Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İlk resimdeki belli bir süreyi geçtiği için böyle silik çıkması normal .ama ikinci resim negatif. gülüm daha çok geçsin zaten elbet vakti zamanı gelince olur stres hormonları çok etkiliği. Kafana takma diycem ben de takan biriyim.

Adetin kaçıncı günü bugün ?
Canım bide sen oğluna nsl hamile kalmıştın yumurta takibi dışında ilaç fitil hap vb.bişey kullandın mı yeme içme yönünden diyet yaptınız mı ilişki perhizi orgazm olayı falan oldu mu beni biraz aydınlatırmısın müsait olduğunda

Aynen cnm ne yapalım kafamizdanda atsak içimizden gonlumuzden atamıyoruz ya bu yüzden hep hayal kırıklığına uğruyoruz bugün gittim kontrol oldum doktor içerde biraz enfeksiyon oluşmuş dedi zaten kaşıntı ve yanmam da var çok şükür kist ve miyom yok dedi bu ay adetimin 3. Günü gidecem klomen degilde başka bi ilaç yazacam dedi bakalım hayırlısı olsun ıns

Akıntım yok testi yaptım durumlar böyle bende yarın 2ciyi yaparım aynı saatteEki Görüntüle 2160658
Canim pek tejrubeli olmamakla birlikte yarin ayni koyulukta oolucak gibi...
Bana sorarsan garanti olsun diye ultrasonla bi baktir ne durumda derim. Cunki akintin yoksa bilemiyorus yumurtan ne durmda nasil catliycak falan.
Kendimde hic kafa yormuycam catladi catlamadiya insal hamile kalana kadar yum takibi yaptircam.
Zaten ayda 2 defa gidersen yetiyo.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar tüm sayfaları okuyup geldim:) Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Benimde 2 kızım var.Amh değerim düşük ocakta düşük yaptım ve o zamandan beri ovulasyon takibi yapıyorum ama Rabbim nasip etmedi
Benim sıkıntım hiç bir şekilde ıslaklık akıntı olmuyor inanılmaz kuruluk var.Hatta testim pik olan gecenin sabahında doktora gittim 2 kere yumurta sıvısı rahimde bile gözükmüyor ve hiçbirşey gelmiyor.pressed kullansam erkek bebek şansını düşürür mü
Birde doktorum bu ay yumurta takibi yapıcak yumurta rezervim azaldığı için bakalım şnşallah gönlümün muradı nasip olur

Devlette bakacaklarını sanmıyorum özeller çok pahalı bu ay kendim denemek istedim testlerle

Canım birgün nasip olur mu bilmiyorum hamileyim
Bebeğim erkek falan yazmak
Ama sizinle böyle dertleşmek, aynı yolda birlikte yürümek çok güzel
Bende sizler için çok dua ediyorum ne zaman kendime dua etsem sizi de hemen ekliyorum
Ola ki bi ana denk gelir ve duam kabul olurda diye sizleri unutmayayım diyorum
Bende haftaya cuma gidiyorum inşAllah Türkiye’ye son ana kadar yazarım ama orda bi süre internetim olmaz hepinizi özleyeceğim umarım yokluğumda herkes sağlıklı, hayırlı oğullarına Hamile kalır
Yolculukta da özel olarak dua edeceğim aklımda

Ah cnm ya inşallah hepimiz birgün burada hamileyim diyevilicez iple çekiyorum o günleri ıns divinitiyle birlikte hamis kalırsınız
İnşaAllah canım bende çok istiyorum hepimizin birlikte Hamile kalıp gün saydığımız günleri görmeyi geçmiş olsun kuzum bu arada. İnşaAllah enfeksiyon geçer yakında.

Canım zaten sperm oluşumu ortalama 3 ay önceden başlıyor. Allah’ın izniyle birşey olmaz denemek istiyorsan dene bence.

Aminnnn diyeyim önce duana
Merhaba canım rabbim gönlüne göre versin ilk defa böyle birşeye şahit oluyorum .Peki çat oluyor mu yumurta ?Çat olıyorsa bu sıvı nereye gidiyor .Vallahi beynim şu anda durdu .Daha öncede sıvı yok diyen arkadaşlar oldu ama pik anında o akıntıyı gördüler

Hayırlı yolculuklar olsun cnm dualarimizin kabul olması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…