Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canlar bu ne yum ağrısıdır boyle ben adet dönemimde bile bukadar agri yasamiyorim karnimin alt tarafı patlayack gibu agru var yum zamami bukadat ağrı normal mi

Canlar bu ne yum ağrısıdır boyle ben adet dönemimde bile bukadar agri yasamiyorim karnimin alt tarafı patlayack gibu agru var yum zamami bukadat ağrı normal mi
Aslında cikocum şöyle oluyor biz muhakkak her ay yaşıyoruz bu ağrıyı ama şuan kendimizi dinlediğimiz için daha farkında oluyoruz..inan benim de öyleydi..çok fenaydı tavan yapmıştı böylendersin nefes alıyorsum o derece yumurtan öatlıyor canım bak bu çok iyi bişey bu ağrıyı unutma önümüzdeki ay kıyaslama yaparsın ona göre

Ictigim hap yam etki yaparmo acaba birde hamilelik sansi olurmi ki o yizden de kafam karisti

K Khvekokusu20 canım hayırlı aylar..ya bişey sorcam bu yusuf suresini abdestsiz okuyabiliyor muyuz..bir de illa hergüne bir tane mi yoksa aralıkşarla 7 tane mi? Yani üstüste mi olmasıgerekiyor internette okudum sureler abdestsiz okunabiliyor başı açık da diypr bilemedim ya..acaip gaz sancım var..bir duayı zor okuyup bitiriyorum elim ayağım buz kesiyor baharda öorapla geziyom bütün kış giymeyen ben o yüzden de sanırım gazdan sıka soka dua okumak çok zor oluuyor(gülmeyin ama:))

Canim güldüm istemsizce :) Abdestli ve basin örtülü okuman daha makbul canim 7gün ust uste gunde bir tane okuman gerekli kuzum

Kizlar yusuf suresi baya uzun ve zor okunuyi ben okuyana kadar 1 saatimi aldi ama kuranın ayetinde oldugu icin ben abdestsiz okunmasi gerektigini sanmiyorim zikir degil ki kurandan ayet

Kizlar yusuf suresi baya uzun ve zor okunuyi ben okuyana kadar 1 saatimi aldi ama kuranın ayetinde oldugu icin ben abdestsiz okunmasi gerektigini sanmiyorim zikir degil ki kurandan ayet
Teşekkürler vergiğiniz bilgiler için K Khvekokusu20 @Cikoo yok cnm ben daha önceki zamanlarda kullandım sıkıntı olmadı yani

Canım benimde hiç kalbini bozma rabbim nasip etsin ınş.60 saat öncesi deneme yapıp oğlu olanlarda var dua lara tutun

A Asell80 canım geçmiş olsun neler olmuş böyle. Sonuna kadar okumasaydım bende ertesi gün hapı alma diyecektim. Neyse o değil de gecemavisimi niye banladılar. Hiçbir şey dememiş ki...

Canım kuran ayetleri abdestsiz ve açık bir şekilde okunmaz. Sadece ezbere bildiğin sureyi abdestsiz okuyabilirsin. Allah kabul etsin

A Asell80 bu arada kafana takma canım diğer konunu okudum da resmen saldırmışlar. Sen ne sormuşsun onlar ne yazmışlar. Zaten bir grup insan yüzünden bdv ye konu açmak istemiyor insan. Her konuya muhalefet, eleştirici ve yargılayıcı olanlar var. Sana sorsalar belki düzgünce açıklayacaksın ama yok illa kendi anladıklarına inanıp saldıracaklar. Yardım istersin taşlarlar, açıklama yapmaya çalışırsın inanmazlar. Hele Çin takvimi ne alakaydı yani. Gerçekten üzüldüm konun kapanmadan yetişemediğim için, görmüş olsaydım mutlaka yazardım. Gecemavisim içinde üzüldüm. İnan’ın bende buraya sadece sizler için giriyorum. Sizinle fikir alışverişi yapmak ve birbirimize destek olmak için. Sende kafana takma canım hayırlısı olsun hakkında inşAllah.

Canım benimde hiç kalbini bozma rabbim nasip etsin ınş.60 saat öncesi deneme yapıp oğlu olanlarda var dua lara tutun

A Asell80 canım geçmiş olsun neler olmuş böyle. Sonuna kadar okumasaydım bende ertesi gün hapı alma diyecektim. Neyse o değil de gecemavisimi niye banladılar. Hiçbir şey dememiş ki...

@gecemavisimi niye banladilar ki ay cok üzüldüm hicbirsey de dememisti oysa canm ya benik yuzumden oldu insallah yarina kalkar engeli

Bu arada kizlar keske sizde olsaydınız col bekledim birkac arkadas daha yazsaydi icmiyecektim ama ne bilim aksamida da tam ilişki olmayinca hap icmek mantikli geldi gervi gecemavisim cok israr etti dinlemedim hakkini helal etsin oda aslinda benim salakligim bugun 4. Gun perhizdi ve tam catlama günüydü bugunu bekleseydim belki oglum olma ihtimali cok yuksektu ama olmadi sanki nasibimde yokta ondan engel oluyomus gibi hissediyorum.

Son olarak da hap icmek cok zarar mi ve gunahmi aksamina esimle tam iliski olsaydi icmeyecektim aslinds hiç-bir sey istedigim gibu olmadigi icin riske atmaktan korktum

Canım ben hep saat farkı yüzünden kaçırıyorum. Hakkını helal et önce görmüş olsam yazardım.
Üzülme vardır bunda da bi hayır. Kalbini bozma olmayacak da engel çıkıyor diye.
Gecemavisim niye banlanmış bende anlamadım birşey dememiş gerçekten.

Banlamak ne oluyo.ben kaç gündür okuyorum kız burdan yanlış bişey yazmadıki.
Hayret bişey ya inşallah kısa süreli bişeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…