- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.721
Sayımız gittikçe artıyor MAŞALLAHBeni de ekle cnm sayı kaç oluyor o zaman
MAŞALLAH bacımSayımız gittikçe artıyor MAŞALLAH
Hemen guncellicem listeyi canimK Khvekokusu20 son durum ne ?
Canim seni ekliyim mi listeyeAynen ama o sümüksü şeffaf akımtı geldikten sonra oldu sonraki günlerde akımtım olmadı zaten geçen seferkinde iyce çatlamış olsun şansa bırakmym dedim sağlam yumurtayla döllenmedi ve nitekim düştü şimdi sığınıyorum rabbime hayırlı evlat olsun
Aynen canım 2 oglum da boyle oldu diyenler var kafam karisti açıkçası benim de bir tanidigimin iki oglu var adetten temizlenir temizlenmez hamile kaldim demistiAynen canım o kadar kişi içinde 1 kişinin tek kız çıktı .. Bu yöntemi düşünüyorum açıkçası bu defa tedbir bizden takdir Rabbimden
Hoşgeldin canım seni burda gördüğüme çok sevindim .İnşallah bu kez olacak
Amin inşallah cnm. Günü farketmez bir günde bitirebilirim uyarım her türlü.SALAT-I TEFRİCİYE HATİM LİSTEMİZ
1-)zeynoc17(NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(PERVİN)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)
12-)black5angel(SERAP)
BAŞLANGIÇ TARIHI: 28 HAZİRAN PERŞEMBE
BİTİŞ TARİHİ: 6 TEMMUZ CUMA
KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYİMİZ 370
(4444 e tamamlamak için ben 4 tane fazla okuyacağım)
Arkadaşlar sayıya dikkat edelim payımıza düşen sayıyı tam okuyalım eksik yada fazla okumayalim
Süre hakkinda görüş bildirirseniz duzenlerim yeniden...
Arkadaslar daha öncede yaptığımız gibi bir arkadasimiz namazını kılıp duasini yapip hatmi başlatacak diger arkadaslar da direk okumaya devam edecek.
RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH
Aynen canım 2 oglum da boyle oldu diyenler var kafam karisti açıkçası benim de bir tanidigimin iki oglu var adetten temizlenir temizlenmez hamile kaldim demisti
Cnm ilişki olmadan önceki günlerde korunmalı ilişki mi olmuştu biraz anlatır mısınAynen ama o sümüksü şeffaf akımtı geldikten sonra oldu sonraki günlerde akımtım olmadı zaten geçen seferkinde iyce çatlamış olsun şansa bırakmym dedim sağlam yumurtayla döllenmedi ve nitekim düştü şimdi sığınıyorum rabbime hayırlı evlat olsun
Cnm ilk 5 gün olayına inanmıyorum o herkeste geçerli değil yum erken çatlayanlar için geçerli benceBenim iki ablamda öyle hamile kalmis canım bu defa bunu uygulycam ben insAllah .. son yorum bide dikkatimi çekti erken yumurtlama demiş birde youtube de bir video vardı doktor yumurtlama işlemi adet janamasiyla başlar diyor
Canım ben kızıma 3. Yada 4. Gün hamile kaldım 2 gün deneme yapmıştıkBenim iki ablamda öyle hamile kalmis canım bu defa bunu uygulycam ben insAllah .. son yorum bide dikkatimi çekti erken yumurtlama demiş birde youtube de bir video vardı doktor yumurtlama işlemi adet janamasiyla başlar diyor
Cnm ilk 5 gün olayına inanmıyorum o herkeste geçerli değil yum erken çatlayanlar için geçerli bence
Canım ben kızıma 3. Yada 4. Gün hamile kaldım 2 gün deneme yapmıştık
Canım ben kızıma 3. Yada 4. Gün hamile kaldım 2 gün deneme yapmıştık
Erken döllenmeydi canım çünkü kan testim çok yüksek çıkmıştıCanim haftasi ile uyumlu mu geç dollenmis olabilir mi yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?