- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- 303
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.841
Canim benim yaaTakmak değil canım iki gün boyunca o arkadaş ile yaşadığımız kötü günleri hatırlayıp ağladım .Her anı yaşadım vallahi
Amin canım inşallahCanim benim yaa
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
Canim beni etiketleyerek yazmadi kimse amaK Khvekokusu20 canım sanki bir kişi eksik bugün biri yazmıştı gibi
Hamieydi adı aklıma gelmiyoCanim beni etiketleyerek yazmadi kimse ama
Hamieydi adı aklıma gelmiyo
Yok canım zaten gece oldu deneme sabah tekrar test yaptım hafif daha açılmıştı ama tamamen silikleşmesi 3 gün falan sürdü test yapmaya devam ettim ordan biliyorumHayirlisi canm Insallah nasibinde bu ay olur denemenin ertesi gunu test cok sikiklesmis miydi
Bebis tuttuysa koyu çıkıyormuş çizgi ama belli de olmaz tabiKızlar bugün en geç yarın adet olmam gerekiyor
Ovulasyon test yaptım gündüzde yapmıştım gittikçe koyulaşıyor bu ay yumurtlama günüm geçti diye hiçbirşeye dikkat etmedik.ben hep 10-12 günler arası yumurtluyorum.tatildeydik çocuklarlarla aynı odada olunca değerlendiremedik.açıkçası Çin takvimi kız gösterdiği için çok yapmakta istemedim 18. Günümde nasıl olsa geçti yumurtlama geçt dedim.hatta ilk korunarak birlikte olduk 2. Turu yapalım dedik:))) Yani tek ilişkide değildi.inşallah hamile değilimdir Rabbim affetsin ama ister istemez sıkıntı var içimde.
3 gündür tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum belki psikolojiktir (inşallah) ama belim karnımın alt kısmı sürekli ağrıyor bazen artıyor ağrısı bazen azalıyor göğüslerim çok şişmişti 2 gündür açası azaldı şişliği indi.hastalanmayı isteyeceğimi dört gözle kırmızıları bekleyeceğimi hiç düşünmezdimAllah affetsin beni
İnşallah kırmızıları görürsün .Peki yum belirtisi var mıydı deneme yaptığın ay senin yum sorunun vardı yaKızlar bugün en geç yarın adet olmam gerekiyor
Ovulasyon test yaptım gündüzde yapmıştım gittikçe koyulaşıyor bu ay yumurtlama günüm geçti diye hiçbirşeye dikkat etmedik.ben hep 10-12 günler arası yumurtluyorum.tatildeydik çocuklarlarla aynı odada olunca değerlendiremedik.açıkçası Çin takvimi kız gösterdiği için çok yapmakta istemedim 18. Günümde nasıl olsa geçti yumurtlama geçt dedim.hatta ilk korunarak birlikte olduk 2. Turu yapalım dedik:))) Yani tek ilişkide değildi.inşallah hamile değilimdir Rabbim affetsin ama ister istemez sıkıntı var içimde.
3 gündür tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum belki psikolojiktir (inşallah) ama belim karnımın alt kısmı sürekli ağrıyor bazen artıyor ağrısı bazen azalıyor göğüslerim çok şişmişti 2 gündür açası azaldı şişliği indi.hastalanmayı isteyeceğimi dört gözle kırmızıları bekleyeceğimi hiç düşünmezdimAllah affetsin beni
Olur mu olur canım
Olur mu olur canım
yok canım hiç bir belirti olmadı yine aşırı kuruluk vardı.ama ilişkiden sonraki 2 gün boyunca rahimde şişliklik ve hafif ağrı vardı klima karşısında yattım üşüttüm dedim ama karın ağrım başlıyor hastalıcam diyorum ve geçiyor bana hamileliklerimde böyle oluyorİnşallah kırmızıları görürsün .Peki yum belirtisi var mıydı deneme yaptığın ay senin yum sorunun vardı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?