- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.941
Bazı ağrı kesicilerin ertelediğini okumuştum.majezik tarziElifemm- arkadaşim yumurtlamayi 1-2 gün geciktirmem lazim bu konuda bilgin varmi. Bazi ilaclar geciktiriyor deniyor ama hangileri.
Bence de icmeseydin yumurtlama ya yakın bir zamandaydin. canını sıkma bu saatten sonra hakkında hayırlısı olsun adetin gecikecektir.A Asell80 bu arada kafana takma canım diğer konunu okudum da resmen saldırmışlar. Sen ne sormuşsun onlar ne yazmışlar. Zaten bir grup insan yüzünden bdv ye konu açmak istemiyor insan. Her konuya muhalefet, eleştirici ve yargılayıcı olanlar var. Sana sorsalar belki düzgünce açıklayacaksın ama yok illa kendi anladıklarına inanıp saldıracaklar. Yardım istersin taşlarlar, açıklama yapmaya çalışırsın inanmazlar. Hele Çin takvimi ne alakaydı yani. Gerçekten üzüldüm konun kapanmadan yetişemediğim için, görmüş olsaydım mutlaka yazardım. Gecemavisim içinde üzüldüm. İnan’ın bende buraya sadece sizler için giriyorum. Sizinle fikir alışverişi yapmak ve birbirimize destek olmak için. Sende kafana takma canım hayırlısı olsun hakkında inşAllah.
Hayırlısı olsun canimKizlar hap aldim bilmiyorum kötü oldum acikcasi ben sabirin abla vardi sanirim onun eşi imam miydi neydi bor mesajinda okumustum erkek bebek icin bu cabalamalarin gunah olmadigini söylemişti insallah yanlis okumamisimdir ben oyle hatırlıyorum o yuzden bukadar rahattım
Aslında hap almamin sebebi şu esimle tam anlamiyla birliktelik gerçekleşmedi esim istemedi ben zorladim ve esimim erken bosalma sorunu olduğu icin daha tam birlesme olmadan yarisinda bosaldi ve kendini geri cekti boşaldım gibisinden.
Cunku bugune kadar hep esim korundi yari uykulu korunmasiz oldi die istemedi uzerine de 12 saat gectu ve siliklesmedigi icin icim rahat degildi ve hap aldim insallah Allah katinda gunaha girmemisimdir
Amin canimCanlar hepimizin regeip kandili mubarek olsun Rabbim bu mübarek gunde dualarımızı kabul etsin insallah
Canim kist bilmiyorum ama çoğul gebelik gelinimi yaşadı ikizler olduAmin cnm inşallah klomenle çoğul gebelik olma ihtimali varmış cnm acaba kullaanlar varmı bu bilginin doğruluk payı ne kadar bide kist yapabiliyirmus bu ilaç
AllAh bağışlasın Cnm ikizleri kizmi oldu yoksa erkekmi bikac yerde okudum kiste yapabiliyomus bu ilaçCanim kist bilmiyorum ama çoğul gebelik gelinimi yaşadı ikizler oldu
Hayırlı kandiller cnm evet doktor gozetimindeyim 31 martta kontrole gidecem ilaç o zamana kadar bitmis olacak doktor herhalde yumurtaların buyuyp buyumedigine bakacak ona göre igne verecekde bu iğne nasıl bişey pahalimi nereye vuruluyor hiçbir fikrim yokhayirli kandiller kizlar klomen ksit yapabilir ama sen doktor gözetimi alrimda yumurta takibi yaoacagin icin kiste donusmez canim sana catlatma ignesi verecek ve yumurtalarının catladigini gormek icin seni tekrar cagiracak ona gore soylerPrensesim2016
Peki Nereye vuruluyor Cnmben 4 once 120 falandı canim sindi bilmiyorum sigorta karsilamiyor
Canim gelinimizin yum tembelliği vardı o ilaçları kullandıktan bi süre sonra ikizler hamile kaldı 1 kız 1 erkek su an 6 yasinda lar senin yumurtalarda sorun mu vardiAllAh bağışlasın Cnm ikizleri kizmi oldu yoksa erkekmi bikac yerde okudum kiste yapabiliyomus bu ilaç
Hayır cnm hiçbir sorun yok çok erken adet oluyorum ben adetlerim düzensiz olmuşCanim gelinimizin yum tembelliği vardı o ilaçları kullandıktan bi süre sonra ikizler hamile kaldı 1 kız 1 erkek su an 6 yasinda lar senin yumurtalarda sorun mu vardi
Benim bi akrabam da kullanmıştı yum çatlama iğnesi bi oğlu oldu iki kızı vardıHayır cnm hiçbir sorun yok çok erken adet oluyorum ben adetlerim düzensiz olmuş
Anladım Cnm sağolBenim bi akrabam da kullanmıştı yum çatlama iğnesi bi oğlu oldu iki kızı vardı
Canım siteye girişi bi süreliğine yasaklandı demekBanlamak ne oluyo.ben kaç gündür okuyorum kız burdan yanlış bişey yazmadıki.
Hayret bişey ya inşallah kısa süreli bişeydir.
Sizlerinde mübarek olsun .amin inşallahKızlar bu arada kandilimiz mübarek olsun. Dualarda buluşmak dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?