- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.741
Yumurtlamadan sonra erkek çocuk oranı çok yüksek ama arada kız çıkıyor ara sıra.bu konudada ben o şekilde istisnayım demekki.Zaten benim 2. Kızımın herşeyi erkeği gösteriyordu:)))
Yumurtlamadan sonra erkek çocuk oranı çok yüksek ama arada kız çıkıyor ara sıra bende o şekilde istisna demekki.Zaten benim 2. Kızımın herşeyi erkeği gösteriyordu:)))
Konuna bakıyorum canım
Açtığın konuda yorum yaptım canım:))Aynen canım benim prenseste :) yumurtlama günü güya ama testim iki gün pozitif çıkmıştı uzun yada gEC mi oldu yumurylamam bilemedim ama akıntı olmuştu
Anlamadım sağlam yumurta ne oluyor ne düştü[/QUOTE]sağlam yumurtayla döllenmedi ve nitekim düştü şimdi sığınıyorum rabbime hayırlı evlat olsun
3 yada 4 gün ara vermiştik çok sperm kalitesi düşmesin diye 5-6 gün beklemedim korumalıydı tek ilişki diye tahmin ediyorum çünkü sonraki günler dikkat etmedik çünkü yumurtlamam geçmişti 19. Gün falandı yani ben tam 14.15 gün hamile kaldımCnm ilişki olmadan önceki günlerde korunmalı ilişki mi olmuştu biraz anlatır mısın
Ben yine yeniden deniycem bu hafta bakalım 29 ila 1 temmuz arası yumurtlama zamanı testleri yapıyorum kısmetKizlar hamis sayimiz 2ye cikti hadi insallah Rabbim artirsin hamile arkadaslarimizdan da erkek bebek haberi almayı nasip etsin
Simdi kimler ne durumda deneme yapan yapacak olan benim gibi gün sayan var mi ??
Merhaba divinity,Kızlar şuan fark ettim de Cikoo ve Divinity nin hesapları pasif yapılmış sebebini bilen var mı?
Hadi hayirlisi canim bu ay olur insallahBen yine yeniden deniycem bu hafta bakalım 29 ila 1 temmuz arası yumurtlama zamanı testleri yapıyorum kısmet
Bilemedimki canim dene bakalim insallah tutarBenim iki ablamda öyle hamile kalmis canım bu defa bunu uygulycam ben insAllah .. son yorum bide dikkatimi çekti erken yumurtlama demiş birde youtube de bir video vardı doktor yumurtlama işlemi adet janamasiyla başlar diyor
Canim o hadis sahih mi arastirdin miAynen canım doğru ama açtığım post adetten beş gün sonra yani 5 günden sonrası normal yumurtlama zamanına giriş zaten .. ben hadise Şerife atfen böyle bişey sordum 10 kişiden 1i tek kız dedi
Bende çok istemekten korkuyorum sonra Dualarınızda ısrarcı olunuz ve kulum iste vereyim diyor Rabbim aklıma bunlar geliyor.Ama ne geldi o kişinin başına çok merak ettim.Kızlar bide doktora sormuştum dediki biz zamanında herşeyi uyguladık yumurtlama günü çin takvimi sağa yatma vs herşey boş Rabbimden dile dedi ben çok şartlanmadan dua okudum hayırlısıyla istedim birşeyi çol istemekten korkuyorum ya hayırsız olursa ya özürü olursa hatırlıyorum forumdan bebeğim diye bir arkadaş vardı sevecenim bilir onun başına gelenden sonra çok üzüldüm ve dedim herşey Allahın elinde o dilerse verir yeterki sağlam sağlıklı olsun
Bizler öncelikle hayirlisini ve sagliklisini diledigimiz için dualarimizda israrci olmaliyiz. Sagliksiz hayirsiz bir şekilde vererek yada hic vermeyerek imtihan etmesin bizi Rabbim InsallahBende çok istemekten korkuyorum sonra Dualarınızda ısrarcı olunuz ve kulum iste vereyim diyor Rabbim aklıma bunlar geliyor.Ama ne geldi o kişinin başına çok merak ettim.
Hadi ya cnm geçmiş olsun kim şikayet etmiş olabilir ki seniYogunluktan banlandigimin farkına bile varamadım
Fırsat bulup siteye giremedim
Ablam farketti banlandigimi
Canim o hadis sahih mi arastirdin mi
AmiinnnnnBizler öncelikle hayirlisini ve sagliklisini diledigimiz için dualarimizda israrci olmaliyiz. Sagliksiz hayirsiz bir şekilde vererek yada hic vermeyerek imtihan etmesin bizi Rabbim Insallah
Anladim canimBurda eski bi topikte okumuştum Allahü âlem yada başka bi sitemiydi şimdi hatırlayamadım ravisini yazmıştı bi arkadaş canım
Kim olabilir diasporadan başkaHadi ya cnm geçmiş olsun kim şikayet etmiş olabilir ki seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?