- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.181
Nedense hiç inanamıyorum olacağına canımAyy canim hadi insallah mujdeli haber gelsin artık
Birazcık silinmesi ya da eşit olması gerekiyor canımEki Görüntüle 2180710
Sizce durum ne bana t çizgisi 9da yaptığımdan bi tık açık duruyor ama c ile tamamen eşit olması yada cden silik olması mı tam zamanı ilişki için
Eki Görüntüle 2180710
Sizce durum ne bana t çizgisi 9da yaptığımdan bi tık açık duruyor ama c ile tamamen eşit olması yada cden silik olması mı tam zamanı ilişki için
Eşler sabredemiyo maalesef test yapmadan 3 gibi deneme oldu sabah 11de hala eşitti çizgilerin renkleriBirazcık silinmesi ya da eşit olması gerekiyor canım
Eğer testlerini sıvıya dikkat ederek yaptıysan yumurtan çatlamış görünüyor ama yerinde olsam bi kere daha test yapardım
Laboquick çok yanıltıyor bazı testler bozuk çıkıyor bu yüzden bi kere daha kontrol ederdim ben
Değerlendirdik canım inşallah doğru zamandır sabah hala eşit koyuluktaydı çizgiler birden silinmiyo demi t çizgisi çatlayıncaBence catlamis dün gece inş degerlendirmissinizdir
Eşler sabredemiyo maalesef test yapmadan 3 gibi deneme oldu saba
h 11de hala eşitti çizgilerin renkleri
Değerlendirdik canım inşallah doğru zamandır sabah hala eşit koyuluktaydı çizgiler birden silinmiyo demi t çizgisi çatlayınca
İnşallah canım inşallah bu yöntemlemi hamilesin canımCoooook hafif bi silinme olduğu an çayları demektir doğru zmaan bence
Hadi Allahtan hayırlısı
O ikinci cizgi hep çıkıyor hatta ben bat tan bir gün önce Aksam ovu testi yapmıştım iki xizgi de kopkoyuydu o şekilde öğrendim gebelik. Ertesi sabah d ilk idrar gebelik yaptım çıkmıştı
İnşallah canım inşallah bu yöntemlemi hamilesin canım
Hayırlısı olsun canım tutmuş ya olsun kaç haftalıksın cinsiyet belli miYok canım ama yumurtlama günü ilişki olmuştu ondan emin gibiyim o zaman kaldım sanırım :)
Hayırlısı olsun canım tutmuş ya olsun kaç haftalıksın cinsiyet belli mi
Maşallah ben yeni olunca bilmiyorum allah uzun sağlıklı ömürler versinOğlum 7 aylık olacak canım :) ocak sonunda doğum yaptım ben:)
Bence de çatlamış zamanlaman iyi olmuşEşler sabredemiyo maalesef test yapmadan 3 gibi deneme oldu sabah 11de hala eşitti çizgilerin renkleri
Değerlendirdik canım inşallah doğru zamandır sabah hala eşit koyuluktaydı çizgiler birden silinmiyo demi t çizgisi çatlayınca
11de eşitti çizgiler 5 buçukda yaptığımın c çizgisi daha belirgin çatlamış canım 12 gün nsl geçicek bakalım şimdiBence de çatlamış zamanlaman iyi olmuş
Allahtan hayırlısı artık 12 gün bekleyeceğiz güzel haberler verirsin inşAllah
Evet canım çatlamış demek ki11de eşitti çizgiler 5 buçukda yaptığımın c çizgisi daha belirgin çatlamış canım 12 gün nsl geçicek bakalım şimdi
Geçen 10.günde başlamıştım testlere elimde oluncaEvet canım çatlamış demek ki
Stres yapma, fazla düşünme dicem ama bende aynı durumdayım
Bende muhtemelen 9. Gün yaparım güzel bi gebelik testim var çok erken gösteriyorGeçen 10.günde başlamıştım testlere elimde olunca
11de eşitti çizgiler 5 buçukda yaptığımın c çizgisi daha belirgin çatlamış canım 12 gün nsl geçicek bakalım şimdi
Bende muhtemelen 9. Gün yaparım güzel bi gebelik testim var çok erken gösteriyor
Amin canım Allah razı olsunZamanlaman çok iyi bencede, hayırlısıyla gönlündeki tutunsun inşallah
İnşallah senin de gönlündeki tutunmuştur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?