Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayırlısı olsun canım kaç gün geçti ilişkinden adete kaç günün kaldı ben o kaza olayına inanmıyorum ya hapı düzenli kullanmıyorlar yada eşleri kendini tutmasını beceremiyo sonra kaza oldu oluyo rabbimin sınavı işte canım bizimde olur inşallah merak etme biraz vakti varmış demek

10. Gün bugün cnm yani olsaydida azıcık silik cikmazmiydi test yine tek başına tek bi çizgi çıktı sinirlerim ıyice gerildi

Adete ne kadar var bilmiyorum cnm diger aylara kiyaskiyaslarsam oho daha çok var geçen ay 48. Gün adet oldum bugün 29. Günüm son adet tarihim e göre 4 haftam oldu bugün

Adete ne kadar var bilmiyorum cnm diger aylara kiyaskiyaslarsam oho daha çok var geçen ay 48. Gün adet oldum bugün 29. Günüm son adet tarihim e göre 4 haftam oldu bugün
Senin geç döllenme olabilir düzensizliğin var idrar için 10. Gün erken canım kanda 10 gün diyorlar idrar 12 de tekrar istersen ama çarşamba doktora gidecektin demi

kızlar ümitsizliğe kapılmayın..benim hikayem uzun, ama yazayım belki size umut olur...

geç yaşta evlendim
iki kimyasal bir dış gebelik geçirdim..dış gebelik sonrası sağ tüpüm tıkanmış malesef sonradan öğrendim..
ilk tüp bebek denemem başarılı oldu, doktorum çok iyiydi..ancak oğlumu rahim ağzı yetmezliğinden 5,5 aylık erken doğurdum.. 3 gün yaşadı ve melek oldu......
2,5 ay sonra aynı doktora gittim..acılara dayanamıyorum lütfen tekrar tüp bebek başlayalım dedim..muayene etti, tahliller istedi..tamam dedi..
tedaviye başladık, yumurta geliştirici iğnelerimi vuruyordum hegün duayla. Yumurta toplama işleminden önceki son kontrolümde doktor maalesef çok az yumurta gelişmiş tüp bebek için yeterli değil, ama yumurtan var bir iki tane ya normal yolla dene yada aşılama istersen dedi..

aşılamaya güvenemedim...boşa gitti her şey dedim..ağladım ağladım...kendiliğinden denemeye karar verdim..nasılsa olmayacaktı...ama doktorumdan çatlatma iğnesi yazmasını söyledim ( artık kendi kendimin doktoru gibi olmuştum )

kendiliğinden denedik doktorumun dediği saatte..14 şubattı..sol tüpüm açık olduğu için soluma yattım..belki orda bir yumurtacık gelişmiştir ??
yaklaşık 1,5 hafta sonra adet oldum..1 hafta süren değişik bir adetti..ama bu kez de olmamıştı..ağladım az ama alışmıştım çünkü..

kalktım sıcacık duş aldım..evi temizledim..camları sildim o soğukta..nasılsa bu ayda olmamıştı..bira bile içmiştim efkarlanıp..
bir hafta sonra içime kurt düştü.. işten eve dönerken kalkıp eczaneden test aldım..
ertesi sabah testi yaptım öylesine yapmıştım...hatta yapıp yatağıma girdim yeniden, öylesine yaptığım için..10 dakika sonra aklıma geldi test..gidip baktım..
AMAN ALLAH'IM İKİ ÇİZGİDE KIPKIRMIZIYDI...HAMİLEYDİM..
hemen hastaneye koştum kan verdim 384 çıktı bhgc...iki güne bir kan verdim ..kese ..kalp atışı ..14. hafta serklaj ve sürekli yatak ıstırahatı ile 36+7 de doğuma gittim..

şimdi 22 aylık dünya güzeli bir oğlum var... şuanda odamda uyuyor..onu öpücüklere boğuyorum hep.çok şükür Allahım diyorum..şükrediyorum hep..
Allah çok büyük arkadaşlar olmaz denen oluyor..başta doktorum sağolsun hep yanımda oldu..
inanın pes etmeyin..

inanıyorum ki güzel haberleriniz peş peşe gelecek..

10. Gün bugün cnm yani olsaydida azıcık silik cikmazmiydi test yine tek başına tek bi çizgi çıktı sinirlerim ıyice gerildi
Canım üzülme varsa da yoksa da herşey Allahtan. Zor biliyorum çok yıprandın ama birazcık daha sabır. Çarşamba umut ediyorum ki güzel haberlerle geleceksin buraya.

Inşallah cnm rabbim meelegini ahirette sefaatci kılacak sana evlat açısı çok zor rabbim sabır versin oglusunad hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin salih bi evlat olsun allah'tan ümit kesilmeZ dün yaptığım test negtifti bakarsınız yarın ıyi haberlerle gelirim ...dualarim sizinle sizde dualarinizi benden eksik etmeyin

Selam kızlar,
Progestan ovulasyon testini etkilermi? Ovulasyana tahmini 5 günüm var, dün doktor geçen seneden iki düşüğüm olduğu için progestan verdi hemen başla dedi

Herhalde o 2nin yükselecek hali yok yani değilmi bugün 12. Günüm du ama tam olarak hangi gün tutmuş veya tutmamış bilmiyorum 4 ağustos cumartesi günü doktor 3 yum var dedi o gunden sayıyorum ben gecen salı gittiğimde cat olduğunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…