Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bugün en geç yarın adet olmam gerekiyor
Ovulasyon test yaptım gündüzde yapmıştım gittikçe koyulaşıyor bu ay yumurtlama günüm geçti diye hiçbirşeye dikkat etmedik.ben hep 10-12 günler arası yumurtluyorum.tatildeydik çocuklarlarla aynı odada olunca değerlendiremedik.açıkçası Çin takvimi kız gösterdiği için çok yapmakta istemedim 18. Günümde nasıl olsa geçti yumurtlama geçt dedim.hatta ilk korunarak birlikte olduk 2. Turu yapalım dedik:))) Yani tek ilişkide değildi.inşallah hamile değilimdir Rabbim affetsin ama ister istemez sıkıntı var içimde.
3 gündür tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum belki psikolojiktir (inşallah) ama belim karnımın alt kısmı sürekli ağrıyor bazen artıyor ağrısı bazen azalıyor göğüslerim çok şişmişti 2 gündür açası azaldı şişliği indi.hastalanmayı isteyeceğimi dört gözle kırmızıları bekleyeceğimi hiç düşünmezdimAllah affetsin beni

Eklentiler

• 7209F5A2-52A7-4203-A3D3-DB69EB47F86C.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 45
Bebis tuttuysa koyu çıkıyormuş çizgi ama belli de olmaz tabi SEVECENIM Ne diyorsun

İnşallah kırmızıları görürsün .Peki yum belirtisi var mıydı deneme yaptığın ay senin yum sorunun vardı ya

Yarın ilişkiden sonraki 10. Günüm kan testi yaptırsam çıkarmı
İnşallah kırmızıları görürsün .Peki yum belirtisi var mıydı deneme yaptığın ay senin yum sorunun vardı ya
yok canım hiç bir belirti olmadı yine aşırı kuruluk vardı.ama ilişkiden sonraki 2 gün boyunca rahimde şişliklik ve hafif ağrı vardı klima karşısında yattım üşüttüm dedim ama karın ağrım başlıyor hastalıcam diyorum ve geçiyor bana hamileliklerimde böyle oluyor

Kızlar ya benim gözlerim acayip acıyor 2-3 gündür
Hani çok uykum varmış da uyumamışım gibi
Böyle de bi gebelik belirtisi duymadım hiç zaten test de negatif çıktı ama başına gelen var mı
Geceleri de çok güzel uyuyorum aslında hatta bu sabah namaz alarmını bile duymamışım
Neden olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…