Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Dayanamadım test yaptım kendimi kandırmak istemiyorum
Eki Görüntüle 2182672
Canım bende silik bi çizgi görüyorum ama benim bu ay yaptığım 10. Gün testimde de vardı alta eklerim hatta belki ben öyle görmüş de olabilirim
Testlerde çizgi araya araya bi hal oldum çünkü
Çok heveslenmiştim ama 12. Gün adet oldum
Senin hamile olmanı canı gönülden isterim eşinin bi daha test almaya yanaşmayacağını söylemiştin
Bol bol dua edicem senin için canım

Eklentiler

• 87E52441-C6D7-4FCD-AA62-0A068A3ACDDE.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 47
Aa hadi ya erken mi oldu canm hayirlisi inşallah bir daha ki aya nasip olsun iwashereonce
Canim hafif silik çizgi mi var yoksa bana mi oyle geliyor
Sağol canım aslında cuma sadece leke geldi bugüne kadar
Ama dün gece çok kötü karnım sancılandı bıçak saplanır gibi sabaha kadar sürdü
Sabah da bi anda kan boşalmaya başladı
Operasyondan sonraki ilk adetim acaba o yüzden mi böyle anlamadım
Doktora gideceğim yine de korktum biraz açıkçası
Sen ne yaptın iyi misin?

Çok sevindim canım hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Nasıl öğrendin peki
Çok sağol cnm amin insalinşallah bugün 40 gün oldu adet olmayalı çarşamba zaten hcg 0di doktor dedi bugün yıne bakalım diye hiç umudum yoktu süpriz oldu benim içinde progestan igne verdi cmt yine gidecem

Hiç bilmiyorum cnm öyle görünüyor ama çünkü çarşamba günü hiç ıyi değildim acilde hcg yapıldı 0 çıktı
Muhtemelen yeni yerleşmiş canım
Çok sevindim topikte hamileler çoğalıyor maşaAllah

Muhtemelen yeni yerleşmiş canım
Çok sevindim topikte hamileler çoğalıyor maşaAllah
Aynen cnm çok sağol darısı olmayanların başına raabbbiim tez zamanda sanada nasıpnasıp etsin inşallah canimcim.

A evet seninkindede farkettim nasip işte hiç heveslenmiyorum çok silik olunca bu ay maalesef akışına bırakır bundan sonra ovülasyon testleri benden çok onu strese sokuyor

Canim nasilsin. Takip edemiyorum kizlarin duurmlarini. Bi girdim topik canlanmis . Arkadasimizdan hamilelik haberi gelmis cok sevindim. insl seninde hamislik haberlerini duyalim.
Bende serum aliyorum gunde bi tane 6 kilo vermisim. Hic bisey iyip icemiyorum. Bugunlerin gecmesi icin dua etmekten baskada carem yok.
Durumlar boyle canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…