Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende merak ettim ne yaptın o yüzden girdim siteye
Başta hamileyim yazdığını görünce bi anlığına çok sevinmiştim
Kan testinde bi haftadan itibaren çıkıyor diyorlar kanda belli bi orana gelince hormon idrar testinde çıkmaya başlıyor
Seni üzmek istemiyorum ama olsa çıkardı bence
Hepsi de çatlamış mıydı yumurtaların
Eğer biri geç çatladıysa belki geç döllenme olmuş olabilir

Hiçbir fikrim yok cnm kaç tane cat olduğunu söylemedi doktor sadece çatlamış dedi bizde ogün hastaneden gelir gelmez ikindi vakitleriydi o anida hemen degerlendirdik o zamandan şimdiye de 1 hafta oldu iste

Canim anali babali buyutrabbim isteyen herkese nasip etsin bu arada cok sevindim

Allah canını almasin bir an gerçek sandım bir umutla gelmiştim çok sevindim hamileyim yazdığını okuyunca
Keske icimde ukte kaldı çok ıstiyor dum hamilelik haberini vermeyi kendimi o kadar çok inandirip baglanmistimki sonuç sasirti beni de belirtiler halen devam ediyor ıns bu ay kendiliğinden adet olurum gerçekten 3 aydır adet sokturucu içip adey oluyorum buda bnm sinirlerimi çok bozuyor

Niye kaçırdınki kız yumu deneme hiç olmadimi

Hadi ya tutmayınca göğüsler mi ağrıyor ki
Ben hala adet olmadım
Ama normalde düzenli olduğum için vaktinde olacağım tarihe göre adet bittikten sonraki 4. Gün yumurtam çatladı
Deneme oldu
Deneme öncesi göğüslerim ağrımıyordu ama deneme olduğundan beri ağrıyor bende heveslendiydim
Üzüldüm şimdi adeti beklicem o zaman bende

Benimki öyle oluyor canım
Yumurtlamanın ertesi günü ağrımaya başlıyor
Kaç aydır kendimi takip ettiğimden artık anlıyorum
Bir ay değişik bir belirti görsem hemen havaya girerim hamileyim diye
İnşallah senin güzel haberini alırız

Seninde yumurtanın oluşup çatlamasına rağmen zamanında adet olamaman çok ilginç

Niye kaçırdınki kız yumu deneme hiç olmadimi
Küçük kızımın ayağı kırık ya ,o babasıyla yatıyor ben kızımın yatağında
Bu arada babaya aşırı düşkünlesti
Zaten çok düşkündü şimdi hiç ayrılmıyor
O yüzden kocayla bulusamiyoruz
Kızın iyileşmesini bekliyoruz

Prensesim2016 Ayy canm bir an bende hamilesin die sevinmişken mesajını 10 kere okuyunca anlayabildim yazım şeklinden dolayı:) nasip demekki daha önceden girmiş olsaydım sana çok umutlanma diyecektim 2 ay önce bende de böyle belirtiler olup havaya girmiş elimdeki bütün testleri nede olsa hamileyim die kullandım ama sonuç kırmızı kart :)

Bence akışına bırak ne test yap ne doktora git bir süre korunmadan normal akışında
( hergun çocuk olsun die ilişki olmadan) normal şekilde devam et en az 6 ay je test yap ne gebelik testi yap takı adet olana kadar anlarsın olmadığını kafandan atıp normal hayatına dönersen kendiliğinden olur die düşünüyorum
A Asell80 kız yazmiyon hiç artık ne yapıyorsun nasılsın

Bu arada ben hala adet olmadim dongum onceleri 35 ti o hapi ictigimden bu yana 5.6 ay gecti bu zamanlarda 32 gune dustu gecen ay tekrar 35 gunde oldum ama bu ay 35i de geçti en son temmuz 11 'de adet oldum hala olmamışım. Belim feci agriyi

Selam hanımlar . Rabbim en kısa zamanda kucaklarınızı doldursun inşallah . Prensesim2016 canım biraz ara versen bir müddet düşünmesen bence senin tamamen psikolojik A Asell80 arkadaşımız ne güzel demiş biraz bebek konusundan uzaklaş . Bize konuşmak kolay diye düşünme senin yerine koyuyorum kendimi ama bazen bişeyler in üstüne gitmek Pek de iyi sonuç doğurmuyo . Dualarımdasınız Rabbim yardımcın olsun

Bende akışına bıraktım
En son klomeni Nisan'da kullanmıştım
Mayısta da yumurtam kendiliğinden oluşmuş çatlatma iğnesi oldum o kadar
Kafam rahat valla yorulmuşum usanmisim yaz zaten yorucu geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…