Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım bu ay benim akıntımda farkedeceğim kadar çok yoktu normalde çamaşırıma akardı peçeteye bariz gelirdi bu sefer peçeteyi vajinaya bastırarak sildim öylelikle geldi bi son akıntım kendilinden peçeteye gelmişti kiminin bu akıntısı hiç dışarı çıkmıyomuş vajina içine parmağını sokarak kontrol ediyormuş

Dıştan görüntüde pek belli etmiyorum ama içten içe cöktüğümü hissediyorum
Seviyorum seni kizkardesim
Saol canim benim güzel bakıp güzel görüyorsunuz
Duan içinde kocaman amin
Bende sizi çok seviyorum

Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar dilerim

duygularımız karsilikli canm bende seni seviyorim sana abla demek okadar icimden geliyorki hani insanin nur yüzlü ablasi olurda böyle her derdini anlatmak ister sende o huzur var ama bu yolda niyetimiz dualarimiz bir olunca yanlis anlarsin die diyeemiyirdum
Kızlar bayramınız mübarek olsun
Sevdiklerinizle çok güzel bi bayram geçirmenizi dilerim
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum
hayirli bayramlar canlar değişik bir bayram geçiriyorum Rabbim her sikintimizdan sonra cok şükür diyebilmeyi nasip etsin dilimize gönlümüze insallah

Hayırlı bayramlar kızlar:)biliyorsunuz yazıyodum grupta 12.haftamda 2 doktor kıza benziyo dedi kızım var biliyosunuz Rabbimden bi de saglıklı erkek istedim nasip tabi:) simdi sorum sizce 12 sen sonra farklı çıkma ihtimali sıfır mı?kzıımda 11 de erkek demislerdi ama ben hep kız hissediyodum 4.ayda kız oldugunu öğrendim..ama erkeğe özel mi bu durum kızda net mi oluyo acaba?buarada hepiniz dualarımdasınız bu mübarek günde biz birbirimizi anlıyoruz cünkü

Sanada hayirli bayramlar cnm.
12 haftada 100 de 100 kiz yada erkek diyebilme ihtimali yok zaten. 14 de netlesir insllah gonlunden gecen olur.
Dun okmustum bi yerde 12 haftada kiz demisler 16 haftada erkek demisler we oglu olmus.

12 haftada 100 de 100 kiz yada erkek diyebilme ihtimali yok zaten. 14 de netlesir insllah gonlunden gecen olur.
Dun okmustum bi yerde 12 haftada kiz demisler 16 haftada erkek demisler we oglu olmus.
Böyle olunca umut oluyo bakalım yazacam insallah dualarımızla hayırlı saglıklı verir ra

Böyle olunca umut oluyor bakalım yazacam insallah dualarımla hayırlı sağlıklı erkek evlat verir..Rabbim Şen'inde gönlünce versin canım benim

Canım bence 12. Haftalar çok yanıltıcı oluyor
Ama şuan gitsen daha kesin konuşurlar
Bu arada benim kızıma da erkek demişlerdi o haftalarda aynı şeyi yaşamışız

Amim canım

Benim kizimda dr 12 haftada kesin erkek dedi 16 haftada kiz oldugunu ogrendim yani bazen yanilabiliyorlar erken haftalarda.

Bir kizim var suan 7 haftalik hamileyim erkek olursa bi degisiklik olursa guzel olur, kiz olursada kizima arkadas. hayirlisi

İçinden nasıl geliyorsa öyle davranabilirsin

Selam kızlar bayram girdi sessizlik sardı gebelik testi yapan oldu mu benim 7. Gün bitti gebelik testi için sabırsızlanıyorum umarım hüsran olmaz sonu bugün kasıklarımda hafif ağrılar hissediyorum
As cnm ben 1 hafta arayla iki defa kan testi yaptım sonuç negatif hala regl bile olmadim 40 gün oldu yine senin hakkinda hayırlısı olur insaallah pozitif sonuç alırsın

As cnm ben 1 hafta arayla iki defa kan testi yaptım sonuç negatif hala regl bile olmadim 40 gün oldu yine senin hakkinda hayırlısı olur insaallah pozitif sonuç alırsın
Üzüldüm canım doktor sana bi 10 gün daha mı üstüne saymıştı yeni mi yaptırdın kanı amin inşallah Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin

Üzüldüm canım doktor sana bi 10 gün daha mı üstüne saymıştı yeni mi yaptırdın kanı amin inşallah Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin
Evet saydı iste çarşamba günü yaptım acilde bayramı hasta gecirdim zaten bademcikler çok kötüydü acildeki doktor gebelik varmı diye sordu bilmiyorum dedim oda bi bakalım dedi ama hcg 0 çıktı öyle yani bakim pzt gidecem hastaneye

Hayırlısı olsun canım inşallah tez vakitte hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…