Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben hatırlamıyorum ama 3 defa test yaptığımı biliyorum .Atmamış isem arayıp bulur yazarım
Hmm..
Ya benimn hcg ik gün arayla 4 kat artmış..
Okudum okudum çoğul gebelik ihtimalim düşük çok düşük sanmıyorum bi de erkek bebeklerde de böyle oluyor yazmışlar ondan merak etmiştim :)

Çok sevindim canım kilo vermek insanı psikolojik olarak da çok rahatlatıyor
Umarım herşey gönlünce olur :)
İnşallah canım sağol Allah razı olsun
Hedef kiloma gelene kadar deneme yinede yapacam
Zaten korunmaya gerek yok olmuyor nasıl olsa
ağustosa kadar istediğim kiloya dussem o ay veya bı sonraki ay hamile kalsam ne güzel olur

Benim gözlerim sinüzit olduğum zaman öyle olur
Zaten sürekli sinüzit olurum telefona falan bile bakamam çok ağır geçirirsem

Geçmiş olsun canım

Sanırım ben test işini beceremedim ya kaçtı ya adete yakın yumurtlayacam pırlanta gibi bi durum yaşadım bu ay adetten 3 gün sonra ama benim adet döngüm uzun olduğu için önemsemedim keşke o zaman test yapsaydım

Kacinci gunun dongun kac canim
26.gün bugün Adet döngüm illa 3-5 gün geçiyo belirsiz 35 günde bir falan oluyom stresli bi ay geçirdiysem 40ı bile buluyor normalde akıntıyla anlıyodum aslında bu ay akıntı falan yok adet bittikten 3 gün sonra akıntım gelmişti ama test olmayınca bakmamıştım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…