- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.641
Amin vallahi gec olsn hayirlisi olsn insaallah18 haziran 2016 da spirali cikarttirdim kendimiz denedik akıntı takibi yaptım
Gün aşırı denemeyle olmadı
Kasım'da tedaviye başladım her ay herşey çok güzeldi doktorum çok umitliydi benden
Olmayınca olmuyor işte
Diyorum ya rabbim yazmış olsun hepimize yeniden anne olmayı inşallah
Amin cnm..Hayirli yolculuklar... Bizde seni ozleris firsat bulursan yaz mutlaka. Guzel haberler verirsin insallah. Hepimizin dualarinin kabul olmasi dilegiyle.Canım birgün nasip olur mu bilmiyorum hamileyim
Bebeğim erkek falan yazmak
Ama sizinle böyle dertleşmek, aynı yolda birlikte yürümek çok güzel
Bende sizler için çok dua ediyorum ne zaman kendime dua etsem sizi de hemen ekliyorum
Ola ki bi ana denk gelir ve duam kabul olurda diye sizleri unutmayayım diyorum
Bende haftaya cuma gidiyorum inşAllah Türkiye’ye son ana kadar yazarım ama orda bi süre internetim olmaz hepinizi özleyeceğim umarım yokluğumda herkes sağlıklı, hayırlı oğullarına Hamile kalır
Yolculukta da özel olarak dua edeceğim aklımda
Aminnnn diyeyim önce duana
Merhaba canım rabbim gönlüne göre versin ilk defa böyle birşeye şahit oluyorum .Peki çat oluyor mu yumurta ?Çat olıyorsa bu sıvı nereye gidiyor .Vallahi beynim şu anda durdu .Daha öncede sıvı yok diyen arkadaşlar oldu ama pik anında o akıntıyı gördüler
Aminnnn diyeyim önce duana
Merhaba canım rabbim gönlüne göre versin ilk defa böyle birşeye şahit oluyorum .Peki çat oluyor mu yumurta ?Çat olıyorsa bu sıvı nereye gidiyor .Vallahi beynim şu anda durdu .Daha öncede sıvı yok diyen arkadaşlar oldu ama pik anında o akıntıyı gördüler
Kaçırdım mı dersin yumurtlamayı ne akıntım ne kasık ağrım oldu ama alttaki bu sabah yaptığımEvet sabah tekrar t koyu olunca sık yaparsın testi şimdi yapmana gerek yok
Cnn hayırlı olsun gebeliğin. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Iki hafta sonra tekrar gel dedi cnm 5+5 cıktı
Sağol cnm benim allh isteyen herkese nasip etsin insallhCnn hayırlı olsun gebeliğin. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Amin inşallah cnmSağol cnm benim allh isteyen herkese nasip etsin insallh
Bildigim kadarıyla yok canimArkadaşlar aranızda vücut ısısı ile yumurtlamayi takip eden var mı?
Kizlar tefriciyeye ne diyorsunuz
Tamam canim katilim olursa liste yapalimBen varim
Tamam canim katilim olursa liste yapalimSEVECENIM L Lilarengim1 pirlanta97 D duyguuuMMM @Mirnaz85 1 12ha ve ismini hatirlayamadigim diger arkadaslar katilir misiniz
ben katılırım cnmTamam canim katilim olursa liste yapalimSEVECENIM L Lilarengim1 pirlanta97 D duyguuuMMM @Mirnaz85 1 12ha ve ismini hatirlayamadigim diger arkadaslar katilir misiniz
Ben varım gülümTamam canim katilim olursa liste yapalimSEVECENIM L Lilarengim1 pirlanta97 D duyguuuMMM @Mirnaz85 1 12ha ve ismini hatirlayamadigim diger arkadaslar katilir misiniz
Bende girerimTamam canim katilim olursa liste yapalimSEVECENIM L Lilarengim1 pirlanta97 D duyguuuMMM @Mirnaz85 1 12ha ve ismini hatirlayamadigim diger arkadaslar katilir misiniz
Ben de varım canımKizlar tefriciyeye ne diyorsunuz
Tamam canim 3 oldukselam kızlar,
Ben de agustos gibi düşünüyorum inşallah,
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Ben de varım canım
Tamam canim 4 oldukBende girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?