- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.221
Canım bu ay benim akıntımda farkedeceğim kadar çok yoktu normalde çamaşırıma akardı peçeteye bariz gelirdi bu sefer peçeteyi vajinaya bastırarak sildim öylelikle geldi bi son akıntım kendilinden peçeteye gelmişti kiminin bu akıntısı hiç dışarı çıkmıyomuş vajina içine parmağını sokarak kontrol ediyormuşSağlıkla büyüt oğlunu canım,
Peki akıntı derken sünen akıntın geldiği gün mü oldu, sonrasında da çok mu ıslaktın?
Benim sünen akıntı geldi ve sonra hiç akıntım olmadı kupkuruydum o yüzden deneme olmadı bu ay
Dıştan görüntüde pek belli etmiyorum ama içten içe cöktüğümü hissediyorum@yesa1 canim allah bagislasin yavrularını oglun 7 aylikmis neler yapmistin anlatirmsin bize eger anlatmissan ben kacirmis olabilrim
iwashereonce canim.sen deneme yaptım dedin piki gordun mu siliklesince mi deneeme oldu
divinity nasil 40 liksa seninki ben 27 deyim bana taş cikarirsin valla :)
Saol canim benim güzel bakıp güzel görüyorsunuzHahahahah ne guldim cnm. Kiz Emin ol basina gelince dedigne pisman olursun. Hayattan biktirdi beni. Ne guzel oyle rat hamislik gecirmek. Hayalim benim. ama 3 nci geliyo hala gercek olmadi.
Senin hamile kalmani inan cok istiyorum canim.
Insanlara davranis seklin cok hosuma gidiyo.
Tanimasamda hissedyorum cok iyi kalpli guzel yurekli Hep pozitif dusunen birisin. Insallah en kisa zaman rabbim nasip eder.
Dilerim en kisa zamanda hamilelik haberini verirsin.
duygularımız karsilikli canmDıştan görüntüde pek belli etmiyorum ama içten içe cöktüğümü hissediyorum
Seviyorum seni kizkardesim
Saol canim benim güzel bakıp güzel görüyorsunuz
Duan içinde kocaman amin
Bende sizi çok seviyorum
Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar dilerim
hayirli bayramlar canlar değişik bir bayram geçiriyorum Rabbim her sikintimizdan sonra cok şükür diyebilmeyi nasip etsin dilimize gönlümüze insallahKızlar bayramınız mübarek olsun
Sevdiklerinizle çok güzel bi bayram geçirmenizi dilerim
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum
canim nasilsin? ben bayadir ugrayamiyorum foruma.2cocukla zor biraz)) sen.nasilsin?Evet ba ya olaylar olmuş gecemavisimde yok ortalıkta .eğer görüyorsanız bize dönüş yapın kızlar.
@eflatun88 vekirgincicekler sizde tabi.
Iyı bayramlar cnm hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorumKızlar bayramınız mübarek olsun
Hayirli bayramlar canim. Hepinizin bayrami kutlu olsun..Kızlar bayramınız mübarek olsun
Sanada hayirli bayramlar cnm.Hayırlı bayramlar kızlar:)biliyorsunuz yazıyodum grupta 12.haftamda 2 doktor kıza benziyo dedi kızım var biliyosunuz Rabbimden bi de saglıklı erkek istedim nasip tabi:) simdi sorum sizce 12 sen sonra farklı çıkma ihtimali sıfır mı?kzıımda 11 de erkek demislerdi ama ben hep kız hissediyodum 4.ayda kız oldugunu öğrendim..ama erkeğe özel mi bu durum kızda net mi oluyo acaba?buarada hepiniz dualarımdasınız bu mübarek günde biz birbirimizi anlıyoruz cünkü
Böyle olunca umut oluyo bakalım yazacam insallah dualarımızla hayırlı saglıklı verir raSanada hayirli bayramlar cnm.
12 haftada 100 de 100 kiz yada erkek diyebilme ihtimali yok zaten. 14 de netlesir insllah gonlunden gecen olur.
Dun okmustum bi yerde 12 haftada kiz demisler 16 haftada erkek demisler we oglu olmus.
Böyle olunca umut oluyor bakalım yazacam insallah dualarımla hayırlı sağlıklı erkek evlat verir..Rabbim Şen'inde gönlünce versin canım benimSanada hayirli bayramlar cnm.
12 haftada 100 de 100 kiz yada erkek diyebilme ihtimali yok zaten. 14 de netlesir insllah gonlunden gecen olur.
Dun okmustum bi yerde 12 haftada kiz demisler 16 haftada erkek demisler we oglu olmus.
Canım bence 12. Haftalar çok yanıltıcı oluyorHayırlı bayramlar kızlar:)biliyorsunuz yazıyodum grupta 12.haftamda 2 doktor kıza benziyo dedi kızım var biliyosunuz Rabbimden bi de saglıklı erkek istedim nasip tabi:) simdi sorum sizce 12 sen sonra farklı çıkma ihtimali sıfır mı?kzıımda 11 de erkek demislerdi ama ben hep kız hissediyodum 4.ayda kız oldugunu öğrendim..ama erkeğe özel mi bu durum kızda net mi oluyo acaba?buarada hepiniz dualarımdasınız bu mübarek günde biz birbirimizi anlıyoruz cünkü
Amim canımduygularımız karsilikli canmbende seni seviyorim sana abla demek okadar icimden geliyorki hani insanin nur yüzlü ablasi olurda böyle her derdini anlatmak ister sende o huzur var ama bu yolda niyetimiz dualarimiz bir olunca yanlis anlarsin die diyeemiyirdum
hayirli bayramlar canlar değişik bir bayram geçiriyorum Rabbim her sikintimizdan sonra cok şükür diyebilmeyi nasip etsin dilimize gönlümüze insallah
Hayırlı bayramlar kızlar:)biliyorsunuz yazıyodum grupta 12.haftamda 2 doktor kıza benziyo dedi kızım var biliyosunuz Rabbimden bi de saglıklı erkek istedim nasip tabi:) simdi sorum sizce 12 sen sonra farklı çıkma ihtimali sıfır mı?kzıımda 11 de erkek demislerdi ama ben hep kız hissediyodum 4.ayda kız oldugunu öğrendim..ama erkeğe özel mi bu durum kızda net mi oluyo acaba?buarada hepiniz dualarımdasınız bu mübarek günde biz birbirimizi anlıyoruz cünkü
duygularımız karsilikli canmbende seni seviyorim sana abla demek okadar icimden geliyorki hani insanin nur yüzlü ablasi olurda böyle her derdini anlatmak ister sende o huzur var ama bu yolda niyetimiz dualarimiz bir olunca yanlis anlarsin die diyeemiyirdum
hayirli bayramlar canlar değişik bir bayram geçiriyorum Rabbim her sikintimizdan sonra cok şükür diyebilmeyi nasip etsin dilimize gönlümüze insallah
As cnm ben 1 hafta arayla iki defa kan testi yaptım sonuç negatif hala regl bile olmadim 40 gün oldu yineSelam kızlar bayram girdi sessizlik sardı gebelik testi yapan oldu mu benim 7. Gün bitti gebelik testi için sabırsızlanıyorum umarım hüsran olmaz sonu bugün kasıklarımda hafif ağrılar hissediyorum
Üzüldüm canım doktor sana bi 10 gün daha mı üstüne saymıştı yeni mi yaptırdın kanı amin inşallah Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsinAs cnm ben 1 hafta arayla iki defa kan testi yaptım sonuç negatif hala regl bile olmadim 40 gün oldu yinesenin hakkinda hayırlısı olur insaallah pozitif sonuç alırsın
Evet saydı iste çarşamba günü yaptım acilde bayramı hasta gecirdim zaten bademcikler çok kötüydü acildeki doktor gebelik varmı diye sordu bilmiyorum dedim oda bi bakalım dedi ama hcg 0 çıktı öyle yani bakim pzt gidecem hastaneyeÜzüldüm canım doktor sana bi 10 gün daha mı üstüne saymıştı yeni mi yaptırdın kanı amin inşallah Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin
Hayırlısı olsun canım inşallah tez vakitte hamile kalırsınEvet saydı iste çarşamba günü yaptım acilde bayramı hasta gecirdim zaten bademcikler çok kötüydü acildeki doktor gebelik varmı diye sordu bilmiyorum dedim oda bi bakalım dedi ama hcg 0 çıktı öyle yani bakim pzt gidecem hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?