- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.981
Yumurtan çatlamadan hemen önce etrafındaki o sıvıyı bırakır canım takip edersen yakalarsın belkiCnm bilmiyorum fazla anlamıyorum ama doktor gösterdi bana ultrasonda yumlari sagda 2 yum yanyanaydi diğeri solda tekti bak buda etrafindaki sıvı dedi yumrta sıvısı dedi peki ne zaman çatlar dedim 2 3 gune dedi anlamadığım bu sıvı cattan once mi olur sonrami çünkü ultrasonda doktor yumun etrafindaki siviyi gosterdu
Canım onun üyeliği iptal edilmiş ne yazık kiKızlar gecemavisim arkadaşımız yazmıyor artık ondan haberi olan varmı
Canım güzel haberlerini bekliyoruzCanim yarin gidicem insl. Gitdigim doktori aradim ise gelmemis yarin gelmemei soyledi .
Canim yeni hamile nin bebisi buyu masallah. 14 haftaya gitmislerdir.
Biz henuz 7 haftayi bugun dolduruk.
Senin durumlar nasil canim beklemedemisin bat nezamandi ?
Bu haftalar yanıltıcı oluyor zaten canım bayramdan sonra net öğrenirsin daha iyi olurMerhabalar hanımlar benim cinsiyet belli değil öğrenemedim malesef :) kızlarda bu haftalarda öğrenmiştim ama bunda çok hareketli göremiyorum dedi hayırlısı ben kendimi kıza hazırladım zaten :) ilk 2 ay çok halsizlik vardı ağzımın tadı hiç yoktu içim çok kötü oluyordu ama 20 gündür falan iyiyim . Annemler deyim kalabalık olduk bayağı günün nasıl geçtiğini bile anlamıyorum. Kızların kinden farklımı onuda çok anlamadım :) insan unutuyor valla öncekileri . Bayramdan sonra anca giderim kontrole artık ozaman inşallah görürüz . Rabbim sağlık versin en kısa zamanda sizlerden de güzel haber almak nasip olur inşallah ....
Bugün gitcem cnm ıns güzel haberlerle gelirimYumurtan çatlamadan hemen önce etrafındaki o sıvıyı bırakır canım takip edersen yakalarsın belki
Anladım cnmCanım onun üyeliği iptal edilmiş ne yazık ki
Cnm ne guzel 3 tane vardi dimi yumlar. Bence bugunde olsun iliski. Insl bu ay yuzin guler bebegin sana tutunur.Güzel anneler lütfen acil bi fikir verin şimdi doktordan geldim doktor yum cat olmuş dedi hatta sivisini bile bırakmış dedi şimdi yine deneme olsa tutma ihtimali varmidir ne zaman cat oldu bilmiyorum ama dün gecede ilişki oldu
Tesekur ederim canim.Canım güzel haberlerini bekliyoruz
Evet cnm 3 taneydi ama her ucude cat olmusmu bilmiyorum sormadım ama doktor yum çatlamış dedi sadece kaç tane cat olduğunu söylemedi az önce deneme oldu yine akşama bikez daha yaparız artık gerisi teferuat rabbim nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde sendede ALLAh razı olsun cnmCnm ne guzel 3 tane vardi dimi yumlar. Bence bugunde olsun iliski. Insl bu ay yuzin guler bebegin sana tutunur.
Evet cnm 3 taneydi ama her ucude cat olmusmu bilmiyorum sormadım ama doktor yum çatlamış dedi sadece kaç tane cat olduğunu söylemedi az önce deneme oldu yine akşama bikez daha yaparız artık gerisi teferuat rabbim nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde sendede ALLAh razı olsun cnm ıns sağlıkla kucağıniza alırsınız bebisinizi
Cnm ya inşallah kötü bişey değildir saglikla yavruna kavusursun inşallahTesekur ederim canim.
Bende doktordan geldim bi sevindim. Bi uzuldim sonra yine sevindim cok sukir.
Bebegmin kalp atislari baslamis dakikada 123 atiyomus her sey cok guzel. Kesenin soluna tutunmus haftasiylada uyumlu. ama palip var dedi.
Baska uzaman bir doktora yonlerdirdi.
Oda hic bir zarari yok bebege icini rat tut dedi.
Simdi bu palip nedir nasil bisey ? bebek dogdukdan sonra insl kurtulurum bu seyden.
Bende durumlar boyle kizlar. resimde isteyemedim doktor paliti gorunce yuzi dusti hemen baska doktora aradi durumlari belirtti falan. bende bisey diyemedim doktorla konusurkan benim gozum bebegimdeydi.
Evlulin 14 kontrole cagirdi.
Bebeğini görmene çok sevindim canımTesekur ederim canim.
Bende doktordan geldim bi sevindim. Bi uzuldim sonra yine sevindim cok sukir.
Bebegmin kalp atislari baslamis dakikada 123 atiyomus her sey cok guzel. Kesenin soluna tutunmus haftasiylada uyumlu. ama palip var dedi.
Baska uzaman bir doktora yonlerdirdi.
Oda hic bir zarari yok bebege icini rat tut dedi.
Simdi bu palip nedir nasil bisey ? bebek dogdukdan sonra insl kurtulurum bu seyden.
Bende durumlar boyle kizlar. resimde isteyemedim doktor paliti gorunce yuzi dusti hemen baska doktora aradi durumlari belirtti falan. bende bisey diyemedim doktorla konusurkan benim gozum bebegimdeydi.
Evlulin 14 kontrole cagirdi.
Suuuus adamın iliğini kemiğini sömürmüssun resmenEvet cnm 3 taneydi ama her ucude cat olmusmu bilmiyorum sormadım ama doktor yum çatlamış dedi sadece kaç tane cat olduğunu söylemedi az önce deneme oldu yine akşama bikez daha yaparız artık gerisi teferuat rabbim nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde sendede ALLAh razı olsun cnm
Ne biliyim cnmBebeğini görmene çok sevindim canım
Palip dediğin şey polip olabilirmi
İnternetten baktım palip ney diye bişey bulamadım
Her neyse inşallah sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirirsin canım
Suuuus adamın iliğini kemiğini sömürmüssun resmen
Gün aşırı yeterli olurdu
Yumurta 24 saat canlı kalabiliyor
Spermler içerde 3 gün yaşıyor
Yumurta çatlama anında içerde kalan spermler dolleyebiliyor
Senin yaptığın şekil sperm sayısı az oluyor yeterli olmuyor yani
Evet canim polip. Yalnis yazmisim. . Tesekur ederim kizlar.Bebeğini görmene çok sevindim canım
Palip dediğin şey polip olabilirmi
İnternetten baktım palip ney diye bişey bulamadım
Her neyse inşallah sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirirsin canım
Suuuus adamın iliğini kemiğini sömürmüssun resmen
Gün aşırı yeterli olurdu
Yumurta 24 saat canlı kalabiliyor
Spermler içerde 3 gün yaşıyor
Yumurta çatlama anında içerde kalan spermler dolleyebiliyor
Senin yaptığın şekil sperm sayısı az oluyor yeterli olmuyor yani
Canim gun asiri denemede yeterli olur. Kendinide esinide zor dorumda koyma lutfen. Insallah mutadiniza erersiniz.Evet cnm 3 taneydi ama her ucude cat olmusmu bilmiyorum sormadım ama doktor yum çatlamış dedi sadece kaç tane cat olduğunu söylemedi az önce deneme oldu yine akşama bikez daha yaparız artık gerisi teferuat rabbim nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde sendede ALLAh razı olsun cnm
Amin cnm sagolBitti cnm zaten bugunden sonra ne zaman yaparsak serbestiz artık şu 2 3 gunde yumu kaçırmamak için zorla dik kendimizi bakalım nasip kısmet artıkCanim gun asiri denemede yeterli olur. Kendinide esinide zor dorumda koyma lutfen. Insallah mutadiniza erersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?