- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.001
Bebeğini görmene çok sevindim canım
Palip dediğin şey polip olabilirmi
İnternetten baktım palip ney diye bişey bulamadım
Her neyse inşallah sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirirsin canım
Suuuus adamın iliğini kemiğini sömürmüssun resmen
Gün aşırı yeterli olurdu
Yumurta 24 saat canlı kalabiliyor
Spermler içerde 3 gün yaşıyor
Yumurta çatlama anında içerde kalan spermler dolleyebiliyor
Senin yaptığın şekil sperm sayısı az oluyor yeterli olmuyor yani
Canım bende geçen polip nedeniyle ameliyat oldum ama bende 3 tane vardı ve bebeğin rahme yerleşeceği yerleri kapattığı için hamile kalmamı engelliyordu.Tesekur ederim canim.
Bende doktordan geldim bi sevindim. Bi uzuldim sonra yine sevindim cok sukir.
Bebegmin kalp atislari baslamis dakikada 123 atiyomus her sey cok guzel. Kesenin soluna tutunmus haftasiylada uyumlu. ama palip var dedi.
Baska uzaman bir doktora yonlerdirdi.
Oda hic bir zarari yok bebege icini rat tut dedi.
Simdi bu palip nedir nasil bisey ? bebek dogdukdan sonra insl kurtulurum bu seyden.
Bende durumlar boyle kizlar. resimde isteyemedim doktor paliti gorunce yuzi dusti hemen baska doktora aradi durumlari belirtti falan. bende bisey diyemedim doktorla konusurkan benim gozum bebegimdeydi.
Evlulin 14 kontrole cagirdi.
Canım hadi hayırlısı hakkındaAmin cnm sagolBitti cnm zaten bugunden sonra ne zaman yaparsak serbestiz artık şu 2 3 gunde yumu kaçırmamak için zorla dik kendimizi bakalım nasip kısmet artık
Canım ben bu ay adet olmadım bir hafta önce bi leke gelmişti tam adet günümde. Ama devamı olmadı adetimi bekliyorum deneme yapmak için. Günüm geçeli bi hafta oluyor ama. Maydanoz kürüne başladım. Bende durumlar böyle senden bekliyoruz gebelik haberi şuandaiwashereonce sen ne yapıyorsun nasılsın cnm durumlar nedir sende
Canım bilemedim valla senin durum gerçekten karışıkKızlar biliyorum çok SORU soruyorum ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var allAh hepinizden razı olsun şimdi ben adet sokturucu ile adet oldum 16 temuzda 18 temuzda doğum kontrol hapı içmeye başladım bunu 1 hafta kullandım adetim bittikten sonra da ara kanamam oluyor du bende tamamıyle icmeyi6 bıraktım o hapı ve 25 temuzda yıne adet oldum yanı 23te temizlendim 24de birliktelik oldu 25de leke gelmeye başladı 26da kanamam başladı şimdi hangisini son adet tarihim olarak baz almalıyım
Niye boş geçtin bu ayı bakiimadam erkek olduğundan pişmanlık duymaya başlayacak yakındır
Prensesim2016 canım bu aralar yoğundum oyuzden yazamadim ben bu ayı yine kaçırdım artık diğer aya bakacağız hangisi hayirlisiysa inşallah bu arafa doktor sadece 3 gün üst üste yaptığınızı bildiği için ses etmemiştir adam.ne bilsin aylardır hergun olduğunu yazık kocana rahat bıraksan bir yıl uzak kalır korkudan hayırlısı gülüm inşallah bu ay emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah
Kizlarinin annecigi canm geçmiş olsun polip rahimde çıkan et parçası iwashereonce geçen gün buyuzden ameliyat olmuştu inşallah bebeğe zararı dokunmaz allahın izniyle doğumdan sonra ameliyatla alınması lazım die biliyorum
Cok tesekur ederim canim saol. Evet oyleymis bende arastirdim bebege zarari olmaz dedi doktorumda. Hadi insallah.adam erkek olduğundan pişmanlık duymaya başlayacak yakındır
Prensesim2016 canım bu aralar yoğundum oyuzden yazamadim ben bu ayı yine kaçırdım artık diğer aya bakacağız hangisi hayirlisiysa inşallah bu arafa doktor sadece 3 gün üst üste yaptığınızı bildiği için ses etmemiştir adam.ne bilsin aylardır hergun olduğunu yazık kocana rahat bıraksan bir yıl uzak kalır korkudan hayırlısı gülüm inşallah bu ay emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah
Kizlarinin annecigi canm geçmiş olsun polip rahimde çıkan et parçası iwashereonce geçen gün buyuzden ameliyat olmuştu inşallah bebeğe zararı dokunmaz allahın izniyle doğumdan sonra ameliyatla alınması lazım die biliyorum
Tesekur ederim canim iyi dileklerin icin.Canım bende geçen polip nedeniyle ameliyat oldum ama bende 3 tane vardı ve bebeğin rahme yerleşeceği yerleri kapattığı için hamile kalmamı engelliyordu.
Sen hamile kalabildiğine göre muhtemelen aşağı taraftadır korkma yani bebeğine zarar vermez Allahın izniyle. Doktorların yönlendirir zatensağlıkla kucağına al inşAllah
Canim bu polipin rahinde olusma sebebi neymis bi bilgi werdimi doktorun? Ben arastirdim biraz sebebi yok daha cok ileri yasdaki kadinlarda gorule bilen bisey diye yazmislad.Canım bende geçen polip nedeniyle ameliyat oldum ama bende 3 tane vardı ve bebeğin rahme yerleşeceği yerleri kapattığı için hamile kalmamı engelliyordu.
Sen hamile kalabildiğine göre muhtemelen aşağı taraftadır korkma yani bebeğine zarar vermez Allahın izniyle. Doktorların yönlendirir zatensağlıkla kucağına al inşAllah
Niye boş geçtin bu ayı bakiim
Kız gercektende öyle ama ne yapalım bu ayda bitti yaptık yapacağımızı artık gerisi takdiri ılahi allah nasıl nasip etmisse öyle olacak güzel dileklerin için sağol cnm teşekkür ederim sen hala ovu testiylemi takip yapıyorsun niye kaçırdınki bu ayıadam erkek olduğundan pişmanlık duymaya başlayacak yakındır
Sağol cnm inşallah güzel bi haber verebilirim bu ay sizlere ameliyat olduğun için mi adetin geçti bu ay acabaCanım ben bu ay adet olmadım bir hafta önce bi leke gelmişti tam adet günümde. Ama devamı olmadı adetimi bekliyorum deneme yapmak için. Günüm geçeli bi hafta oluyor ama. Maydanoz kürüne başladım. Bende durumlar böyle senden bekliyoruz gebelik haberi şuanda
Canım bilemedim valla senin durum gerçekten karışık
Anlaşıldı senin durumTest almamıştım eczanedeki testler de az olduğu için adetin 17 sinde yaptım köyüydü meğerse 16 da pik yapmış 17 ondan köyüydü 18 de baya açılma olmuştu kaciridm gitti
Canım pek açıklama yapmadı zor bi doğumum olmuştu ordan kalmış zamanla büyümüş olabilir dediCanim bu polipin rahinde olusma sebebi neymis bi bilgi werdimi doktorun? Ben arastirdim biraz sebebi yok daha cok ileri yasdaki kadinlarda gorule bilen bisey diye yazmislad.
Bu aya pür dikkat o zaman canımTest almamıştım eczanedeki testler de az olduğu için adetin 17 sinde yaptım köyüydü meğerse 16 da pik yapmış 17 ondan köyüydü 18 de baya açılma olmuştu kaciridm gitti
Galiba canım bir de hacamat yaptırdım rahim için o da etkilemiş olabilirSağol cnm inşallah güzel bi haber verebilirim bu ay sizlere ameliyat olduğun için mi adetin geçti bu ay acaba
Bu aya pür dikkat o zaman canım
Adet oldun mu?
Aynen cnm öyle olmuş galiba sağlık olsun sendende tez zamanda güzel haberler bekliyoruz cnmGaliba canım bir de hacamat yaptırdım rahim için o da etkilemiş olabilir
Türkiyeden amerikaya döndük hava değişimi de oldu sanırım
Hepsi üst üste geldi tahminimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?