Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar ben bu yumurtlama zamaninda yaptığım hatalarin hepsini paniklemekten dolayi yanlis yaptim sagolsun gecemavisim tek bildiklerini yazdi ama ben onu dinlemedim keske birkac bilen kisi daha yazmis olsaydi hap içmezdim size diyecegim tek sey yumurtlamaya yakin buraya bilen arkadaslari uyarmak yum zamani mumkun oodugunca siteye o denemde sık girmeye calismalarini rica etsek belki ben panik olmazdim

Mesela gecemavisim sahurda bekle deseydi ben bekleyip ertesi gun tam zamanlamada deneme yapip sansim daha yuksek olabilirdi ama kimse sahurda yazmayinca bende panikleyip deneme yapmaya çalıştım sagolsun eşimde yardimci olmadi sonrasında gecemavisim bekle yazmisti ama iş isten gecti tabi

Birde baska konuya değinmek istiyorim orycluyken yaptim testleri hatta gun icinde su icemedigim icin testler cok belirgindu sizde gördüğünüz yum zamani az su belki de gic icmeyerek 3.4 saat bekleyip test yaparak piki yakalama sansi yuksek

Benim paylasmak istediklerim bunlardı umarim hap ictigim icin Rabbim katinda günahkar olmamisimdir bu mubarek gunde Rabbim afffetsin

Kizlar ya ertesi gun hapi aldigimdan beri kasik ve bel agrim gecti yumurtladigim icin mi gecmistir yoksa bu ilacin mi etkisidir

Daha önce kaç kez sana cevap yazdım .Evet biliyoruz tecrübeliyiz defalarca buraya yazdım özelden buradaki tüm arkadaşlara yardımcı oluyorum .Daha ne yapalım zahmet edip geçmişi okusanız panik asla yapmazsınız .Sabirin kaç kez buraya yazdı birçok arkadaşa yardımcı oldu geçmişi okusanız ne demek istediğimizi anlarsınız .Ve ben bazen giriyorum özele ve etiketlemeye ve alıntılara cevap veriyorum .Benden yardım isteyen hiç kimseyi çevirmedim bugüne kadar .
Beni tanıyan çok arkadaş var onların hep yanında oldum bazen sabahladım testlerini şaşırmasınlar diye
Birde gecemavişim seni uyarmış yardımcı olmuş Yani daha ne bekliyorsun anlamıyorum ve kız üstüne ceza almış elini biraz vicdanına ver insanları bilenleri yargılarken

Kızlar benim bel ağrımı size tarif edemem..niye bu kadar ağrıyor ya..hamilemiyim acaba belime vuruyor ama daha yarın 1 hafta olcak ilişki olalı..vallahi gün içinde bile çok halsiz ve ayakta duracak halim olmuyo ağrıdan..varmı bu tarz şeyler yaşayanlarınız

Canım bu mübarek günde tatsızlık çıkmasın..ya aslında o an geldiğinde insan bütün bildiklerini heyecandan uygulayamıor muhtemelen A Asell80 da öyle oldu buraya ı an sordu kimsede ı an sanırom cevap vermemiş..soğuk kanlı olamadığı iiün belkide eli ayağına dolaşmış..kimseyi suçlama olarak algılama canım brnim sen onın dediğini olur mu..kalp kırmayalım hiçbir zaman..en yakınımızla bile paylaşamadığımız şeyleri paylaşıyoruz burda birbirimizle ve daha hoşgörülü olmalıyız herzaman buna en çok bizim ihtiyacımız var çünkü birbirimizi ancak biz anlayabiliyoruz

Bna bukadar ofken nie ? Oyle suclayici mesaj yazmissin ki biran okurken gözlerim doldu sadece kimo yargiladim onu merak ediyorim

evet panik oldum gecmisi genelde elimden geldigince okudum ama o an hem ertesi sabah oruclu olacagim icin o gece esimde gec gelecegi icin denemek mantikli geldi sansima o gun bilen arkadaslardan sadece Gecemavisim vardi evet uyardi beni allah razi olsun ondan dinlemedim onu cunku oncesinde esimle tam birliktelik olmamisti o yuzden kendime ve esime guvenemedim @Gecemavisime degil benim problemim kendimle, ama kimseyi bu sekilde inciterek yorum yazmadim ben zaten bu yumurtlama zamaninda psikolojikmen cok yiprandim oruçlu olmanın verdigi aclikla yanlis yaptim ve üstüne senin mesajinla daha kötü oldum.
Ayrica kimseye hitaben kotulemedim burdaki bilen butun arkadaslrin hayatlari burdan ibaret degil o yuzden giremeyebiliyorlar yum zamaninda bilgilendirin die uyarida bulundum benim gibi daha birkac aydır buralarda olan arkadaslar benim gibi panik yapmasin die kendimi elestirip bilgi vermeye calismistim

Gecemavisim sende hakkını helal et benim yuzunden banlandin hic böyle olsun istemezdim kizlar ben kendime ve buradakilere zarar veriyorum oyuzden artik girmeyecegim hepiniz hakkinizi helal edin

Son düzenleme:
Canim cok sagol arkamda olduğun icin sende hakkini helal et rabbim bu ay yüzünü gül
dürsün insallah

A Asell80 canım saçmalama ya ne girmemesi..bizim birbirimize destek olmamız lazım bak birlikte dua ettik birlikte yaşadıklarımızı tecrübelerimizi paylaşıyoruz sen neden kendine bu kadar haksızlık ediyorsun öyle kötü düşünme nolur..kadınız yükümüz ağır..çoluk çocuk ev koca iş güç koşuşturmalarla gecen ömrümüzü birbirimize zorlaştırmamalıyız..@sevecenim de belki üstüne alınmıştır gerçekten herkese yardımcı oluyor inan bana ki sende eski sayfalarda bol bol okumuşsundur..arkanda olma meselesi değil seni anlıyorum çünkü insan çok heyecanlanıyor panik oluyor hatta gecemavisim benle dalga bile geçmiştio an inanmıştım ne dedi biliyor musun : falza heyecanlanma heyecanlananın kızı oluyomuş dedi:) güldüreyim seni biraz ben de gerçekten mi diye yazmıştım düşün yani okadar insanın rliayağına dolaşıypr..üzülme kendini de böyle harap etme..oruçların kabul olur her işte bir hayır var eğer bunları yaşadıysan bunda dabir hayır var belki olumsuz olanın önüne geçtin bunları yaptıran da yüce rabbimdirmsonuçta..kimseye de gönül koyma mübarek gün olur mu cnm

Kizlar bu mesajımda kimseyi suclayip yargilamadim yemim ederim sadece benim sansizligim ogun pek kimsw yoktu ozelden de 3 kisiye foto atmistim sahurdan taki gun bitene kadar sansima siteye girememislersi tekrar diyorum bilen sasece gecemavisim vardi ama ben tereddüt ve kararsizligomdan onu dinlemedim ama ne gecemavisimi nede baska arkadaslari yargilamadim benim sansima kimse yoktu sitede yum zamanindan once bilen arakdaslrdan 2.3 gunluk musait zamanlarinsa elonden geldiginde siteye bakmalarini rica etmek daha iyi olr deyip benim gibi bilgisiz arkadaslara yardimci olmaya calismistim sanirim bu yazidigim mesajim yanlis anlasilmis niyetimi gönlümü Allah biliyor gercekten farkli niyetle yazmadım

Tamam canım anlamıştır herkes zaten kendini üzme bazen öyle ufak yanlış anlaşılmaşar oluyor yazı dilinde..geçti gitti..@sevecenim de güzel kalpli bir arkadaşımız o da anlamıştır seni merak etme kuzum

Canim moralsizlikten dolayi arkamda olduğun icin yazmisim beni yanlis alamadığın icin yazacaktim

SEVECENIM e de kizmiyorim ben kendime üzüldüm sadece normal hayatta da kararsiz ve duygusal biriyim o hapı icene kadar bile cok tereddut edttim hatta dünden beri hem elifem hem sabirinin de basini ağrıttım vicdan azabligindan günah mi işledim die ama bu sekilde bir mesaj cok agrima gitti mesajimi belki yanlis anladi belki dunden beri sayfads habire benim mesajlarim kararsizliklarim sizide rahatsız etmistir farkındayım ama bir an o heyecanla insanin eli ayağına dolanip buraya yazmaktan baska birsey yapmıyor bir yumurtlama meselesinin buraya gelmis olmasi beni cok üzdü yanlis anlasildim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…