- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.641
Merhaba cnm valla ben lavabodayken elimle kontrol ederken elime geldi böyle afedersin sümük gibi ordan anladım açıkçasıCanim test yaptin mi
tatlim hadi hayirlisi insallah gönlünden gecen nasip olur bu arada tekrar test yaptin mi siliklesmis mi birde su yumurta aki kivami bende hep oluyo yum zsmanlarinda bir hafta boyunca geliyoçözemiyorum ben sen nasil ayirt ettin
Aslında normalde benim de ıslaklığım çok olur ama bir kere biokadin kullandım 7.5 liraydı bu arada fiyatı pahalı birşey değil..o acaip kuruttu zaten asitliği alıyormuş sanırım..hiç ıslak değildim normalde birgünde gelmez yani öncesi çok ıslanır çamaşırım ama bu sefer öyle olmadı dedim ben stres yaptım yumurta falan olmıcak diye geçirdim içimden ama işte leblebi gibi elime gelince anladım..zaten iki gündürde kasık ağrım vardı dün tavan yapmıştı belime de vuruyor benim bu arada..sanki böyle saatlerce ayakta kalırson oyle bir bel ağrısı kızlar testi sorunca saatlerce tuttuğum idrarla bile değildi test yaptım ve günlerdir göremediğim çift çizgiyi gördüm şükür ki ve 4.5 saat sonra ilişki oldu bir saat popomun altına yastık koyup yatakta kaldım sonra tuvalete çıktım bilmiyorum faLa meni böyle dışarı akarmı belki yumurtladığım için de olabilir fazla meni tuvalete aktı..artık döllendim mi döllenmedim mi orasını allah bilir elbet..bu arada sağıma yattım hep herkes öyle diyor diye..hakkımızda hayırlısı..bende merakla bekliyorum sizin gibi :)Merhaba cnm valla ben lavabodayken elimle kontrol ederken elime geldi böyle afedersin sümük gibi ordan anladım açıkçası
Perhizim 5 gün oldu kızlar elim iş sebebiyle şehir dışındaydı cünkü yumurtlama gününde oldu evet cnm ondan kesin eminim çünkü bugün ağrım falan yok kasıklarımda çünküMiraa35 birde yumurtalama gununde mi deneme oldu yumurtlamana kac gun vardi perhiz kac gun oldu
kızlarr nerelerdediniz yaaaKızlar testlerim bunlar kırmıızı zeminli olan sabah çektim açıkmıştı bi bakar mısınız?
evet canim acilmis hayirli olsun hadi bakalım gun saymaya baslakızlarr nerelerdediniz yaaa
Ayy öyle mi dersinevet canim acilmis hayirli olsun hadi bakalım gun saymaya basla
Sıkma canını canım hakkımızda hayırlısı hepimiz içingünaydın kızlar testimi yaptim gölgesi bile yok hayirlisi gec olsunda guc olmasin onumuzdeki maclara bakicaz artik
Miraa35 testin acilmis. Zamanlaman cok iyi oldu. Insallah gebelikte oluşur.
@ciko canım bende çeşilçay çok içtim bu hafta pazartesiden beri nerdeyse hergün en az bir kupa bence havuç çok etkili..kasık ağrım benimde 3 gün önce başladı ama o takvimler genelde tutuyor bence sen son adet tarihin söyler misin bi bir de regl uzunluğun ve döngünün süresi ben bir bendeki yumurtlama tarihine bakayım cnmKizlar benim yuma daha 7 gun var ama sag ve sol kasigimda ağrılar basladi test yapmak istemiyorim erken baslatinca sitres olunuyo simdi sizce erken yumurtlama olabilirmiyim perhizi ayarlamak icin soruyorum dongum 35 normali 21. Yum oluyo diyorlar ama benim gecen ay 21de hastanede yumurta gozukmemisti ya 20 de yada 19 catlamisti diger ay 17 sinde pik yapmisti simdi ben ne yapim yardim edin
Simdi ben diyette oldugum icin hemen hergun yesilcay iciyom bu yumu erkene cekermo
A Asell80@ciko canım bende çeşilçay çok içtim bu hafta pazartesiden beri nerdeyse hergün en az bir kupa bence havuç çok etkili..kasık ağrım benimde 3 gün önce başladı ama o takvimler genelde tutuyor bence sen son adet tarihin söyler misin bi bir de regl uzunluğun ve döngünün süresi ben bir bendeki yumurtlama tarihine bakayım cnm
Testin varsa yap cnm. Bazen erken oluyorKizlar benim yuma daha 7 gun var ama sag ve sol kasigimda ağrılar basladi test yapmak istemiyorim erken baslatinca sitres olunuyo simdi sizce erken yumurtlama olabilirmiyim perhizi ayarlamak icin soruyorum dongum 35 normali 21. Yum oluyo diyorlar ama benim gecen ay 21de hastanede yumurta gozukmemisti ya 20 de yada 19 catlamisti diger ay 17 sinde pik yapmisti simdi ben ne yapim yardim edin
Simdi ben diyette oldugum icin hemen hergun yesilcay iciyom bu yumu erkene cekermo
@ciko canım bende çeşilçay çok içtim bu hafta pazartesiden beri nerdeyse hergün en az bir kupa bence havuç çok etkili..kasık ağrım benimde 3 gün önce başladı ama o takvimler genelde tutuyor bence sen son adet tarihin söyler misin bi bir de regl uzunluğun ve döngünün süresi ben bir bendeki yumurtlama tarihine bakayım cnm
Testin varsa yap cnm. Bazen erken oluyor
24 gösteriyor cnm ama erken ymurtluyo olabişirsin bence test yap emin ol
ciko hani sen geç oldum diyosun ya şubat 28 çekti unutmaEvet canm ama ben hic 21. Gun yumurtlamadim iki ay once 17 sinde pik yapmisti gecen ayda 21 de hastanedw yum gozukmuyor catlamis demisti ama bence ya 19 yada 20 sinde catlamisti cunku o gece cok agrim oldi ben perhizi ayarlamak icin soruyorim aslinda ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?