- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.161
Eki Görüntüle 2180409
Sonunda piki gördüm ne zaman çatlarki
3buçuk 12 buçuk arası kocam işte olacak ne yapcam panikledim
Evet canım gece 12de gelecekBekle canm benim piklerin 3 gun sürdüğü oldu testleri tekrarlar ikindi 3den gece 12 ye kadar mi esin yok
Şimdi test yaptım hala pik
Tamam canım sıkı takip yapıcam testimde az kaldı umarım yeterBence aksama kadar pik devam eder gece siliklesebilir dikkat et gece de pik hala devam sa sabah test yap esin gitmeden
Akıntım 2 kere yoğun geldi sonra pik oldu canım şuan benimde yok denilecek kadar az akıntım ağrımda dünkine göre az ama arada kramp tarzı oturup kalkarken hareket ederken canımı acıtıyo gece 1de yaptığım test çizgiler eşitti gece 5gibi tekrar yaptım silik çıktı ama bugün öğlen 12 gibi bide 2 de yaptım onlar pik gece uyku arasında yaptığım dengesiz çıktı sadece
Akıntım 2 kere yoğun geldi sonra pik oldu canım şuan benimde yok denilecek kadar az akıntım ağrımda dünkine göre az ama arada kramp tarzı oturup kalkarken hareket ederken canımı acıtıyo gece 1de yaptığım test çizgiler eşitti gece 5gibi tekrar yaptım silik çıktı ama bugün öğlen 12 gibi bide 2 de yaptım onlar pik gece uyku arasında yaptığım dengesiz çıktı sadece
İnşallah canım inşallah 6 testim kaldı bitene kadar çatlar inşallah birazdan yine yapıcamAynen ben de senin gibiyim dün uzayan akıntı geldi, ağrımda anlattığın gibi. Akşam yedide yaptığım ve gece ikide yaptığım yanılttı beni.
Ben kendimi anlayamadım bu ay ama Senden umutluyum hadi inşallah
Teşekkürederim. İnşallah darısı başınıza gerçekden bende çok duydum erkek kesinlikle bu sene erkek senesi :)Canim hayirli olsun bebegin, darisi basimiza insallah. :)
Bu sene kimi duysam erke bekliyorum diyoe evet ben de cok duydum bu sene erkek bebis :)
Canım inşallah çabuk atlatırsın bu günleri çok şükür bende öyle sorunlar olmadı. Diğer takip ettiğim gurupda kiler kız dediler örnek nub resimleride koymuşlar . Çok etkilendim. Hayır olsun inşallah . İnşallah sende çektiğin sıkıntıların karşılığını salih bir erkek evlat nasip eder rabbim de unutursunKizlar hepinize merhaba.
Telefinumda sorun var galiba giremiyorum.
Hepiniz iysinizdir insallah.
Prensesim2016 cnm insallah gercektende hamileyim diye yazacagin gunler gelicek insallah.
yenihamile cnm senin bebisi ben erkege benzettim kiz diye kim soyledi bebisin bacak arasinda bisey war we gayetde dik yukari.
Bende pek iyi dilim kizlar. Cok zor gunler geciryorum bu miyde bulantilari halsizlik beni mahfetdi. Insl bugunler gecerde rahat nefes alaris ailecek.
Hepinizin guzel haberlerini bekliyorum.
Bende öyle yapıyorum canım testi yapar yapmaz 1 bardak su içmeye koşuyom çok sıcak dayanılmıyo benimde hala pik 8 gibi yapacam misafirimde geliyo bi yolunu bulup 8-9 gibi yaparım bide eşim gelmeden 12 gibi yapıcam
sellvi yaptınmı canım testini nsl çıktı
Inşallah cnm inşallah allah yardimcin olsun senindeKizlar hepinize merhaba.
Telefinumda sorun var galiba giremiyorum.
Hepiniz iysinizdir insallah.
Prensesim2016 cnm insallah gercektende hamileyim diye yazacagin gunler gelicek insallah.
yenihamile cnm senin bebisi ben erkege benzettim kiz diye kim soyledi bebisin bacak arasinda bisey war we gayetde dik yukari.
Bende pek iyi dilim kizlar. Cok zor gunler geciryorum bu miyde bulantilari halsizlik beni mahfetdi. Insl bugunler gecerde rahat nefes alaris ailecek.
Hepinizin guzel haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?