Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Haaaaammmmiiillllleyyyyyiiiiiimmmmmmmmm
Ben insssssssaaaaaaaallllahhhhhh
Maşallah hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, emeklerinizin karşılığını verdi Rabbim çok sevindim gerçekten :)

5 54Kbr54 inşallah seninde kimyasal değildir hayırlı haberle gelirsin Allah ın izni ile
Kizlarinin annecigi canım sen çok kilo vermişsin ya Rabbim yardım etsin
@Ceymiceyn inşallah Sen dende en kısa zamanda duyarız
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aratmasın hepinize bol bol dua ediyorum gurupda ki tüm arkadaşlara

Prensesim2016 tatlım senin adınada çok sevindim Rabbim ummadığı anda veriyor nasip olduktan sonra hayırlı sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah
Aynen öyle cnm cok sağol ama bakalım deger 23 ıns sağlıkla yükselir Simdi De bunun için dua ediyorum sağlıklı bir gebeligim olur insaallah perşembe günü bitane idrar testi yapmak istiyorum bende ..

Maşallah hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, emeklerinizin karşılığını verdi Rabbim çok sevindim gerçekten :)
Çok teşekkür ederim inşallah canım sende bebeğini sağlıkla kucağına al bende sağlıklı bir hamilelik geciriyim

İnşallah güzel güzel ilerlersin bu yolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…