Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
5 54Kbr54 piki yakalamissin, hadi insallah bu ay olsun. Akintin varmi?
Benimde dun gece silikti, bugun onbirde yaptigim test pik, iki tane yaptim bozukmu diye, bu ay bi garip gidiyor benim testler, saat dortte bi tane daha yapicam ama akintim yok benim sadece kasiklarimda agri var

Akıntım 2 kere yoğun geldi sonra pik oldu canım şuan benimde yok denilecek kadar az akıntım ağrımda dünkine göre az ama arada kramp tarzı oturup kalkarken hareket ederken canımı acıtıyo gece 1de yaptığım test çizgiler eşitti gece 5gibi tekrar yaptım silik çıktı ama bugün öğlen 12 gibi bide 2 de yaptım onlar pik gece uyku arasında yaptığım dengesiz çıktı sadece

Bende de dalgalanma çok oldu bu ay koyu gidiyo derken silikleşti ama bugün bariz pik oldu bakalım nasip inşallah geceye çatlamış olurda geç kalmamış olurum

Aynen ben de senin gibiyim dün uzayan akıntı geldi, ağrımda anlattığın gibi. Akşam yedide yaptığım ve gece ikide yaptığım yanılttı beni.

Ben kendimi anlayamadım bu ay ama Senden umutluyum hadi inşallah

İnşallah canım inşallah 6 testim kaldı bitene kadar çatlar inşallah birazdan yine yapıcam

Kizlar hepinize merhaba.
Telefinumda sorun var galiba giremiyorum.
Hepiniz iysinizdir insallah.
Prensesim2016 cnm insallah gercektende hamileyim diye yazacagin gunler gelicek insallah.
yenihamile cnm senin bebisi ben erkege benzettim kiz diye kim soyledi bebisin bacak arasinda bisey war we gayetde dik yukari.
Bende pek iyi dilim kizlar. Cok zor gunler geciryorum bu miyde bulantilari halsizlik beni mahfetdi. Insl bugunler gecerde rahat nefes alaris ailecek.
Hepinizin guzel haberlerini bekliyorum.

Canım inşallah çabuk atlatırsın bu günleri çok şükür bende öyle sorunlar olmadı. Diğer takip ettiğim gurupda kiler kız dediler örnek nub resimleride koymuşlar . Çok etkilendim. Hayır olsun inşallah . İnşallah sende çektiğin sıkıntıların karşılığını salih bir erkek evlat nasip eder rabbim de unutursun

5 54Kbr54 testin ne durumda
benim 16:00 yaptığım hala pik, 19:00 da yapıcam bide
Dün her test sonrası bir bardak su içmiştim etkilermi sence, sen hiç mi sıvı almıyormusun?
Bende öyle yapıyorum canım testi yapar yapmaz 1 bardak su içmeye koşuyom çok sıcak dayanılmıyo benimde hala pik 8 gibi yapacam misafirimde geliyo bi yolunu bulup 8-9 gibi yaparım bide eşim gelmeden 12 gibi yapıcam

Inşallah cnm inşallah allah yardimcin olsun seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…