Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allahım hayırlısını nasip etsin canım doktor bişey demedi mi ? Birde test le mi takip etmiştin yumurtlamani

Testle takip evet canım T silikleştiğinde ilişki olmuştu ama nasip tabi, adet bitimi de eşim birden boşalmıştı belki o tuttu yumurtlama öncesi dimi olabilir . 12.haftada özele gittim çok hareketli dedi göremiyorum dedi. Bugün yani 14+4 olmuşum ikili testi kaçırdım ama belki yapar diye gittim devlete rodyolojiye yolladılar oradaki Dr da erken dedi 2 kelime etmedi robot gibi bişeydi zaten. Bebeği bile göremedim usg resminden sadece . Kızlarda erkenden öğrenmiştik bunda öğrenemedik malesef . Rabbim den hayırlısını istiyorum her daim ama içim dende üzülüyorum yalan söyleyemem kız olacak diye değil ama nebiliyim Allah ım affetsin inşallah. Ama bu sene kesin erkek senesi çok duydum etrafdan.

Fazla anlamadım ama değer 2kiyken hamilelik olmaz ama 30a yükselmesi pozitif sayılıyor nasıl doktor teyzebe gebelik yok demiş anlamadım
vallahi canm doktor demis 30luk degerlw hamile olamazsin adetinden kac gun geçmiş annemler dedi bende cok uzerinde durmadim açıkçası

Hamis olma ihtimalin varmı
Ya aslinda full korunduk bu ay sadece tek bir seferinde esim tutamayip ucundan kaçırdı ama ben birakmayip ittim oda yum zamani degildi diğerturlu hep korunduk size demistim yumu kacirdim die diger aya birakmistim o ufacik kacirmayla hamileysem herhalde mucize olur :) ama sanmiyorum sanirim koyden getirdiğim cay adet geciktirmesi yaptı cunku geçen aylarda soğan kürü de 4 gun gecikme yapmisti
Bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum canım
O yüzden pek umutlu değilim açıkçası
sen korunmuyormusun canm

Değer 30 olunca nasıl hamile değilsin demiş anlamadım canım
ya bence bu değerle ya kimyasaldir ya gec dollenme dir ama doktor degilsin demis birde özele gitmiş

Bi test yapsana canım çok merak ettim şimdi
canim hamile olmadığıma eminim cunku adete girecek gibiyim hic hamilelik belirtileri yok ama kardeşim de bir tane test vardi yarin oraya gideceğim yarina kadar olmazsam yaparim insallah ama %100 negatif cikacak o kacirmayla hamile kalinsaydi ooo :))

Canım ben ağustosta adet olmadım adet olmayı bekliyordum
Bi ara akıntımdan şüphelendim test yaptım yumurtlama vardı
Test silikleşince tek deneme oldu onun dışında korunuyorduk hala da korunuyoruz
Ama olmadı gibi hissediyorum açıkçası
Haftaya çarşamba belli olur zaten

Ayy canim hadi insallah mujdeli haber gelsin artık

Belki de kiz degildir canim .. gönlünden geçen olsun insAllah devlet Dr öyle ne yazık ki

Daha yum olmamis sanirim hafif silik cikan test bozuk olabilir yada meyve cay yemekteki sivi seyler bile testi etkiliyo gece iliski oldu mu testlerini atsana
Kizlar simdi yaptim test t c den yine koyu olmus, sıvıyı test yapınca bir bardak içiyorum dört saat sonrada testi yapıyorum, olabilirmi boyle

yenihamile canim gecemavisim senin ultrason fotonu bilen arkadaslara göstermiş erkek demisler sana soylememi istedi ayy insallah canm dualarin kabul olmustir insallah

Ayy canımm teşekkürederim gerçekten :) ilk Usg fotosunda Gecemavisim erkek hissediyorum demişti ama nasip bakalım. Böyle duyunca ümitleniyorum ama işte beklemeden başka çare yok şuan

Daha yum olmamis sanirim hafif silik cikan test bozuk olabilir yada meyve cay yemekteki sivi seyler bile testi etkiliyo gece iliski oldu mu testlerini atsana

Agrim var kasiklarimda ama akintim yok, kupkuruyum o yuzden deneme olmadi. Gece yaptigim testte silikti, Bugun yine onbirde yapicam bakalim.

Canim hayirli olsun bebegin, darisi basimiza insallah. :)
Bu sene kimi duysam erke bekliyorum diyoe evet ben de cok duydum bu sene erkek bebis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…