Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Emin değilsen ertele derim canım bide yanlış olabilir ama bazi zamanlarda yumurta da olusmayabiliyor diye okumustum

İnan bizlerde böyleydik ilk aylar vücudunu tanı akıntı bel kasık göhüs ağrıları hepsi olcak diye bişey yok ama mutlaka bi belirti olur takib et.en Çok da akıntına bak

İnan bizlerde böyleydik ilk aylar vücudunu tanı akıntı bel kasık göhüs ağrıları hepsi olcak diye bişey yok ama mutlaka bi belirti olur takib et.en Çok da akıntına bak
2 -3 aydır testsiz takip ediyordum adetten 20-25 gün içinde akıntım oluyordu kasıklarıma belime ağrı vuruyodu daha hiç öyle bişey olmadı

Adet oluncaya kadar testini tekrar et .Biri vardı adını hatırlamadım adet sonunda testi koyulaştı .Sen yine test ve akıntı takibini bırakma
Sabah akşam iki tane mi yapayım yoksa sadece sabahları yiyip içmeden yapsam yeterli olurmu akıntı zamanı testleri sıklaştırırım

Kuruysan es geç bence bu ayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…