- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.621
İlk resimdeki belli bir süreyi geçtiği için böyle silik çıkması normal .ama ikinci resim negatif. gülüm daha çok geçsin zaten elbet vakti zamanı gelince olur stres hormonları çok etkiliği. Kafana takma diycem ben de takan biriyim.Bu arada benim salı günkü testim şu şekilde çıktı Eki Görüntüle 2159902 yanı var la yok arasiydi dün bitane daha yaptım oda bu şekilde kafam çok karıştı yaEki Görüntüle 2159905 ben bir anlam veremedim bu testlere
Canım bide sen oğluna nsl hamile kalmıştın yumurta takibi dışında ilaç fitil hap vb.bişey kullandın mı yeme içme yönünden diyet yaptınız mı ilişki perhizi orgazm olayı falan oldu mu beni biraz aydınlatırmısın müsait olduğundaAdetin kaçıncı günü bugün ?
Aynen cnm ne yapalım kafamizdanda atsak içimizden gonlumuzden atamıyoruz ya bu yüzden hep hayal kırıklığına uğruyoruz bugün gittim kontrol oldum doktor içerde biraz enfeksiyon oluşmuş dedi zaten kaşıntı ve yanmam da var çok şükür kist ve miyom yok dedi bu ay adetimin 3. Günü gidecem klomen degilde başka bi ilaç yazacam dedi bakalım hayırlısı olsun ınsİlk resimdeki belli bir süreyi geçtiği için böyle silik çıkması normal .ama ikinci resim negatif. gülüm daha çok geçsin zaten elbet vakti zamanı gelince olur stres hormonları çok etkiliği. Kafana takma diycem ben de takan biriyim.
Canim pek tejrubeli olmamakla birlikte yarin ayni koyulukta oolucak gibi...Akıntım yok testi yaptım durumlar böyle bende yarın 2ciyi yaparım aynı saatteEki Görüntüle 2160658
Devlette bakacaklarını sanmıyorum özeller çok pahalı bu ay kendim denemek istedim testlerleCanim pek tejrubeli olmamakla birlikte yarin ayni koyulukta oolucak gibi...
Bana sorarsan garanti olsun diye ultrasonla bi baktir ne durumda derim. Cunki akintin yoksa bilemiyorus yumurtan ne durmda nasil catliycak falan.
Kendimde hic kafa yormuycam catladi catlamadiya insal hamile kalana kadar yum takibi yaptircam.
Zaten ayda 2 defa gidersen yetiyo.
Bazen evden uzaklaşmak iyi geliyorIyi etmişsin valla cnm.bende memlete gidecem bir kaç içinde orda gidecez doktora hayirlisi artık bakalim
Canım birgün nasip olur mu bilmiyorum hamileyimCanim insallah bu ay mucdeli haberlerini duyaris. Hamileyim kizlar diye yazacagin guni bekliyorum.. Cani gonulden dua ediyorum hepiniz icin.
Bende yarin memlekete gidicam.. 4 gun gibi giremiycam. Firsat olursa Arada bir girip haber varmi diye bakarim insl.
Hep aklimdasiniz . Guzel haberlernizi bekliyorum hepimizin.
opuyorum canlar.
İnşaAllah canım bende çok istiyorum hepimizin birlikte Hamile kalıp gün saydığımız günleri görmeyiAh cnm ya inşallah hepimiz birgün burada hamileyim diyevilicez iple çekiyorum o günleri ıns divinitiyle birlikte hamis kalırsınız
Canım zaten sperm oluşumu ortalama 3 ay önceden başlıyor. Allah’ın izniyle birşey olmaz denemek istiyorsan dene bence.Adetin 7. Gününde deneme oldu canım bu iki gundur yum günleri kasıklarda hareketlilik var ama malum esim yanimda degil bu aydan bir gram umudum yok sadece çıkarsa şansıma denir ya o misal
Işın kötüsü temmuzda eve döndüğünde deneme yapip yapmamakta kararsizim esim tost yapio markette ve oyle besleniyi yemek yapacak kimde yok arada dışardan istiyo ida allah bilir nedir yemek tarz-ı istemez ne yapsam acaba temmuzda doğru zamanda deneme yapsam mi yoksa ağustosa mi bıraksam Kizlar
Kaç güne kadar çat olur çok sık takip etmelisinTesti yaptım kızlar böyle çıktı 9da yaptım 3 saat sıvı almadımEki Görüntüle 2160657
Aminnnn diyeyim önce duanaMerhaba arkadaşlar tüm sayfaları okuyup geldim:) Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Benimde 2 kızım var.Amh değerim düşük ocakta düşük yaptım ve o zamandan beri ovulasyon takibi yapıyorum ama Rabbim nasip etmedi
Benim sıkıntım hiç bir şekilde ıslaklık akıntı olmuyor inanılmaz kuruluk var.Hatta testim pik olan gecenin sabahında doktora gittim 2 kere yumurta sıvısı rahimde bile gözükmüyor ve hiçbirşey gelmiyor.pressed kullansam erkek bebek şansını düşürür mü
Birde doktorum bu ay yumurta takibi yapıcak yumurta rezervim azaldığı için bakalım şnşallah gönlümün muradı nasip olur
Inşallah cnm sağolBazen evden uzaklaşmak iyi geliyor
Güzel haberlerini bekliyoruz
Sağol cnm inşallahİnşaAllah canım bende çok istiyorum hepimizin birlikte Hamile kalıp gün saydığımız günleri görmeyigeçmiş olsun kuzum bu arada. İnşaAllah enfeksiyon geçer yakında.
Sabah akşam mı yapmalıyım yoksa yarın aynı saatte yapsam yeterli olurmu çünkü benim akıntım geliyordu her ay bu ay daha gelmediKaç güne kadar çat olur çok sık takip etmelisin
Hayırlı yolculuklar olsun cnm dualarimizin kabul olması dileğiyleCanım birgün nasip olur mu bilmiyorum hamileyim
Bebeğim erkek falan yazmak
Ama sizinle böyle dertleşmek, aynı yolda birlikte yürümek çok güzel
Bende sizler için çok dua ediyorum ne zaman kendime dua etsem sizi de hemen ekliyorum
Ola ki bi ana denk gelir ve duam kabul olurda diye sizleri unutmayayım diyorum
Bende haftaya cuma gidiyorum inşAllah Türkiye’ye son ana kadar yazarım ama orda bi süre internetim olmaz hepinizi özleyeceğim umarım yokluğumda herkes sağlıklı, hayırlı oğullarına Hamile kalır
Yolculukta da özel olarak dua edeceğim aklımda
Evet sabah tekrar t koyu olunca sık yaparsın testi şimdi yapmana gerek yokSabah akşam mı yapmalıyım yoksa yarın aynı saatte yapsam yeterli olurmu çünkü benim akıntım geliyordu her ay bu ay daha gelmedi
Yarın sabah tekrar yapıp paylaşırım o zaman sizlerle sağolun yardımlar içinEvet sabah tekrar t koyu olunca sık yaparsın testi şimdi yapmana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?