Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Perhiz en ideali 5 gün bence ama 6 da olur

Canm oyle hwsapladim zaten biliyorum ama gecen ay 6 gun gecikme sogan küründen dolayi oldu sanirim nurecrin

Akıntın başlayınca teste başla bence. Bu ayda kaçırmayalım senin yumurtayı canım

Çiko canım bir de adetinin ilk günü kanaman yoğun mu oluyor? Ya da adetinin kaçıncı günü kanaman tam anlamıyla başlıyor? Bunlar önemli çünkü yumurtlama tarihini etkiliyor

Canm benim ilk 2 gun cok yoğun kanamam oluyo 3. Gun hafif ondan sonra 3 gun boyunva lekelenme olarak 7.gun tam temizleniyorum
Çiko canım bir de adetinin ilk günü kanaman yoğun mu oluyor? Ya da adetinin kaçıncı günü kanaman tam anlamıyla başlıyor? Bunlar önemli çünkü yumurtlama tarihini etkiliyor

Test yaptim hafif belirgin cikti daha var ama ben perhizi ayarlamak icin ugrasiyorum aslinda ne yapsam bilemedim bu konuda

Bende bu aksam ve yarin aksam arasinda kaldim aslinda hangisinde korunmali olsun dusunuyom saatlerdir
Canım bence sen bu pazartesi sabahından itibaren testlerine başla. İnşaAllah hemen yakalarsın.
pazartesi den itibaren testlere başlayacam ama sirf perhiz icin bugun saat 16 gibi test yaptim simdi resmi yüklüyorum tahmini cok varmidir pike yoeumlayin bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…