Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim akıntım bu ay çok azdı birde testlerde yanılttı deneme yapmadım, Eylülde bu teslerin yanına birde clearblue alıp kontrollü yapıcam inşallah
Benim bu ay oldu oldu eşim bir daha test almaz bu aya zor ikna ettim zaten stres yapıyorsun kendine boşyere allah ne yazdıysa o diyor umarım olmuştur

Kaçıncı günündesin canım markası ne testin bende laboquickin setini almıştım içinde 1 erken 2 normal test var onları yaparım
Canım bugün 7. Günümdeyim
First response diye bi marka var burda ondan aldım erkenden gösteriyor genellikle
Bi de clear blue dijital almıştım eğer silik çizgi görürsem yapmayı düşünüyorum
Aylar oldu testi alalı ama negatif görmekten hiç fırsat olmadı kullanmaya
İnşaAllah bu ay herkes güzel haberler yazar da kışı hamile olarak geçiririz

İnşallah canım inşallah gönlündeki tutunmuştur da görürsün ben geçen ay kimyasal geçirdiğim için bu ay daha bi umutsuzum neden bilmiyorum adete 5 kala testlerim silik çıkmaya başlamıştı sonu hüsran oldu

Canım üzülme
Benimde kasımda ve nisanda olmak üzere 2 kimyasal gebeliğim oldu
Sonra polipti ameliyattı falan
İnsan ister istemez yıpranıyor üzülüyor
Fakat vardır hepsinde bi hayır
Bu ay tutunmuştur oğlun inşAllah ve seni hiç bırakmaz

Aminnn canımcım rabbim herkese gönlündekini tez vakitte verir inşallah

Allah kolaylık versin inşallah
Canım ya benim hamileliklerim hep sorunsuz geçti hamile olduğumu bile anlamam

Geçen sene komşum hamile kaldı 3 ay midesi bulandı ona nasıl imrendim biliyonmu
Delisin sen derdi ..Allah'ım dan diliyorum bı hamile kaldı 9 ay kus derdi
Her günümüz beraber geçti ..o sıkıntılarda geçti gitti şimdi oğlunu büyütüyor
Seninde çabucak geçer inşallah
Bak burda senin bulantılarına imrenen biri var

.
Nedense hiç inanamıyorum olacağına canım
Yine de inşAllah diyeyim
Allahtan umut kesilmez sonuçta
Eneee size noluyoki daha genceciksiniz doğurgan zamanlarınınizdasiniz
Benim gibi 40a merdiven dayamadiniz
26 ay oldu benim içime sevgisi düseli
Yaş geçmiş yumurtalarin kalitesi düşmüş
Kaliteliyi bulsakta henüz tutmamış
Şimdi hamile kalsam 40 da anne olacam
Ben umudumu kaybetmemişim size noluyo
Rabbimin nimeti sonsuz
Verir inşallah ..dualarımızın karşılığını alırız da demekki zamanı henüz gelmedi

Ben senden bişey anlamadım canım
En son ne zaman adet olmuştun
Senin döngüler ilaca ragmenmi 45 gün kafam karıştı

Bu ay biraz karışik oldu benimde o yüzden kafan karışmıştır ben kendimden bişey anlayamiyorum siz nasıl anlayasinizki en son 16 temuz adet oldum 23 te tenizlendim . Ardından ıki gün sonra yıne adet oldum 25 temmuzda oldum 31 temuzda yikandim yine ve hastaneye gitmistim bu yüzden letu kullandım 4 ağustos yumlar büyümüştü sonrası hep ilişki oldu ilacı adet olmadığım zamanlar içiyorum 3 aydır adet olmadığım için adet sokturucu içiyordum dün doktora sordum yumurta tembelliği olduğu zaman böyle olur dedi

yesa canim allah bagislasin yavrularını oglun 7 aylikmis neler yapmistin anlatirmsin bize eger anlatmissan ben kacirmis olabilrim

iwashereonce canim.sen deneme yaptım dedin piki gordun mu siliklesince mi deneeme oldu

divinity nasil 40 liksa seninki ben 27 deyim bana taş cikarirsin valla :)

Canım başta ovu testi kullandik ama baktım bu böyle olmayacak bıraktım akışına

Ama yumurtlama günü ilişki oldu akintidan dolayi emin gibiyim başka bi şey yapmadik ozel

Hahahahah ne guldim cnm. Kiz Emin ol basina gelince dedigne pisman olursun. Hayattan biktirdi beni. Ne guzel oyle rat hamislik gecirmek. Hayalim benim. ama 3 nci geliyo hala gercek olmadi.
Senin hamile kalmani inan cok istiyorum canim.
Insanlara davranis seklin cok hosuma gidiyo.
Tanimasamda hissedyorum cok iyi kalpli guzel yurekli Hep pozitif dusunen birisin. Insallah en kisa zaman rabbim nasip eder.
Dilerim en kisa zamanda hamilelik haberini verirsin.

Canım başta ovu testi kullandik ama baktım bu böyle olmayacak bıraktım akışına

Ama yumurtlama günü ilişki oldu akintidan dolayi emin gibiyim başka bi şey yapmadik ozel

Sağlıkla büyüt oğlunu canım,
Peki akıntı derken sünen akıntın geldiği gün mü oldu, sonrasında da çok mu ıslaktın?
Benim sünen akıntı geldi ve sonra hiç akıntım olmadı kupkuruydum o yüzden deneme olmadı bu ay

Sende haklısın canım

Pikten sonra C ve T eşit koyuluktayken deneme oldu canım

Canım normali nasıl bilmiyorum ama

Benim önce yumurta akı kıvamında Süne gelir sonra da bayaa ıslak daha yapışkan bi akıntı gelir. Bu ikincisine denk geldi

Canım normali nasıl bilmiyorum ama

Benim önce yumurta akı kıvamında Süne gelir sonra da bayaa ıslak daha yapışkan bi akıntı gelir. Bu ikincisine denk geldi
Benimde öyle oldu ilişki bakalım tutacakmı önce beyaz kremsi akıntı geldi sonra yoğun uzayan şeffaf akıntı ilişkiye girmeden öncede yoğun sulu kaykan şeffaf akıntı geldi öyle ilişki oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…