Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Anladım canım herkeste öyle değil demek 1 arkasta öyle demiş .. açtığım konuya bakarmisin F FosForlu
Yumurtlamadan sonra erkek çocuk oranı çok yüksek ama arada kız çıkıyor ara sıra.bu konudada ben o şekilde istisnayım demekki.Zaten benim 2. Kızımın herşeyi erkeği gösteriyordu:)))
Konuna bakıyorum canım

Yumurtlamadan sonra erkek çocuk oranı çok yüksek ama arada kız çıkıyor ara sıra bende o şekilde istisna demekki.Zaten benim 2. Kızımın herşeyi erkeği gösteriyordu:)))
Konuna bakıyorum canım

Aynen canım benim prenseste :) yumurtlama günü güya ama testim iki gün pozitif çıkmıştı uzun yada gEC mi oldu yumurylamam bilemedim ama akıntı olmuştu

sağlam yumurtayla döllenmedi ve nitekim düştü şimdi sığınıyorum rabbime hayırlı evlat olsun
Anlamadım sağlam yumurta ne oluyor ne düştü[/QUOTE]
DOktor öyle söyledi sağlıklı yumurta yada spermle olan gebelik düşükle sonuçlanmaz dedi ben anlamıştım zaten yumurtlamayı geçmişti zayıf yumurta ile döllemdi yada kalitesiz sperm çok ilişki perhizide iyi değil yumurtlamanın geçmesini beklemekte iyi değil

Cnm ilişki olmadan önceki günlerde korunmalı ilişki mi olmuştu biraz anlatır mısın
3 yada 4 gün ara vermiştik çok sperm kalitesi düşmesin diye 5-6 gün beklemedim korumalıydı tek ilişki diye tahmin ediyorum çünkü sonraki günler dikkat etmedik çünkü yumurtlamam geçmişti 19. Gün falandı yani ben tam 14.15 gün hamile kaldım

Kızlar bide doktora sormuştum dediki biz zamanında herşeyi uyguladık yumurtlama günü çin takvimi sağa yatma vs herşey boş Rabbimden dile dedi ben çok şartlanmadan dua okudum hayırlısıyla istedim birşeyi çol istemekten korkuyorum ya hayırsız olursa ya özürü olursa hatırlıyorum forumdan bebeğim diye bir arkadaş vardı sevecenim bilir onun başına gelenden sonra çok üzüldüm ve dedim herşey Allahın elinde o dilerse verir yeterki sağlam sağlıklı olsun

Kizlar hamis sayimiz 2ye cikti hadi insallah Rabbim artirsin hamile arkadaslarimizdan da erkek bebek haberi almayı nasip etsin
Simdi kimler ne durumda deneme yapan yapacak olan benim gibi gün sayan var mi ??
Ben yine yeniden deniycem bu hafta bakalım 29 ila 1 temmuz arası yumurtlama zamanı testleri yapıyorum kısmet

Kızlar şuan fark ettim de Cikoo ve Divinity nin hesapları pasif yapılmış sebebini bilen var mı?
Merhaba divinity,

(Erkek bebek yöntemi) başlıklı konuda yazdığınız yorum üslubunun site kurallarına uygun olmaması sebebiyle uyarı aldınız.

Üslubum yanlışmış
Sanırım biri bizi şikayet etmiş
Kimseyle laf dalaşı yapmam polemiğe girmem..10 senedir kk da paylaşım yaparım
Çok sataşan oldu ama hiç cevap verip Ban yememistim
Neyse bu son olur inşallah

Benim iki ablamda öyle hamile kalmis canım bu defa bunu uygulycam ben insAllah .. son yorum bide dikkatimi çekti erken yumurtlama demiş birde youtube de bir video vardı doktor yumurtlama işlemi adet janamasiyla başlar diyor
Bilemedimki canim dene bakalim insallah tutar

Bende çok istemekten korkuyorum sonra Dualarınızda ısrarcı olunuz ve kulum iste vereyim diyor Rabbim aklıma bunlar geliyor.Ama ne geldi o kişinin başına çok merak ettim.

Bende çok istemekten korkuyorum sonra Dualarınızda ısrarcı olunuz ve kulum iste vereyim diyor Rabbim aklıma bunlar geliyor.Ama ne geldi o kişinin başına çok merak ettim.
Bizler öncelikle hayirlisini ve sagliklisini diledigimiz için dualarimizda israrci olmaliyiz. Sagliksiz hayirsiz bir şekilde vererek yada hic vermeyerek imtihan etmesin bizi Rabbim Insallah

Tedbir bizden takdir Rabbim den arkadaşlar biz Rabbimin isteyin vereyim çağrısına siginiyoruz ve bir tek O'ndan istiyoruz haşa başka bir şeyden medet umdugumuz yok ki verirse de vermezsede vardır bir hayır diyip sukretmek düşer bize Rabbim icabet etsin dualarimiza goblumuzdrn geçeni kaderimize nakşetsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…