Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Sizce durum ne bana t çizgisi 9da yaptığımdan bi tık açık duruyor ama c ile tamamen eşit olması yada cden silik olması mı tam zamanı ilişki için

Eki Görüntüle 2180710
Sizce durum ne bana t çizgisi 9da yaptığımdan bi tık açık duruyor ama c ile tamamen eşit olması yada cden silik olması mı tam zamanı ilişki için
Birazcık silinmesi ya da eşit olması gerekiyor canım
Eğer testlerini sıvıya dikkat ederek yaptıysan yumurtan çatlamış görünüyor ama yerinde olsam bi kere daha test yapardım
Laboquick çok yanıltıyor bazı testler bozuk çıkıyor bu yüzden bi kere daha kontrol ederdim ben

Eşler sabredemiyo maalesef test yapmadan 3 gibi deneme oldu sabah 11de hala eşitti çizgilerin renkleri
Bence catlamis dün gece inş degerlendirmissinizdir
Değerlendirdik canım inşallah doğru zamandır sabah hala eşit koyuluktaydı çizgiler birden silinmiyo demi t çizgisi çatlayınca

Coooook hafif bi silinme olduğu an çayları demektir doğru zmaan bence

Hadi Allahtan hayırlısı

O ikinci cizgi hep çıkıyor hatta ben bat tan bir gün önce Aksam ovu testi yapmıştım iki xizgi de kopkoyuydu o şekilde öğrendim gebelik. Ertesi sabah d ilk idrar gebelik yaptım çıkmıştı

İnşallah canım inşallah bu yöntemlemi hamilesin canım

Selam kızlar.
Ben bugün adet olmadığım için hastaneye gittim 35 günüm doldu doktor biz senin yumun cat olduğu günden hesap yapıyoruz dedi bunun içinde 10 gün daha beklememi söyledi çarşamba beta hcg 2 çıktı dedim onun daha yükselmesi için erken dedi öylece kaldım şimdi ben 10 gün daha nasıl bekliycem

Bence de çatlamış zamanlaman iyi olmuş
Allahtan hayırlısı artık 12 gün bekleyeceğiz güzel haberler verirsin inşAllah

11de eşitti çizgiler 5 buçukda yaptığımın c çizgisi daha belirgin çatlamış canım 12 gün nsl geçicek bakalım şimdi

Zamanlaman çok iyi bencede, hayırlısıyla gönlündeki tutunsun inşallah

Bende muhtemelen 9. Gün yaparım güzel bi gebelik testim var çok erken gösteriyor

İnşallah senin de gönlündeki tutunmuştur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…