- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.601
Canim insallah bu ay mucdeli haberlerini duyaris. Hamileyim kizlar diye yazacagin guni bekliyorum.. Cani gonulden dua ediyorum hepiniz icin.Canım benimde deneme 3 gün önce oldu
Benimde uygulamada 2 temmuz diyor ama bence 4 gibi olurum çünkü beklenenden bir gün geç çatladı
Bende nerdeyse hiç belirti yok hafif göğüs hassasiyeti ve bazen de kasıklarda batma
Bende adet olacakmışım gibi hissediyorum
İnşaAllah sen hamile kalmışsındır oğluna canım benden daha uzun zamandır sabrediyorsun
Amin cnm hepimize ins hepiniz çok iyi insanlarsiniz güzel moral veriyorsunuz bana allah razı olsun sizlerden doktor icerde biraz enfeksiyon oluşmuş dedi bu ay klomen degilde onun yerine başka ilacın ismini söyledi tam anlayamadım bide onun dışında bi ilaç yazdı bu idrarin rengini kırmızıya boyayabilir dedi korktum biraz açıkçası korkulacak bişey yok dediOlsun cnm. Kendimi tutamadim bende. Sinirli zamanimada denk geldi. Saglik olsun..
Canim bence biraz bekle. Asilama cok zor bi surec. Yurt disindan Bir arkadasim yaptirmisti ankarada ozel hastaneye 4 kere hemde ilki tutdu bir kizi oldu. 3 tutmadi. Bende kalmisti o surecte ne yasadiklarini ben biliyorum. Aldigi ilaclar. Igneler kadincazi cook zorlamisti. Ustunede tutmayinca iyice yipranmisti. Buyuk bir umutla baslayip sonradan gelen hayal kirikligiyla toparlanmasi cok zor olmustu.
Biraz akisina birak canim. Ilk gocugun kendiliginden olmus sonucda. Ben inanyorum yaptigin dualari rabbim bos cevirmiycek. Sadece her seyin bir zamani vardir. Rabbim insallah gonlundeki en kisa zamanda nasip eder.
Bizde senden güzel haberler bekliyoruz ozletme kendini arada yaz cnmCanim insallah bu ay mucdeli haberlerini duyaris. Hamileyim kizlar diye yazacagin guni bekliyorum.. Cani gonulden dua ediyorum hepiniz icin.
Bende yarin memlekete gidicam.. 4 gun gibi giremiycam. Firsat olursa Arada bir girip haber varmi diye bakarim insl.
Hep aklimdasiniz . Guzel haberlernizi bekliyorum hepimizin.
opuyorum canlar.
Ah cnm ya inşallah hepimiz birgün burada hamileyim diyevilicez iple çekiyorum o günleri ıns divinitiyle birlikte hamis kalırsınızCanım benimde deneme 3 gün önce oldu
Benimde uygulamada 2 temmuz diyor ama bence 4 gibi olurum çünkü beklenenden bir gün geç çatladı
Bende nerdeyse hiç belirti yok hafif göğüs hassasiyeti ve bazen de kasıklarda batma
Bende adet olacakmışım gibi hissediyorum
İnşaAllah sen hamile kalmışsındır oğluna canım benden daha uzun zamandır sabrediyorsun
Allah sendende razi olsun cnm. Hepimizin burda gonullerimiz bir. Banada cok iyi geliyo burasi. Cok yakin arkadaslarimla paylasamadigim icimdeki hevesimi. Istegimi burda paylasabiliyorum. Iyiki varsiniz kizlar. !!!!Amin cnm hepimize ins hepiniz çok iyi insanlarsiniz güzel moral veriyorsunuz bana allah razı olsun sizlerden doktor icerde biraz enfeksiyon oluşmuş dedi bu ay klomen degilde onun yerine başka ilacın ismini söyledi tam anlayamadım bide onun dışında bi ilaç yazdı bu idrarin rengini kırmızıya boyayabilir dedi korktum biraz açıkçası korkulacak bişey yok dedi
Evet cnm kullanacağım ilaçları sizlerde iyiki varsınız ....Allah sendende razi olsun cnm. Hepimizin burda gonullerimiz bir. Banada cok iyi geliyo burasi. Cok yakin arkadaslarimla paylasamadigim icimdeki hevesimi. Istegimi burda paylasabiliyorum. Iyiki varsiniz kizlar. !!!!
Ilaclarini al cnm. Insl onumizdeki ay wesile olur hamilelige.
Hadi insallah .. gonlumizdeki nasip olsun hepimize..
Evet canim buyuk kizim ellerinizden oper..Maşallah allah bağışlasın sana kızlarını profildeki senin kizinmi
Allah bağışlasin gözlerinden operiz rabbim dertlerini gostermesinEvet canim buyuk kizim ellerinizden oper..
Enfeksiyon temizlendiği için idrarın koyu gelir bi kere bendede oldu o enfeksiyon varken hamile kalmaman adet olmaman çok normal bi dahaki ay inşallah hamile kalırsın allahın izniyleAmin cnm hepimize ins hepiniz çok iyi insanlarsiniz güzel moral veriyorsunuz bana allah razı olsun sizlerden doktor icerde biraz enfeksiyon oluşmuş dedi bu ay klomen degilde onun yerine başka ilacın ismini söyledi tam anlayamadım bide onun dışında bi ilaç yazdı bu idrarin rengini kırmızıya boyayabilir dedi korktum biraz açıkçası korkulacak bişey yok dedi
Canım Hamile kaldıysan haber ver bize de
Adetin ertesi gününü değerlendireceğim demiştin sanki
Inşallah cnm bu ayda olmadı hep onumuzdeki ay deyip diyip duruyoruz aslında aklımızdan cikarabilseydik hiç dusunmeseydik belki daha kolay olacaktı ama aklımızdan atsakta gonlumuzden içimizden atamıyoruz ya iste bu yüzden olmuyor allahım hakkimizda hayırlı olanı nasip etsin bizleri içi fesat kötü ınsanlardan korusun bizleriEnfeksiyon temizlendiği için idrarın koyu gelir bi kere bendede oldu o enfeksiyon varken hamile kalmaman adet olmaman çok normal bi dahaki ay inşallah hamile kalırsın allahın izniyle
Cnm ya inşallah bu ay yaptığın tek denemeyle hamile kalirsin olurda olmazsa temmuzda da deneme yap bence es gecmeAdetin 7. Gününde deneme oldu canım bu iki gundur yum günleri kasıklarda hareketlilik var ama malum esim yanimda degil bu aydan bir gram umudum yok sadece çıkarsa şansıma denir ya o misal
Işın kötüsü temmuzda eve döndüğünde deneme yapip yapmamakta kararsizim esim tost yapio markette ve oyle besleniyi yemek yapacak kimde yok arada dışardan istiyo ida allah bilir nedir yemek tarz-ı istemez ne yapsam acaba temmuzda doğru zamanda deneme yapsam mi yoksa ağustosa mi bıraksam Kizlar
Tşk ederim canım bebişi alıp gezdik bu bayram çok güzel geçti .Acıldım vallahiIyim cnm sen nslsn 6 hafta olduk keseyi gördük ama bebeği giremedik.doktor erkende sordum doktora boş gebelik mi diye 2 hafta sonra gel beli olur dedi bakalim
Burdayım canımCanim nerelerdesin ya ozledik seni :)
Sevecenim yum testine basladim ama 2.cizgi olusmuyor hic nedsn olur acaba
Adetin kaçıncı günü bugün ?Test aldım geldim kızlar adet döngüm 35 gün sürüyo tahmini yumurtlama bu ayın 22 ile 24ü arası ama benim hala akıntım yok akıntıyı bekliyip testlere öylemi başlıyım yoksa bi tane denesem mi bu akşam akıntı olmadan yumurtlama gerçekleşmez herhalde demi
19 hatta 20. Günüymüş tatlımAdetin kaçıncı günü bugün ?
Iyi etmişsin valla cnm.bende memlete gidecem bir kaç içinde orda gidecez doktora hayirlisi artık bakalimTşk ederim canım bebişi alıp gezdik bu bayram çok güzel geçti .Acıldım vallahi
Hayırlısı olsun korkma inşallah bebişide görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?