Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Buarada bende doktora gittim bugün tabi devlet 16 hafta olmadan söylemiyo 1 hafta var sonuçda neyini söylemiyorsa
Usg kağıdında nub teorisini dikkate alınca kız nub u görünüyor. Anlıcanız biz erkeği tutturamadık malesef . Rabbim nasip etmeyince yumurtlama günü VS.. Tamamen boş .

Hayırlısı olsun canım
Biz kizida tutturamadık daha

Gerçekten hemde ne ilginç ben bile bazen şaşırıyorum kendime küçük kizinada rabbim tez zamanda şifa versin sağlığına kavussun ıns cnm sizde kocayla bebek calismalarina devam edersiniz ...

Ne biliyim cnm geçen aylarda hiç olmayan belirtilerim bu ay vardı bel agrisi bas ağrıdı vs. Belim suan bile hala ağrıyor ama sanırım nedenini çözdüm asiri iliskiden dolayı böyle oldu pazartesi günü kendimden emin bi sekilde test yaptım negatif çıktı o kadar çok sasirdimku bu belirtilere rağmen öyle çıkmasi neyse dün zaten anlaşıldı gerçekten hamis olmadığım evet bu ay kendiligimden adet olsam zaten doktora gitmeyi ara verecem biraz da akışına bırakmak gerekiyor böyle şeyleri bazen yok adet olmazsam mecbur gidip kontrol olmam gerekir tavi ıns gerek kalmaz böyle biseye kırmızı kartı kendiligimden görürüm

Fazla anlamadım ama değer 2kiyken hamilelik olmaz ama 30a yükselmesi pozitif sayılıyor nasıl doktor teyzebe gebelik yok demiş anlamadım

Allah razı olsun cnm evet öyle haklısınız bence

Rabbim hayırlısıni nasip etsin inşallah canım

Bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum canım
O yüzden pek umutlu değilim açıkçası

Değer 30 olunca nasıl hamile değilsin demiş anlamadım canım

Bi test yapsana canım çok merak ettim şimdi

Canım 15. Haftana gelmişsin bu haftaya nub falan kalmaz artık. Çok emin değilim ama resmi yaklaştırdığımda kordonun altında bi çıkıntı gördüm sanki. Özele gidersen cinsiyetini söylerler. Erkek olabilir bence bacaklarının orasında hakikaten bi doluluk var.

bilmiyorum canım Rabbim bilir tabi ama ben artık kabullendim . Daha doğrusu kabullenmek istiyorum erkek olmayacağını. İnşallah sizlerden de bebek haberi alalım inşallah en kısa zamanda....

bilmiyorum canım Rabbim bilir tabi ama ben artık kabullendim . Daha doğrusu kabullenmek istiyorum erkek olmayacağını. İnşallah sizlerden de bebek haberi alalım inşallah en kısa zamanda....
Canım öğrenince yaz olur mu..
İnşaAllah benimde hamile kalabileceğime dair umutları tükeniyor ama işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…