Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen ama o sümüksü şeffaf akımtı geldikten sonra oldu sonraki günlerde akımtım olmadı zaten geçen seferkinde iyce çatlamış olsun şansa bırakmym dedim sağlam yumurtayla döllenmedi ve nitekim düştü şimdi sığınıyorum rabbime hayırlı evlat olsun

sağlam yumurtayla döllenmedi ve nitekim düştü şimdi sığınıyorum rabbime hayırlı evlat olsun[/QUOTE]
Anlamadım sağlam yumurta ne oluyor ne düştü

SALAT-I TEFRİCİYE HATİM LİSTEMİZ

1-)zeynoc17(NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(PERVİN)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)
12-)black5angel(SERAP)

BAŞLANGIÇ TARIHI: 28 HAZİRAN PERŞEMBE

BİTİŞ TARİHİ: 6 TEMMUZ CUMA

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYİMİZ 370
(4444 e tamamlamak için ben 4 tane fazla okuyacağım)

Arkadaşlar sayıya dikkat edelim payımıza düşen sayıyı tam okuyalım eksik yada fazla okumayalim

Süre hakkinda görüş bildirirseniz duzenlerim yeniden...

Arkadaslar daha öncede yaptığımız gibi bir arkadasimiz namazını kılıp duasini yapip hatmi başlatacak diger arkadaslar da direk okumaya devam edecek.

RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH

Canim seni ekliyim mi listeye

Aynen canım o kadar kişi içinde 1 kişinin tek kız çıktı .. Bu yöntemi düşünüyorum açıkçası bu defa tedbir bizden takdir Rabbimden
Aynen canım 2 oglum da boyle oldu diyenler var kafam karisti açıkçası benim de bir tanidigimin iki oglu var adetten temizlenir temizlenmez hamile kaldim demisti

Amin inşallah cnm. Günü farketmez bir günde bitirebilirim uyarım her türlü.

Aynen canım 2 oglum da boyle oldu diyenler var kafam karisti açıkçası benim de bir tanidigimin iki oglu var adetten temizlenir temizlenmez hamile kaldim demisti

Benim iki ablamda öyle hamile kalmis canım bu defa bunu uygulycam ben insAllah .. son yorum bide dikkatimi çekti erken yumurtlama demiş birde youtube de bir video vardı doktor yumurtlama işlemi adet janamasiyla başlar diyor

Cnm ilişki olmadan önceki günlerde korunmalı ilişki mi olmuştu biraz anlatır mısın

Benim iki ablamda öyle hamile kalmis canım bu defa bunu uygulycam ben insAllah .. son yorum bide dikkatimi çekti erken yumurtlama demiş birde youtube de bir video vardı doktor yumurtlama işlemi adet janamasiyla başlar diyor
Cnm ilk 5 gün olayına inanmıyorum o herkeste geçerli değil yum erken çatlayanlar için geçerli bence

Canım ben kızıma 3. Yada 4. Gün hamile kaldım 2 gün deneme yapmıştık

Cnm ilk 5 gün olayına inanmıyorum o herkeste geçerli değil yum erken çatlayanlar için geçerli bence

Aynen canım doğru ama açtığım post adetten beş gün sonra yani 5 günden sonrası normal yumurtlama zamanına giriş zaten .. ben hadise Şerife atfen böyle bişey sordum 10 kişiden 1i tek kız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…