- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.121
Hayırlısı olsun canımBuarada bende doktora gittim bugün tabi devlet 16 hafta olmadan söylemiyo 1 hafta var sonuçda neyini söylemiyorsa
Usg kağıdında nub teorisini dikkate alınca kız nub u görünüyor. Anlıcanız biz erkeği tutturamadık malesef . Rabbim nasip etmeyince yumurtlama günü VS.. Tamamen boş . Eki Görüntüle 2180035
Gerçekten hemde ne ilginç ben bile bazen şaşırıyorum kendime küçük kizinada rabbim tez zamanda şifa versin sağlığına kavussun ıns cnm sizde kocayla bebek calismalarina devam edersiniz ...Seninde yumurtanın oluşup çatlamasına rağmen zamanında adet olamaman çok ilginç
Küçük kızımın ayağı kırık ya ,o babasıyla yatıyor ben kızımın yatağında
Bu arada babaya aşırı düşkünlesti
Zaten çok düşkündü şimdi hiç ayrılmıyor
O yüzden kocayla bulusamiyoruz
Kızın iyileşmesini bekliyoruz
Ne biliyim cnm geçen aylarda hiç olmayan belirtilerim bu ay vardı bel agrisi bas ağrıdı vs. Belim suan bile hala ağrıyor ama sanırım nedenini çözdüm asiri iliskiden dolayı böyle oldu pazartesi günü kendimden emin bi sekilde test yaptım negatif çıktı o kadar çok sasirdimku bu belirtilere rağmen öyle çıkmasi neyse dün zaten anlaşıldı gerçekten hamis olmadığım evet bu ay kendiligimden adet olsam zaten doktora gitmeyi ara verecem biraz da akışına bırakmak gerekiyor böyle şeyleri bazen yok adet olmazsam mecbur gidip kontrol olmam gerekir tavi ıns gerek kalmaz böyle biseye kırmızı kartı kendiligimden görürümPrensesim2016 Ayy canm bir an bende hamilesin die sevinmişken mesajını 10 kere okuyunca anlayabildim yazım şeklinden dolayı:) nasip demekki daha önceden girmiş olsaydım sana çok umutlanma diyecektim 2 ay önce bende de böyle belirtiler olup havaya girmiş elimdeki bütün testleri nede olsa hamileyim die kullandım ama sonuç kırmızı kart :)
Bence akışına bırak ne test yap ne doktora git bir süre korunmadan normal akışında
( hergun çocuk olsun die ilişki olmadan) normal şekilde devam et en az 6 ay je test yap ne gebelik testi yap takı adet olana kadar anlarsın olmadığını kafandan atıp normal hayatına dönersen kendiliğinden olur die düşünüyorum
Fazla anlamadım ama değer 2kiyken hamilelik olmaz ama 30a yükselmesi pozitif sayılıyor nasıl doktor teyzebe gebelik yok demiş anlamadımPrensesim2016 senin değer 2 teyzeme devlet hastanesi hamilesin demiş ertesi gün özele gitmiş doktor bu değerle sana hangi doktor hamilesin demiş ki anlamadım demiş tekrar test yapmış değer 30 mis hamile değilsin deyip yollamış
Allah razı olsun cnm evet öyle haklısınız benceSelam hanımlar . Rabbim en kısa zamanda kucaklarınızı doldursun inşallah .Prensesim2016 canım biraz ara versen bir müddet düşünmesen bence senin tamamen psikolojik @Cikoo arkadaşımız ne güzel demiş biraz bebek konusundan uzaklaş . Bize konuşmak kolay diye düşünme senin yerine koyuyorum kendimi ama bazen bişeyler in üstüne gitmek Pek de iyi sonuç doğurmuyo . Dualarımdasınız Rabbim yardımcın olsun
Hamis olma ihtimalin varmıBu arada ben hala adet olmadim dongum onceleri 35 ti o hapi ictigimden bu yana 5.6 ay gecti bu zamanlarda 32 gune dustu gecen ay tekrar 35 gunde oldum ama bu ay 35i de geçti en son temmuz 11 'de adet oldum hala olmamışım. Belim feci agriyi
Rabbim hayırlısıni nasip etsin inşallah canımBuarada bende doktora gittim bugün tabi devlet 16 hafta olmadan söylemiyo 1 hafta var sonuçda neyini söylemiyorsa
Usg kağıdında nub teorisini dikkate alınca kız nub u görünüyor. Anlıcanız biz erkeği tutturamadık malesef . Rabbim nasip etmeyince yumurtlama günü VS.. Tamamen boş . Eki Görüntüle 2180035
Allah bağışlasın canımIki kızım var
Bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum canımBenimki öyle oluyor canım
Yumurtlamanın ertesi günü ağrımaya başlıyor
Kaç aydır kendimi takip ettiğimden artık anlıyorum
Bir ay değişik bir belirti görsem hemen havaya girerim hamileyim diye
İnşallah senin güzel haberini alırız
Değer 30 olunca nasıl hamile değilsin demiş anlamadım canımPrensesim2016 senin değer 2 teyzeme devlet hastanesi hamilesin demiş ertesi gün özele gitmiş doktor bu değerle sana hangi doktor hamilesin demiş ki anlamadım demiş tekrar test yapmış değer 30 mis hamile değilsin deyip yollamış
Bi test yapsana canım çok merak ettim şimdiBu arada ben hala adet olmadim dongum onceleri 35 ti o hapi ictigimden bu yana 5.6 ay gecti bu zamanlarda 32 gune dustu gecen ay tekrar 35 gunde oldum ama bu ay 35i de geçti en son temmuz 11 'de adet oldum hala olmamışım. Belim feci agriyi
Canım 15. Haftana gelmişsin bu haftaya nub falan kalmaz artık. Çok emin değilim ama resmi yaklaştırdığımda kordonun altında bi çıkıntı gördüm sanki. Özele gidersen cinsiyetini söylerler. Erkek olabilir bence bacaklarının orasında hakikaten bi doluluk var.Buarada bende doktora gittim bugün tabi devlet 16 hafta olmadan söylemiyo 1 hafta var sonuçda neyini söylemiyorsa
Canım 15. Haftana gelmişsin bu haftaya nub falan kalmaz artık. Çok emin değilim ama resmi yaklaştırdığımda kordonun altında bi çıkıntı gördüm sanki. Özele gidersen cinsiyetini söylerler. Erkek olabilir bence bacaklarının orasında hakikaten bi doluluk var.
Allah bağışlasın canım
İnşaAllah 3 te salihlerden sağlıklı bi de oğlun olur
Canım öğrenince yaz olur mu..bilmiyorum canım Rabbim bilir tabi ama ben artık kabullendim . Daha doğrusu kabullenmek istiyorum erkek olmayacağını. İnşallah sizlerden de bebek haberi alalım inşallah en kısa zamanda....
Amin canımAllah razi olsun canim insallah, Rabbim isteyen herkesin gönlündekini nasip etsin insallah.
bu arada ovulasyon testim sabah onbirde esitti, ücbucukta pik olmus yedide tekrarlicam insallah
Amin canım
Sıvı alma hiç olur mu? Testin doğruluğunu etkilemesin
divinity evet haklısın canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize isteyen herkese inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?