- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.901
26.gün bugün Adet döngüm illa 3-5 gün geçiyo belirsiz 35 günde bir falan oluyom stresli bi ay geçirdiysem 40ı bile buluyor normalde akıntıyla anlıyodum aslında bu ay akıntı falan yok adet bittikten 3 gün sonra akıntım gelmişti ama test olmayınca bakmamıştım o zaman
Hala pik malasef takibi bırakma ve 4 saatte bir testini tekrarlaGünaydın kızlar benim bu sabahki testEki Görüntüle 2163027
İnan bizlerde böyleydik ilk aylar vücudunu tanı akıntı bel kasık göhüs ağrıları hepsi olcak diye bişey yok ama mutlaka bi belirti olur takib et.en Çok da akıntına bakSanırım ben test işini beceremedim ya kaçtı ya adete yakın yumurtlayacam pırlanta gibi bi durum yaşadım bu ay adetten 3 gün sonra ama benim adet döngüm uzun olduğu için önemsemedim keşke o zaman test yapsaydım
Bulamadım malasef kusura bakma yardımcı olamadımHmm..
Ya benimn hcg ik gün arayla 4 kat artmış..
Okudum okudum çoğul gebelik ihtimalim düşük çok düşük sanmıyorum bi de erkek bebeklerde de böyle oluyor yazmışlar ondan merak etmiştim :)
Tamam canım 2 saat sonra tekrar yapıcamHala pik malasef takibi bırakma ve 4 saatte bir testini tekrarla
Korkma canım inşallah çat olur
Çat olmamış canım kafanı bulandırmaHala kasıklarımda ara ara batma oluyo
Bekliyorum zaten canım tamamen çözene kadar devam benim düzensiz olduğu için yumurtlamada sıkıntı olcağını biliyodum zatenEmin değilsen ertele derim canım bide yanlış olabilir ama bazi zamanlarda yumurta da olusmayabiliyor diye okumustum
Adet oluncaya kadar testini tekrar et .Biri vardı adını hatırlamadım adet sonunda testi koyulaştı .Sen yine test ve akıntı takibini bırakmaBu gece dayanamayıp yaptığım testEki Görüntüle 2163133
Buda sabah hiç bişey yemeden içmeden yaptığım Eki Görüntüle 2163140
2 -3 aydır testsiz takip ediyordum adetten 20-25 gün içinde akıntım oluyordu kasıklarıma belime ağrı vuruyodu daha hiç öyle bişey olmadıİnan bizlerde böyleydik ilk aylar vücudunu tanı akıntı bel kasık göhüs ağrıları hepsi olcak diye bişey yok ama mutlaka bi belirti olur takib et.en Çok da akıntına bak
Canım akıntı olmayıp ama teste göre ilişki yapıp erkek yapan oldumu eskilerdenAdet oluncaya kadar testini tekrar et .Biri vardı adını hatırlamadım adet sonunda testi koyulaştı .Sen yine test ve akıntı takibini bırakma
Olmadı yada ben rastlamadım .Bazıların aslında akıntısı var vajina dar olduğu için akmıyor .Bazı kadınlar eldiven ile kontrol ediyorCanım akıntı olmayıp ama teste göre ilişki yapıp erkek yapan oldumu eskilerden
Sabah akşam iki tane mi yapayım yoksa sadece sabahları yiyip içmeden yapsam yeterli olurmu akıntı zamanı testleri sıklaştırırımAdet oluncaya kadar testini tekrar et .Biri vardı adını hatırlamadım adet sonunda testi koyulaştı .Sen yine test ve akıntı takibini bırakma
Estağfurullah canım..Bulamadım malasef kusura bakma yardımcı olamadım
Bende pik olarak yorumladim canim. Çözmeye başladım bu test isini benHala pik malasef takibi bırakma ve 4 saatte bir testini tekrarla
Hadi gozun aydinÇok şükür ben kırmızıları gördüm.Nasıl stres oldum.Hastalandığıma sevindim resmen:))
Kuruysan es geç bence bu ayı26.gün bugün Adet döngüm illa 3-5 gün geçiyo belirsiz 35 günde bir falan oluyom stresli bi ay geçirdiysem 40ı bile buluyor normalde akıntıyla anlıyodum aslında bu ay akıntı falan yok adet bittikten 3 gün sonra akıntım gelmişti ama test olmayınca bakmamıştım o zaman
Teşekkür ederim canım:))))Hadi gozun aydin
Canim havuc ve incir suyu icip havuc yese catlamaya yardimci olmasi için ne dersin @pirlanta97Hala pik malasef takibi bırakma ve 4 saatte bir testini tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?