- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.021
Ayy hadi inssallllh canimmmm.Huhuu bütün kızlar toplandık çok şükür
Benim adetim dün bitti yarın soğan kürüne basliycam inşallah
2 ay soğan kürü sonra testere dişli aslan pençesi çayı yapacam
Bu arada kilo verip Dr tekrar gidecem
Hedefime 5.5 kilo kaldı
Niyeyse kilo verirsem kendiliğinden hamile kalacakmisim gibi bi hisse kapıldım
Hayırlısı olsun bakalım gorecez öyle olacakmi :)
İnşallah canımAyy hadi inssallllh canimmmm.
Guzel haberlerini duyalim hepinizin burda grup senlensinn.
Sogan kuri hakkinda cok guzel seyler duydum faydasini goren cook.
Rabbim emeklerini bosa cikarmaz insl.
En kisa surede hamileyim diye sevinecegin gunleri bekliyorum canm.
Canim allah saglikla kucagna almayi nasip etsin Nasibinde varsa 3 nci cocugun erkek olur insallah. benimde 2 kizim var arkadaslar cok iyi anlasyolar cok tatli oluyo 2 kiz dogunca cok sevinecek esinde sende. Kendininide bebiside uzme. Onemli olan saglikla gelsin.İnsanlar çok yargılıyo o yüzden buraya yazmak istedim eşim üzüldü napabilirim yani tabi bizde isteriz saglıklı olmasını hep öyle dua ediyoruz zaten
Yok kuzum öğretmenim yas da geciyo ücüncü zor artık bi kız bi erkek olsun demistik nasip böyleymisCanim allah saglikla kucagna almayi nasip etsin Nasibinde varsa 3 nci cocugun erkek olur insallah. benimde 2 kizim var arkadaslar cok iyi anlasyolar cok tatli oluyo 2 kiz dogunca cok sevinecek esinde sende. Kendininide bebiside uzme. Onemli olan saglikla gelsin.
Çok sevindim cnm inşallah seninde güzel haberlerini duyarız rabbim emeklerinin karşılığını verir ınsHuhuu bütün kızlar toplandık çok şükür
Benim adetim dün bitti yarın soğan kürüne basliycam inşallah
2 ay soğan kürü sonra testere dişli aslan pençesi çayı yapacam
Bu arada kilo verip Dr tekrar gidecem
Hedefime 5.5 kilo kaldı
Niyeyse kilo verirsem kendiliğinden hamile kalacakmisim gibi bi hisse kapıldım
Hayırlısı olsun bakalım gorecez öyle olacakmi :)
Cnm öncelikle sağlık olsun ama 12 hafta daha erken değilmi ıns doktor yanilmistir sağlıkla gelsin bebisin seninde yum günü tek iliskimi olmuştuKızlar yazmıştım bu topiğe bana dua edenler için çok teşekkür ederim bi kızım var Rabbimden erkek istedim saglıklı..ama 2 doktordan 12. Haftamda kıza benzetildi kızımdan çok farklıydı hamileliğim burdakileride takip ettim ama nasip böyleymiş Rabbim güzel kaderler yazsın..değişir mi bilmem ama ikiside yüksek ihtimal dedi
Kaza olmustu kuzum 14 Nisan adet tarihim ama pkoluyum 15 mayıs veya 28 mayısta iliskiyle oldu doktor 13 mayıs adet tarihi sayıyo suanCnm öncelikle sağlık olsun ama 12 hafta daha erken değilmi ıns doktor yanilmistir sağlıkla gelsin bebisin seninde yum günü tek iliskimi olmuştu
İnşallah canım inşallahCnm öncelikle sağlık olsun ama 12 hafta daha erken değilmi ıns doktor yanilmistir sağlıkla gelsin bebisin seninde yum günü tek iliskimi olmuştu
Hayırlısı olsun cnm esinde sende uzmeyin kendinizi bebisinde etkileniyor haberin olsun kendine ıyi bakKaza olmustu kuzum 14 Nisan adet tarihim ama pkoluyum 15 mayıs veya 28 mayısta iliskiyle oldu doktor 13 mayıs adet tarihi sayıyo suan
Sağol canım benim dualara devam edecegim nasip tabiHayırlısı olsun cnm esinde sende uzmeyin kendinizi bebisinde etkileniyor haberin olsun kendine ıyi bak
Kuzummm gözün Aydın hayırlı olsun ınsallah sağlıkla büyüt kuzucugunu
Saol canım benim çok teşekkür ederim.Kuzummm gözün Aydın hayırlı olsun ınsallah sağlıkla büyüt kuzucugunubenim minnoşumda 2.5 aylık oldu canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?