Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Huhuu bütün kızlar toplandık çok şükür
Benim adetim dün bitti yarın soğan kürüne basliycam inşallah
2 ay soğan kürü sonra testere dişli aslan pençesi çayı yapacam
Bu arada kilo verip Dr tekrar gidecem
Hedefime 5.5 kilo kaldı
Niyeyse kilo verirsem kendiliğinden hamile kalacakmisim gibi bi hisse kapıldım
Hayırlısı olsun bakalım gorecez öyle olacakmi :)

Ayy hadi inssallllh canimmmm.
Guzel haberlerini duyalim hepinizin burda grup senlensinn.
Sogan kuri hakkinda cok guzel seyler duydum faydasini goren cook.
Rabbim emeklerini bosa cikarmaz insl.
En kisa surede hamileyim diye sevinecegin gunleri bekliyorum canm.

İnşallah canım
Seni yalnız bırakmayalim dimi

Kızlar yazmıştım bu topiğe bana dua edenler için çok teşekkür ederim bi kızım var Rabbimden erkek istedim saglıklı..ama 2 doktordan 12. Haftamda kıza benzetildi kızımdan çok farklıydı hamileliğim burdakileride takip ettim ama nasip böyleymiş Rabbim güzel kaderler yazsın..değişir mi bilmem ama ikiside yüksek ihtimal dedi

Eklentiler

• IMG_3610.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 71
İnsanlar çok yargılıyo o yüzden buraya yazmak istedim eşim üzüldü napabilirim yani tabi bizde isteriz saglıklı olmasını hep öyle dua ediyoruz zaten
Canim allah saglikla kucagna almayi nasip etsin Nasibinde varsa 3 nci cocugun erkek olur insallah. benimde 2 kizim var arkadaslar cok iyi anlasyolar cok tatli oluyo 2 kiz dogunca cok sevinecek esinde sende. Kendininide bebiside uzme. Onemli olan saglikla gelsin.

Yok kuzum öğretmenim yas da geciyo ücüncü zor artık bi kız bi erkek olsun demistik nasip böyleymis

gulsah-34 . Gecemavisim E elifem C Cesaaa @kadasayy
Kızlar ve diğer arkadaslar nerelerdesiniz grup neden böyle olmuş uzun zamandır girmedim. Umarim hatirlamissinizdir.
Bi kacc kişi sormuş Ben yeni doğum yaptım kurtuldum . Rabbim darda kalanlara yardım etsin inşallah. Sizleri ve burayi çok özledim

Çok sevindim cnm inşallah seninde güzel haberlerini duyarız rabbim emeklerinin karşılığını verir ıns

Cnm öncelikle sağlık olsun ama 12 hafta daha erken değilmi ıns doktor yanilmistir sağlıkla gelsin bebisin seninde yum günü tek iliskimi olmuştu

Cnm öncelikle sağlık olsun ama 12 hafta daha erken değilmi ıns doktor yanilmistir sağlıkla gelsin bebisin seninde yum günü tek iliskimi olmuştu
Kaza olmustu kuzum 14 Nisan adet tarihim ama pkoluyum 15 mayıs veya 28 mayısta iliskiyle oldu doktor 13 mayıs adet tarihi sayıyo suan

Kızlar farkindaysaniz 3 gündür sürekli bel ve baş ağrısi çekiyorum gerçekten de hiç böyle olmamıştı rahmimde kasıklarımda sürekli bir hareketlilik var sanki ama kendimide çok kaptırmak istemiyorum rabbim hayr etsin inşallah

Kizlar hepinize merhaba. Tesadufen bu konuya rastgeldim. Yazilanlara biraz goz attim. Bende kendi fikirlerimi paylasmak istedim. Benim bir oglum var, bebek istedigimiz ay adet bitiminden sonra sik iliski ile hamile kaldim. Iliski olmayan tek gun yumurtlama gunuydu. O akiskan sivi tam adetimin baslangicinin 14.ncu gunu gelmisti ama o gun iliski olmadi. Demek istedigim yumurtlama gunu disinda sik iliski ile bir oglum oldu tamamen tesaduf. Yani yumurtlama gunu iliski erkek bebek sansini arttirir mi bilemiyorum ama saniyorum tamamen sans isi. Erkek bebek tasiyan spermler cok hizli ulasabilir ama milyonlarca sperm yumurtayi dollemek icin yarisiyor. Sonucta en kalitelisi dolluyor. Bence erkek bebek tasiyan spermlerin daha kaliteli olmasi icin esinize sizden daha cok is dusuyor. Esinizin sagligina, beslenmesine dikkat etmesini soyleyebilirsiniz. Protein agirlikli beslenebilir, sigara iciyorsa birakabilir en azindan bir iki ay. Spor yapabilir. Cinsiyet belirleyen sivi erkekten geliyor sonucta.

Allah herseyden once saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin herkese.

Kuzummm gözün Aydın hayırlı olsun ınsallah sağlıkla büyüt kuzucugunu benim minnoşumda 2.5 aylık oldu canımm

Akıntı
Hamile kaldıktan sonra, döllenmiş yumurta rahme yerleşmeye çalışırken bazı semptomların ortaya çıkmasına neden olur. Bu, hamileliğin en erken belirtilerinden birisinin yani akıntı semptomunun ortaya çıkması anlamına gelir.

İmplantasyon Kanaması;

İşte implantasyon kanaması olarak adlandırılan şey tam olarak bu dönemde tanıklık edilen akıntının adıdır. Bu semptom genel olarak yumurta döllendikten sonraki 6-12 günlük süreçte yaşanır.

İmplantasyon kanamasının yanında bazı kadınlarda vajinadan beyaz, süte benzer pütürlü bir sıvı aktığı gözlemlenebilir.
Kızlar dün ben bunun aynısını yaşadım bugün ise çok kotuyum ya sırt bel boyun bacak kasik en kotusude baş ağrısi az önce gözlerimin önünde kararma oldu kendimi hiç ıyi hisetmiyorum 1 haftada bu belirbelirtilerin ortaya çıkmasi normalmi cmt gününden başladık biz denemelere yumun cat oldugunuda salı günü söyledi doktor
Nasıl bir sıvı?

Vajina duvarlarının kalınlaşması sebebiyle vajinadan dışarıya adet kanaması gibi, ancak süte benzer bir sıvı aktığı tespit edilebilir. Bunun sebebi vajina duvarının dokusunu oluşturan hücrelerin hızla ve aniden büyümeye başlamasıdır. Anne rahmine düşen yumurtalık anında buna sebep olabilir ve oldukça kritik bir hamilelik belirtisidir.

Ne kadar sürer?

Bu akıntı neredeyse tüm hamileliğin boyunca ara ara sürebilir ve genellikle tedavi gerektirmez.

İmplantasyon kanaması yani akıntı çok önemli bir hamilelik belirtisidir.

Şimdi merak edip nette baktimda belirtilerin yarısı var bende randevu aldım çarşamba günü 12 günüm doluyor bi kan testi yapıp kesinleşirken gerekiyor yoksa nereye kadar cekebilirumki ben bu baş ağrısi
Aşağıda en sık rastlanan erken gebelik belirtileri bir arada bulunuyor, tüm gebelikbelirtileri gebeliğin ilk dönemlerinde aynı anda görülmeyebilir fakat gebeliğin ilerleyen dönemlerinde bu semptomlarla karşılaşılması kuvvetle muhtemeldir.

1. Akıntı
  2. Kasık ağrısı
  3. Göğüste değişim
  4. Göğüste hassaslaşma
  5. Mide bulantısı
  6. Adet gecikmesi
  7. Kabızlık
  8. Hızla kilo almak
  9. Hızla kilo vermek
  10. Sık idrara çıkmak
  11. Baş ağrısı
  12. Sırt ağrısı
  13. Bel Ağrısı
  14. Baş dönmesi
  15. Bayılmak
  16. Halsizlik
  17. Aşırı istek
  18. Aşırı duygusallık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…