- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.041
Canim hamilelik belirtileri arasinda bendede ilk zamanlar bas agrisi we akinti coklugu vardi suphelenmistim bende.Şimdi merak edip nette baktimda belirtilerin yarısı var bende randevu aldım çarşamba günü 12 günüm doluyor bi kan testi yapıp kesinleşirken gerekiyor yoksa nereye kadar cekebilirumki ben bu baş ağrısi
Aşağıda en sık rastlanan erken gebelik belirtileri bir arada bulunuyor, tüm gebelikbelirtileri gebeliğin ilk dönemlerinde aynı anda görülmeyebilir fakat gebeliğin ilerleyen dönemlerinde bu semptomlarla karşılaşılması kuvvetle muhtemeldir.
- Akıntı
- Kasık ağrısı
- Göğüste değişim
- Göğüste hassaslaşma
- Mide bulantısı
- Adet gecikmesi
- Kabızlık
- Hızla kilo almak
- Hızla kilo vermek
- Sık idrara çıkmak
- Baş ağrısı
- Sırt ağrısı
- Bel Ağrısı
- Baş dönmesi
- Bayılmak
- Halsizlik
- Aşırı istek
- Aşırı duygusallık
Ahaahahha canımSaol canım benim çok teşekkür ederim.
Ooo senin minnos baya buyumus . Darısı başımıza inşallah . Miroşada talibiz bu arada.
Ins cnm eğer gebe kalmissam bende de ortaya çıkan ilk belirti baş ve bel agrisi bakalım hayırlısı sen iliskiden kac gün sonra test yapmıştinCanim hamilelik belirtileri arasinda bendede ilk zamanlar bas agrisi we akinti coklugu vardi suphelenmistim bende.
Hadin insl sanada tutunmustur bebegin.
Hadi insl cnm. adete 3 gun kala yapmistim ben.Ins cnm eğer gebe kalmissam bende de ortaya çıkan ilk belirti baş ve bel agrisi bakalım hayırlısı sen iliskiden kac gün sonra test yapmıştin
Çoook sevindim çok şükür. Darısı isteyenlere inşCanim dogum yapmis dediler oglu olmus.
Allah bagislasin. Bu grupta oglu olmus her kesin hikayisini okumustum. Rabbim sikintilarni gostermesin.Çoook sevindim çok şükür. Darısı isteyenlere inş
Banada 2 kızımdan sonra, 10 yıl arayla Rabbim oğlumu nasip etti, 5 aylık şuan
Amin canım, Rabbim cümlemizin evladını korusun, bende yeni hamileyken takılıyordum buraya, eskilerden pek kimse kalmamış, @elifemm ne zaman duğım yaptıAllah bagislasin. Bu grupta oglu olmus her kesin hikayisini okumustum. Rabbim sikintilarni gostermesin.
Ben yusuf egemen koydum canım. Ama ilk dogumum normaldi bunda sezaryen oldum normal doğum adına gitmiştim 7 cm acilmayla ama bebeğim doğum kanalından çıkmış sancilarimda olunca sezaryen yaptılar hiç beklemiyordum onun psikolojisini atlatmaya calisiyorumAhaahahha canımsen ne koydun bebısın ismini
Elifemle beraber hamile kalmıştık 1 gün vardı aramızda. Temmuzun ortasında falan doğum yapmistsir. Elifem bizi goruyorsan lütfen gel seni bekliyor merak ediyoruz canım arkadaşım.Amin canım, Rabbim cümlemizin evladını korusun, bende yeni hamileyken takılıyordum buraya, eskilerden pek kimse kalmamış, @elifemm ne zaman duğım yaptı
Canım olsun ne farkeder ha normal ha sezeryan önemli olan yavruna sağlıkla kavuşman. Güle güle büyüt ınsallah canımBen yusuf egemen koydum canım. Ama ilk dogumum normaldi bunda sezaryen oldum normal doğum adına gitmiştim 7 cm acilmayla ama bebeğim doğum kanalından çıkmış sancilarimda olunca sezaryen yaptılar hiç beklemiyordum onun psikolojisini atlatmaya calisiyorum
Sağol canım teşekkür ederim . elifemi de çok özledik keşke eskisi gibi yine toplansak. Şu yok gibiyim diye biri vardı sürekli sorun çıkaran onu bile ozledim düşün artıkCanım olsun ne farkeder ha normal ha sezeryan önemli olan yavruna sağlıkla kavuşman. Güle güle büyüt ınsallah canım
Canim onu bilmiyorum. Elifem arkadasla hic tanimisligim konusmuslugum yokdur. Sadece eskiden yazilmis mesaclari okudugmda hayran kalmistim insanlara acik gonulli sevecen yaklasmasina ondan aklimda kaldi cok diyim. Gecenlerde bi arkadas soyledi burdan oglu oldugnuda.Amin canım, Rabbim cümlemizin evladını korusun, bende yeni hamileyken takılıyordum buraya, eskilerden pek kimse kalmamış, @elifemm ne zaman duğım yaptı
Hahahahahha durum vahim desene :))Sağol canım teşekkür ederim . elifemi de çok özledik keşke eskisi gibi yine toplansak. Şu yok gibiyim diye biri vardı sürekli sorun çıkaran onu bile ozledim düşün artık
Çarşamba günü ne randevu aldım direk hastaneye gidip kan testi yaptıracamyaptıracam cnm inşallah vardır göğüsler fena sızlıyor suanHadi insl cnm. adete 3 gun kala yapmistim ben.
Supheli iliskinin uzerinden 12 gun gectiktem sonra yap warsa cikar insl.
Evet ba ya olaylar olmuş gecemavisimde yok ortalıkta .eğer görüyorsanız bize dönüş yapın kızlar.Elif burdan biriyle tartışmıştı ısmi neydi hatırlayamadım daha oncesınde erkek çocuğu olupta arada gene yazan bi bayandı. Elif çok kırılmıştı belkı de o olaydan sonra hesabını kapatmıştır
Ovülasyon testlerine devam canım sen ne yapıyorsunKızlar ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?