- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.661
Perhiz en ideali 5 gün bence ama 6 da olurEvet canm ama ben hic 21. Gun yumurtlamadim iki ay once 17 sinde pik yapmisti gecen ayda 21 de hastanedw yum gozukmuyor catlamis demisti ama bence ya 19 yada 20 sinde catlamisti cunku o gece cok agrim oldi ben perhizi ayarlamak icin soruyorim aslinda ne yapsam bilemedim
Perhiz en ideali 5 gün bence ama 6 da olur
Canım ben 5 gün yaptım bakalım kısmet inşallah tutar:)Canm 5 yada 6 gunde sperm hızında ve kalitesinde yavaslama oluyo deniliyor ya o yuzden kararsizim
Kizim olacak canim 3. Kiz geliyoAmin insallah.az kalmis doguma insallah sag salim alirsin bebegini kucagina erkek miydi seninki.hatirlayamadim
Tamam canım ben bitince tam tarihini yazarım inşAllah. Çok teşekkür ederimCanım bitince yaz tam tarihleri
Kızlar tahmini bilgiler vermeyin lütfen boşuna uğraşmak istemiyorum.Biliyorsunuz küçük bebeğim var zor oluyor.Zaten ise başlıyorum ne kadar girerim bilemem.
Canım merhaba. Sen birşey denedin mi? Denemediysen de nasıl Hamile kaldın? Özel değilse paylaşabilir misin?Kizim olacak canim 3. Kiz geliyo
Bende 5-6 gün deneyeceğim canım inşAllah. Bence çok iyi zamanlamanCanım ben 5 gün yaptım bakalım kısmet inşallah tutar:)
Akıntın başlayınca teste başla bence. Bu ayda kaçırmayalım senin yumurtayı canımKizlar benim yuma daha 7 gun var ama sag ve sol kasigimda ağrılar basladi test yapmak istemiyorim erken baslatinca sitres olunuyo simdi sizce erken yumurtlama olabilirmiyim perhizi ayarlamak icin soruyorum dongum 35 normali 21. Yum oluyo diyorlar ama benim gecen ay 21de hastanede yumurta gozukmemisti ya 20 de yada 19 catlamisti diger ay 17 sinde pik yapmisti simdi ben ne yapim yardim edin
Simdi ben diyette oldugum icin hemen hergun yesilcay iciyom bu yumu erkene cekermo
Gecemavisim şöyle bi sayfaya baktım da yine ikimiz çevrimiçiyizPerhiz en ideali 5 gün bence ama 6 da olur
Çiko canım bir de adetinin ilk günü kanaman yoğun mu oluyor? Ya da adetinin kaçıncı günü kanaman tam anlamıyla başlıyor? Bunlar önemli çünkü yumurtlama tarihini etkiliyorEvet canm ama ben hic 21. Gun yumurtlamadim iki ay once 17 sinde pik yapmisti gecen ayda 21 de hastanedw yum gozukmuyor catlamis demisti ama bence ya 19 yada 20 sinde catlamisti cunku o gece cok agrim oldi ben perhizi ayarlamak icin soruyorim aslinda ne yapsam bilemedim
Çiko canım bir de adetinin ilk günü kanaman yoğun mu oluyor? Ya da adetinin kaçıncı günü kanaman tam anlamıyla başlıyor? Bunlar önemli çünkü yumurtlama tarihini etkiliyor
Akıntın başlayınca teste başla bence. Bu ayda kaçırmayalım senin yumurtayı canım
Canım o zaman senin ilk günden itibaren saymak gerekiyor. Şuan kaçıncı günündesin döngünün?Canm benim ilk 2 gun cok yoğun kanamam oluyo 3. Gun hafif ondan sonra 3 gun boyunva lekelenme olarak 7.gun tam temizleniyorum
4 marta kanamam başladıCanım o zaman senin ilk günden itibaren saymak gerekiyor. Şuan kaçıncı günündesin döngünün?
Canım bence sen bu pazartesi sabahından itibaren testlerine başla. İnşaAllah hemen yakalarsın.Bugun 14. Gunu
4 marta kanamam başladı
O zaman bu akşam ya da yarın akşam korunmalı gir istersen.Test yaptim hafif belirgin cikti daha var ama ben perhizi ayarlamak icin ugrasiyorum aslinda ne yapsam bilemedim bu konuda
pazartesi den itibaren testlere başlayacam ama sirf perhiz icin bugun saat 16 gibi test yaptim simdi resmi yüklüyorum tahmini cok varmidir pike yoeumlayin bakalimCanım bence sen bu pazartesi sabahından itibaren testlerine başla. İnşaAllah hemen yakalarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?