Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende durumlar bu 5 gündür yapıyorum ama akıntı hala yok dün bi kere beyaz kremsi geldi sanırım adetim gecikecek o yüzden yumurtlamayıda geç yaşıyacam adetin 20.gününden itibaren bu testler

Kızlar bu Ay inşallah hastalanırım (çünkü 18. Gün yumurtam çoktan çatlamıştır dedim ve hiç birşeye dikkat etmedim şimdi karın altımda ağrım var ve göğüslerim acıyor aynı hamile olduğum dönemlerdeki gibi)
Hastalanırsam ben yumurta takibi yaptırıcam inşallah
Eşim keçi boynuzu pekmezine başladı.yine burda okudum arginmax aldık dün bugün ona başladı
Günde 1 soda 1-2 kahve içiyoruz
1 barkam karbonatlı su içiyoruz.Ve saka alkali su kullanıyoruz
Tabi hepsine yeni başladık inşallah şu anda hamile değilimdir.Burdan okuduklarımı yeni uygulamaya başladık

Peki siz başka meler yapıyorsunuz ayrıca

SALAT-I TEFRİCİYE HATİM LİSTEMİZ

1-)zeynoc17(BÜŞRA)
2-)Ravzamm(?)
3-)Kubrali5454(?)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(?)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(?)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)

İsimlerini bilmedigim arkadaslar soylerseniz eklerim

BAŞLANGIÇ TARIHI: 28 HAZİRAN PERŞEMBE

BİTİŞ TARİHİ: 6 TEMMUZ CUMA

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYİMİZ 404

Süre hakkinda görüş bildirirseniz duzenlerim yeniden...

Arkadaslar daha öncede yaptığımız gibi bir arkadasimiz namazını kılıp duasini yapip hatmi başlatacak diger arkadaslar da direk okumaya devam edecek.

RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH

Ben Selvinaz canım

Canlar benide ekleyin ama nasıl yapcam niyet ne hepimiz birbirinizemi okumuş olacaz
Baslatan arkadasimiz hepimizin isimleriyle niyet edip başlayacak geri kalanlar Bismillah çekip başlayacak okumaya bitirince de teslim edecegiz baslatan arkadas duasini yapacak. Salati tefriciye bilmiyorsan internetten bakabilirsin canim yatarken otururken regl doneminde her sekilde okunabilen bir salavattir. Simdi istersen ekleyeyim listeye ismini

1-)zeynoc17(BÜŞRA)
2-)Ravzamm(?)
3-)Kubrali5454(?)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(?)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)

Arkadaslar daha öncede yaptığımız gibi bir arkadasimiz namazını kılıp duasini yapip hatmi başlatacak diger arkadaslar da direk okumaya devam edecek.

RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH

1-)zeynoc17(NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(?)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(?)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)

İsmim kübra

1-)zeynoc17(NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(?)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)

Beni de ekle cnm sayı kaç oluyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…