Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
olabilir canm sonucta cok olmadı ameliyat rahim birkac ayda bile sürebilir tam toparlanması en azindan kurtuldun boşa kürek çekmiştin nezamandir
Valla ben yeni regl bitti testler gelsin birkac gun sonra baslayacagim test yapmaya bu ay tuttu tutmadi diger ay akisina birakacagim korunmadan devam edecem bu sekilde de sitres daha etkiliyor hele hele bu ay bildigin dondurma canavari kesildim zaten hic diyette yapmıyorum hic umudum yok.

Bugun eltimin ogullarina kıyafet almaya gittik 3 oglu var eltimin erkek kıyafetlerini gorunce dedimki icimden rabbim ogluma beğenmeye gelecegim günleri de nasio et die dua ettim ama hic olmayacak hissi var sadece inanmakda kazanmanin yarisidir insallah Allahin izniyle o gunleri de görürüm

Yok cnm saka deil
ayy canm ne guzel bir haber insallah saglikli gebeliktir bosa hayal kirikligi olmasin inşallah iyi tarafı duzensizligin olduğu icin yeni dollenme olmus ve yerlesmis olduğu için deger düşük olabilir
Benim ilk kimyasalda deger 46. Birseydi doktor deger az birkac gune adet olmazsan gel tekrar bakacaz demisti zaten birkac gun dolmadan lekelenme başlamıştı inşallah senin sagliklidir da bizlerede umut oluyo bu guzel haberler

A Asell80 canim neden bu ümitsizligin 3 kizdan sonra erkegi bulan var. Inan oglunun olacagina bilincine yerlestir tüm bilinen yöntemleri uygula ve sonucu tevekkülle bekle. Benim dikkatimi ceken cattan cok sonraya ( 10 saatten sonraya) ve cattan 2-3 gün önce deneme yapanlarin genelde kızı oluyor. Bu durumda en yüksek şans çata cok yakin bir zamanda deneme yapmak buda pikten 10 ile 20 saatler arasi. Arada karbonatli suyla teharet yapilmali vajina icine sıkılması taraftari degilim. Ve en önemlisi babalari beslemek et cinko potasyum kuruyemisler tuzlu cerezler vs. Domatesi bol kullanmak lazim. Fitil kullanmakta önemli vajeni temiz olmalı. Bende eylulde deneme yapicam. Ovulasyon testi kullanan arkadaslar testlerinizi paylasin yardimci olurum. Stres üzüntü ve bu tarz duygular vücudu asidik yapar bu duygulardan uzak durmak gerekiyor.

Çok sağol cnm ıns doktor banada dedi cmt gel oda o zamana kadar kanaman olmazsa eğer hcg yapilcak yine bide o zamana kadar kesenin gorunecegini sanmisanmıyorum sizcede böyle değilmi ha bide hiç sanmıyorum diyosun gerçekten bende hamile kalacağımı artık hiç beklemiyodum süpriz gibi bişey oldu bu yani daha çarşamba günü hcg 0di dunden hiç umudum yoktu çok büyük bi süpriz oldu anladimki hiçbir şekilde allah'tan ümit kesmemek gerekiyor rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallah hayırlısıyla bizleride mutlu sona erdirsin ....

Kizlar dunden beri benim 3 kizim olucak gibi his dogdu icime. Cok midem bulaniyo. Buda kiza isaret gibim erkek bebeklerde mide bulanti yogun yasayan varmi acab?
Oglumda 16nci haftaya kadar feci mide bulantilari yasadim, kilo verdim canim. Bence bulantilarin cinsiyetle cok bi alakasi yok.
Allah gonlumuze gore versin.

Canm ben hicbir diyet yapamadim esime zaten hic birsey uygulayamiyorim esim artık kendisi korunmak da istemiyor ne yapacağım b
ilmiyorum kalakaldim oylr

Amin canm insallah hayirlisiyla saglikli haberlerini paylasacaksin

Kizlarinin annecigi canım hiç takılma bu tarz belirtilere ablamın 1 kız 1 erkek var ikisinde de 4 ay kusmaktan mahvoldu ölü gibiydi resmen ,kız kardeşimin 1 kız 1 erkek onunda bulantı kusma hiç olmadı mesela, içini ferah tut nasipde olandan başkası olmuyo diyip teselli et kendini ben öyle yapıyorum ve çok düşünme sonra takıntı ya dönüşüyor ve içinden çıkılmaz bir hal alıyor kendimden biliyorum :)

Canm ben hicbir diyet yapamadim esime zaten hic birsey uygulayamiyorim esim artık kendisi korunmak da istemiyor ne yapacağım bilmiyorum kalakaldim oylr
Ne yazıkki erkekler öyle benimde 2 . ayım adam şimdiden pes etti geçen ay hem diyet hem de ilişki perhizi hepsine dikkat ettik kimyasal sonuçlandı bu ay diyet yok maalesef perhize dikkat ettik inşallah tutmuştur yoksa önümüzdeki ay hiç bişeye dikkat etmeyecek benimkide korunmak istemiyor artık

Canım çok kilo vermişsin çok üzüldüm
Rabbim kolaylaştırsın
Kaç haftalık oldun peki acaba daha ne kadar sürer ki bu şekilde

Sağol canım Allah razı olsun
Amin

Kac gun perhiz uyguladiniz canm

Doğru söylüyorsun canım nerdeyse bir yıl geçti öylece..
Bir de hep test yaptım bu süreçte çok da stres olmuştum
Şimdi çok şükür herşey geride kaldı önüme bakabilirim artık
Bende bazen senin gibi hissediyorum ama Allaha kızı vermek kolay da erkek zor mu.. asla.. O’na hepsi kolay böyle düşünmeye çalışıyorum.
Bizimde sağlıklı salih oğullarımız olacak inşaAllah

Kac gun perhiz uyguladiniz canm
3gün perhiz uyguladık soğuk duş yaptı ilişkiden önce hergün maden suyu tüketir tuzlu yiyip ve phı yüksek su içiyoruz tek dikkat ettiğimiz bunlar oldu geçen ay keçi boynuzu özü içiyordu bu ay içmedi sadece ilişki öncesi aldı 2 kaşık faydasının olduğunu düşünmüyorum

Kizlar dunden beri benim 3 kizim olucak gibi his dogdu icime. Cok midem bulaniyo. Buda kiza isaret gibim erkek bebeklerde mide bulanti yogun yasayan varmi acab?
Canım öyle düşünme
Benim arkadaşım var ilk oğlunda ve şimdi de ikiz oğlanlara hamile aynı senin gibi hamileliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…