Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
adam erkek olduğundan pişmanlık duymaya başlayacak yakındır
Prensesim2016 canım bu aralar yoğundum oyuzden yazamadim ben bu ayı yine kaçırdım artık diğer aya bakacağız hangisi hayirlisiysa inşallah bu arafa doktor sadece 3 gün üst üste yaptığınızı bildiği için ses etmemiştir adam.ne bilsin aylardır hergun olduğunu yazık kocana rahat bıraksan bir yıl uzak kalır korkudan hayırlısı gülüm inşallah bu ay emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah

Kizlarinin annecigi canm geçmiş olsun polip rahimde çıkan et parçası iwashereonce geçen gün buyuzden ameliyat olmuştu inşallah bebeğe zararı dokunmaz allahın izniyle doğumdan sonra ameliyatla alınması lazım die biliyorum

Canım bende geçen polip nedeniyle ameliyat oldum ama bende 3 tane vardı ve bebeğin rahme yerleşeceği yerleri kapattığı için hamile kalmamı engelliyordu.
Sen hamile kalabildiğine göre muhtemelen aşağı taraftadır korkma yani bebeğine zarar vermez Allahın izniyle. Doktorların yönlendirir zaten sağlıkla kucağına al inşAllah

iwashereonce sen ne yapıyorsun nasılsın cnm durumlar nedir sende
Canım ben bu ay adet olmadım bir hafta önce bi leke gelmişti tam adet günümde. Ama devamı olmadı adetimi bekliyorum deneme yapmak için. Günüm geçeli bi hafta oluyor ama. Maydanoz kürüne başladım. Bende durumlar böyle senden bekliyoruz gebelik haberi şuanda

Canım bilemedim valla senin durum gerçekten karışık

Niye boş geçtin bu ayı bakiim

Cok tesekur ederim canim saol. Evet oyleymis bende arastirdim bebege zarari olmaz dedi doktorumda. Hadi insallah.

Tesekur ederim canim iyi dileklerin icin.
Sendede guzel haberler bekliyorus cnm.

Canim bu polipin rahinde olusma sebebi neymis bi bilgi werdimi doktorun? Ben arastirdim biraz sebebi yok daha cok ileri yasdaki kadinlarda gorule bilen bisey diye yazmislad.

Kız gercektende öyle ama ne yapalım bu ayda bitti yaptık yapacağımızı artık gerisi takdiri ılahi allah nasıl nasip etmisse öyle olacak güzel dileklerin için sağol cnm teşekkür ederim sen hala ovu testiylemi takip yapıyorsun niye kaçırdınki bu ayı

Sağol cnm inşallah güzel bi haber verebilirim bu ay sizlere ameliyat olduğun için mi adetin geçti bu ay acaba

Canim bu polipin rahinde olusma sebebi neymis bi bilgi werdimi doktorun? Ben arastirdim biraz sebebi yok daha cok ileri yasdaki kadinlarda gorule bilen bisey diye yazmislad.
Canım pek açıklama yapmadı zor bi doğumum olmuştu ordan kalmış zamanla büyümüş olabilir dedi
Ya da sonradan kendiliğinden oluşmuş olabilir dedi
Şubatta gitmiştim kontrole o zaman yoktu temmuzda 3 tane vardı biri nerdeyse 1 cm olmuştu
Aslında sık görülen birşeymiş çok önemli birşey değil ama benimkilerin yeri kötüydü o yüzden çok sıkıntı oldu
Sen içini ferah tut canım

Sağol cnm inşallah güzel bi haber verebilirim bu ay sizlere ameliyat olduğun için mi adetin geçti bu ay acaba
Galiba canım bir de hacamat yaptırdım rahim için o da etkilemiş olabilir
Türkiyeden amerikaya döndük hava değişimi de oldu sanırım
Hepsi üst üste geldi tahminimce

Galiba canım bir de hacamat yaptırdım rahim için o da etkilemiş olabilir
Türkiyeden amerikaya döndük hava değişimi de oldu sanırım
Hepsi üst üste geldi tahminimce
Aynen cnm öyle olmuş galiba sağlık olsun sendende tez zamanda güzel haberler bekliyoruz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…