hayırlısı hiç hissetmiyorum ama en azından merakım gider
Canim test yaptin mi
tatlim hadi hayirlisi insallah gönlünden gecen nasip olur bu arada tekrar test yaptin mi siliklesmis mi birde su yumurta aki kivami bende hep oluyo yum zsmanlarinda bir hafta boyunca geliyoçözemiyorum ben sen nasil ayirt ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…