Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim hamilelik belirtileri arasinda bendede ilk zamanlar bas agrisi we akinti coklugu vardi suphelenmistim bende.
Hadin insl sanada tutunmustur bebegin.

Canim hamilelik belirtileri arasinda bendede ilk zamanlar bas agrisi we akinti coklugu vardi suphelenmistim bende.
Hadin insl sanada tutunmustur bebegin.
Ins cnm eğer gebe kalmissam bende de ortaya çıkan ilk belirti baş ve bel agrisi bakalım hayırlısı sen iliskiden kac gün sonra test yapmıştin

Allah bagislasin. Bu grupta oglu olmus her kesin hikayisini okumustum. Rabbim sikintilarni gostermesin.
Amin canım, Rabbim cümlemizin evladını korusun, bende yeni hamileyken takılıyordum buraya, eskilerden pek kimse kalmamış, @elifemm ne zaman duğım yaptı

Ahaahahha canım sen ne koydun bebısın ismini
Ben yusuf egemen koydum canım. Ama ilk dogumum normaldi bunda sezaryen oldum normal doğum adına gitmiştim 7 cm acilmayla ama bebeğim doğum kanalından çıkmış sancilarimda olunca sezaryen yaptılar hiç beklemiyordum onun psikolojisini atlatmaya calisiyorum

Amin canım, Rabbim cümlemizin evladını korusun, bende yeni hamileyken takılıyordum buraya, eskilerden pek kimse kalmamış, @elifemm ne zaman duğım yaptı
Elifemle beraber hamile kalmıştık 1 gün vardı aramızda. Temmuzun ortasında falan doğum yapmistsir. Elifem bizi goruyorsan lütfen gel seni bekliyor merak ediyoruz canım arkadaşım.

Canım olsun ne farkeder ha normal ha sezeryan önemli olan yavruna sağlıkla kavuşman. Güle güle büyüt ınsallah canım

Bence bu etıketledıklerınız Bizim Elif degıl o hemsıreydı bunların bılgılerine baktımda bizim Elif degıl. Kullanıcı adını mı degıstı acaba

Canım olsun ne farkeder ha normal ha sezeryan önemli olan yavruna sağlıkla kavuşman. Güle güle büyüt ınsallah canım
Sağol canım teşekkür ederim . elifemi de çok özledik keşke eskisi gibi yine toplansak. Şu yok gibiyim diye biri vardı sürekli sorun çıkaran onu bile ozledim düşün artık

Canim onu bilmiyorum. Elifem arkadasla hic tanimisligim konusmuslugum yokdur. Sadece eskiden yazilmis mesaclari okudugmda hayran kalmistim insanlara acik gonulli sevecen yaklasmasina ondan aklimda kaldi cok diyim. Gecenlerde bi arkadas soyledi burdan oglu oldugnuda.

Hadi insl cnm. adete 3 gun kala yapmistim ben.
Supheli iliskinin uzerinden 12 gun gectiktem sonra yap warsa cikar insl.
Çarşamba günü ne randevu aldım direk hastaneye gidip kan testi yaptıracamyaptıracam cnm inşallah vardır göğüsler fena sızlıyor suan

Elif burdan biriyle tartışmıştı ısmi neydi hatırlayamadım daha oncesınde erkek çocuğu olupta arada gene yazan bi bayandı. Elif çok kırılmıştı belkı de o olaydan sonra hesabını kapatmıştır

Evet ba ya olaylar olmuş gecemavisimde yok ortalıkta .eğer görüyorsanız bize dönüş yapın kızlar.
L Lilarengim1 ve kirgincicekler sizde tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…