- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.941
Canim testi ters mi cekip attin kontrol cizgisi değil mi silik olanEki Görüntüle 2163246 şimdiki durum bu çatlamış sanırım
Am eşim akşam 11 den önce gelmiycek geç olurmu
7 14 21 gun okunuyor ben paylaştım burda faziletlerini.Ben cuma sabahi tek okudum canım sabah namazından sonra
7 14 21 gun okunuyor ben paylaştım burda faziletlerini.SEVECENIM paylasti benimle saolsun burda liste de yaptık hatta canim biz 7 gun sabah namazindan sonra kibleye donuk vaziyette 100 defa okuduk
Silik olan t çizgisiCanim testi ters mi cekip attin kontrol cizgisi değil mi silik olan
Ozaman cat olmus akintin agrin ne durumdaSilik olan t çizgisi
Sağ kasığım ondanmı bilmiyorum hafif hafif zonkluyo ama akıntım bugün olmadı.Ozaman cat olmus akintin agrin ne durumda
Devam edebilirsin 7 gün canim biz oyle yaptik ben suan gene yapıyorum 7 günlükAynen canım benimde okuduğum bu
Himm canim akintinin olmamasi kafami karistirdi kuru olmaman lazim ama egerki akintin olsaydi saat 5 6 gibi falan iliski zamani süper olurdu bu surede esinde kahve muz soda dus falan islerini hallederdiSağ kasığım ondanmı bilmiyorum hafif hafif zonkluyo ama akıntım bugün olmadı.
Tühh ya yinemi .zaten benimde kafam buna karışıyor akıntım dün ve önceki gün yoğun bugün hemen kesiliyor.ama testde halen gülen yüz gösteriyoHimm canim akintinin olmamasi kafami karistirdi kuru olmaman lazim ama egerki akintin olsaydi saat 5 6 gibi falan iliski zamani süper olurdu bu surede esinde kahve muz soda dus falan islerini hallederdiSEVECENIM ne diyorsun
Devam edebilirsin 7 gün canim biz oyle yaptik ben suan gene yapıyorum 7 günlük
Canim o testten kullanmadigim için yorum yapamıyorum ama diğerine gore koyu olan kontrol cizgisiyse catlama olmusTühh ya yinemi .zaten benimde kafam buna karışıyor akıntım dün ve önceki gün yoğun bugün hemen kesiliyor.ama testde halen gülen yüz gösteriyo
Tühh ya yinemi .zaten benimde kafam buna karışıyor akıntım dün ve önceki gün yoğun bugün hemen kesiliyor.ama testde halen gülen yüz gösteriyo
Ben yurt dışındayım burda benim doktor cuma günü öğleden sonra kapalı malesef.Canim imkanın varsa hemen bi doktora git bence kasiklarim batıyor dersen çatlama olayı hakkında bilgi alırsın diye düşünüyorum
Bende surekli erkek bebek haberi aliyorum bu sene kiz nadir ben inanıyorum çünkü kizimda da hep kizdi kiz bebek malzemesi zor bulunuyordu hatta saticilar bile söylemişti bu sene hep kiz diyeArkadaslar birde hep dolanir ya ağızda bu sene erkek senesi veya kız senesi bu konuda ne düşünüyorsunuz? ben açıkçası bağlantılı olduğunu düşünmüyorum ama tanıdığım 5 hamilenin bebisi erkek olcak bi da kafamı karıştırdı
Oyle deme canim yaa dur bakalimBen yurt dışındayım burda benim doktor cuma günü öğleden sonra kapalı malesef.
Nasibimde yok diye düşünmeye başladım artık hayırlısı olsun.
3 gibi catlama olduysa gece 12 de de deneme olsa 9 saat gecmis olacakBen yurt dışındayım burda benim doktor cuma günü öğleden sonra kapalı malesef.
Nasibimde yok diye düşünmeye başladım artık hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?