Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sağ kasığım ondanmı bilmiyorum hafif hafif zonkluyo ama akıntım bugün olmadı.
Himm canim akintinin olmamasi kafami karistirdi kuru olmaman lazim ama egerki akintin olsaydi saat 5 6 gibi falan iliski zamani süper olurdu bu surede esinde kahve muz soda dus falan islerini hallederdi SEVECENIM ne diyorsun ama anlamadigim bisey var cat olsa gülen yüz gostermeye devam etmemesi lazim degil mi

Himm canim akintinin olmamasi kafami karistirdi kuru olmaman lazim ama egerki akintin olsaydi saat 5 6 gibi falan iliski zamani süper olurdu bu surede esinde kahve muz soda dus falan islerini hallederdi SEVECENIM ne diyorsun
Tühh ya yinemi .zaten benimde kafam buna karışıyor akıntım dün ve önceki gün yoğun bugün hemen kesiliyor.ama testde halen gülen yüz gösteriyo

Tühh ya yinemi .zaten benimde kafam buna karışıyor akıntım dün ve önceki gün yoğun bugün hemen kesiliyor.ama testde halen gülen yüz gösteriyo

Canim imkanın varsa hemen bi doktora git bence kasiklarim batıyor dersen çatlama olayı hakkında bilgi alırsın diye düşünüyorum

Canim imkanın varsa hemen bi doktora git bence kasiklarim batıyor dersen çatlama olayı hakkında bilgi alırsın diye düşünüyorum
Ben yurt dışındayım burda benim doktor cuma günü öğleden sonra kapalı malesef.
Nasibimde yok diye düşünmeye başladım artık hayırlısı olsun.

Arkadaslar birde hep dolanir ya ağızda bu sene erkek senesi veya kız senesi bu konuda ne düşünüyorsunuz? ben açıkçası bağlantılı olduğunu düşünmüyorum ama tanıdığım 5 hamilenin bebisi erkek olcak bi da kafamı karıştırdı

Bende surekli erkek bebek haberi aliyorum bu sene kiz nadir ben inanıyorum çünkü kizimda da hep kizdi kiz bebek malzemesi zor bulunuyordu hatta saticilar bile söylemişti bu sene hep kiz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…