Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yumurtan çatlamadan hemen önce etrafındaki o sıvıyı bırakır canım takip edersen yakalarsın belki

Canım güzel haberlerini bekliyoruz

Bu haftalar yanıltıcı oluyor zaten canım bayramdan sonra net öğrenirsin daha iyi olur

Kızlar biliyorum çok SORU soruyorum ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var allAh hepinizden razı olsun şimdi ben adet sokturucu ile adet oldum 16 temuzda 18 temuzda doğum kontrol hapı içmeye başladım bunu 1 hafta kullandım adetim bittikten sonra da ara kanamam oluyor du bende tamamıyle icmeyi6 bıraktım o hapı ve 25 temuzda yıne adet oldum yanı 23te temizlendim 24de birliktelik oldu 25de leke gelmeye başladı 26da kanamam başladı şimdi hangisini son adet tarihim olarak baz almalıyım

Cnm ne guzel 3 tane vardi dimi yumlar. Bence bugunde olsun iliski. Insl bu ay yuzin guler bebegin sana tutunur.

Canım güzel haberlerini bekliyoruz
Tesekur ederim canim.
Bende doktordan geldim bi sevindim. Bi uzuldim sonra yine sevindim cok sukir.
Bebegmin kalp atislari baslamis dakikada 123 atiyomus her sey cok guzel. Kesenin soluna tutunmus haftasiylada uyumlu. ama palip var dedi.
Baska uzaman bir doktora yonlerdirdi.
Oda hic bir zarari yok bebege icini rat tut dedi.
Simdi bu palip nedir nasil bisey ? bebek dogdukdan sonra insl kurtulurum bu seyden.
Bende durumlar boyle kizlar. resimde isteyemedim doktor paliti gorunce yuzi dusti hemen baska doktora aradi durumlari belirtti falan. bende bisey diyemedim doktorla konusurkan benim gozum bebegimdeydi.
Evlulin 14 kontrole cagirdi.

Cnm ne guzel 3 tane vardi dimi yumlar. Bence bugunde olsun iliski. Insl bu ay yuzin guler bebegin sana tutunur.
Evet cnm 3 taneydi ama her ucude cat olmusmu bilmiyorum sormadım ama doktor yum çatlamış dedi sadece kaç tane cat olduğunu söylemedi az önce deneme oldu yine akşama bikez daha yaparız artık gerisi teferuat rabbim nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde sendede ALLAh razı olsun cnm

Cnm ya inşallah kötü bişey değildir saglikla yavruna kavusursun inşallah

Bebeğini görmene çok sevindim canım
Palip dediğin şey polip olabilirmi
İnternetten baktım palip ney diye bişey bulamadım
Her neyse inşallah sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirirsin canım

Suuuus adamın iliğini kemiğini sömürmüssun resmen
Gün aşırı yeterli olurdu
Yumurta 24 saat canlı kalabiliyor
Spermler içerde 3 gün yaşıyor
Yumurta çatlama anında içerde kalan spermler dolleyebiliyor
Senin yaptığın şekil sperm sayısı az oluyor yeterli olmuyor yani

Ne biliyim cnm adamda zaten sıkıldı artık yapmaktan bende dahil neyseki yum cat oldu artık zaten tutmussada tutmamisada yapacak bişey kalmadı artık zaman bize ne gösterecek onu bekliyecez bide suan çok kötü bi ağrı var sağ kasığım da haklısın hergün yapmak sperm sayısını azaltıyor bunu biliyorum ama doktora sordum 3 gün uste uste yaptık diye bekleyip gorecez artık dedi ultrasondan tutup tutmadığını bilemeyiz göremeyiz dedi iste bende bole bekliyecem bat tarihimi gerçi geçen ay 48 . Günde adet oldum artık ne zaman adet olacağımi bile bilmiyorum neyse 1 hafta 10 gün geçsin bi kan testi yaparim

Evet canim polip. Yalnis yazmisim. . Tesekur ederim kizlar.

Canim gun asiri denemede yeterli olur. Kendinide esinide zor dorumda koyma lutfen. Insallah mutadiniza erersiniz.

Canim gun asiri denemede yeterli olur. Kendinide esinide zor dorumda koyma lutfen. Insallah mutadiniza erersiniz.
Amin cnm sagolBitti cnm zaten bugunden sonra ne zaman yaparsak serbestiz artık şu 2 3 gunde yumu kaçırmamak için zorla dik kendimizi bakalım nasip kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…