- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.301
olabilir canm sonucta cok olmadı ameliyat rahim birkac ayda bile sürebilir tam toparlanması en azindan kurtuldun boşa kürek çekmiştin nezamandirSağol canım aslında cuma sadece leke geldi bugüne kadar
Ama dün gece çok kötü karnım sancılandı bıçak saplanır gibi sabaha kadar sürdü
Sabah da bi anda kan boşalmaya başladı
Operasyondan sonraki ilk adetim acaba o yüzden mi böyle anlamadım
Doktora gideceğim yine de korktum biraz açıkçası
Sen ne yaptın iyi misin?
ayy canm ne guzel bir haber insallah saglikli gebeliktir bosa hayal kirikligi olmasin inşallah iyi tarafı duzensizligin olduğu icin yeni dollenme olmus ve yerlesmis olduğu için deger düşük olabilirYok cnm saka deil
Çok sağol cnm ıns doktor banada dedi cmt gel oda o zamana kadar kanaman olmazsa eğer hcg yapilcak yine bide o zamana kadar kesenin gorunecegini sanmisanmıyorum sizcede böyle değilmi ha bide hiç sanmıyorum diyosun gerçekten bende hamile kalacağımı artık hiç beklemiyodum süpriz gibi bişey oldu bu yani daha çarşamba günü hcg 0di dunden hiç umudum yoktu çok büyük bi süpriz oldu anladimki hiçbir şekilde allah'tan ümit kesmemek gerekiyor rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallah hayırlısıyla bizleride mutlu sona erdirsin ....olabilir canm sonucta cok olmadı ameliyat rahim birkac ayda bile sürebilir tam toparlanması en azindan kurtuldun boşa kürek çekmiştin nezamandir
Valla ben yeni regl bitti testler gelsin birkac gun sonra baslayacagim test yapmaya bu ay tuttu tutmadi diger ay akisina birakacagim korunmadan devam edecem bu sekilde de sitres daha etkiliyor hele hele bu ay bildigin dondurma canavari kesildim zaten hic diyette yapmıyorum hic umudum yok.
Bugun eltimin ogullarina kıyafet almaya gittik 3 oglu var eltimin erkek kıyafetlerini gorunce dedimki icimden rabbim ogluma beğenmeye gelecegim günleri de nasio et die dua ettim ama hic olmayacak hissi var sadece inanmakda kazanmanin yarisidir insallah Allahin izniyle o gunleri de görürüm
ayy canm ne guzel bir haber insallah saglikli gebeliktir bosa hayal kirikligi olmasin inşallah iyi tarafı duzensizligin olduğu icin yeni dollenme olmus ve yerlesmis olduğu için deger düşük olabilir
Benim ilk kimyasalda deger 46. Birseydi doktor deger az birkac gune adet olmazsan gel tekrar bakacaz demisti zaten birkac gun dolmadan lekelenme başlamıştı inşallah senin sagliklidir da bizlerede umut oluyo bu guzel haberler
Oglumda 16nci haftaya kadar feci mide bulantilari yasadim, kilo verdim canim. Bence bulantilarin cinsiyetle cok bi alakasi yok.Kizlar dunden beri benim 3 kizim olucak gibi his dogdu icime. Cok midem bulaniyo. Buda kiza isaret gibim erkek bebeklerde mide bulanti yogun yasayan varmi acab?
Ya tesekur ederim cnm cevabin icin.Oglumda 16nci haftaya kadar feci mide bulantilari yasadim, kilo verdim canim. Bence bulantilarin cinsiyetle cok bi alakasi yok.
Allah gonlumuze gore versin.
Sen gönlünü ferah tut cnm kismette ne varsa o olur rabbim gönlüne göre versin inşallahKizlar dunden beri benim 3 kizim olucak gibi his dogdu icime. Cok midem bulaniyo. Buda kiza isaret gibim erkek bebeklerde mide bulanti yogun yasayan varmi acab?
ilmiyorum kalakaldim oylrA Asell80 canim neden bu ümitsizligin 3 kizdan sonra erkegi bulan var. Inan oglunun olacagina bilincine yerlestir tüm bilinen yöntemleri uygula ve sonucu tevekkülle bekle. Benim dikkatimi ceken cattan cok sonraya ( 10 saatten sonraya) ve cattan 2-3 gün önce deneme yapanlarin genelde kızı oluyor. Bu durumda en yüksek şans çata cok yakin bir zamanda deneme yapmak buda pikten 10 ile 20 saatler arasi. Arada karbonatli suyla teharet yapilmali vajina icine sıkılması taraftari degilim. Ve en önemlisi babalari beslemek et cinko potasyum kuruyemisler tuzlu cerezler vs. Domatesi bol kullanmak lazim. Fitil kullanmakta önemli vajeni temiz olmalı. Bende eylulde deneme yapicam. Ovulasyon testi kullanan arkadaslar testlerinizi paylasin yardimci olurum. Stres üzüntü ve bu tarz duygular vücudu asidik yapar bu duygulardan uzak durmak gerekiyor.
Çok sağol cnm ıns doktor banada dedi cmt gel oda o zamana kadar kanaman olmazsa eğer hcg yapilcak yine bide o zamana kadar kesenin gorunecegini sanmisanmıyorum sizcede böyle değilmi ha bide hiç sanmıyorum diyosun gerçekten bende hamile kalacağımı artık hiç beklemiyodum süpriz gibi bişey oldu bu yani daha çarşamba günü hcg 0di dunden hiç umudum yoktu çok büyük bi süpriz oldu anladimki hiçbir şekilde allah'tan ümit kesmemek gerekiyor rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallah hayırlısıyla bizleride mutlu sona erdirsin ....
Ne yazıkki erkekler öyle benimde 2 . ayım adam şimdiden pes etti geçen ay hem diyet hem de ilişki perhizi hepsine dikkat ettik kimyasal sonuçlandı bu ay diyet yok maalesef perhize dikkat ettik inşallah tutmuştur yoksa önümüzdeki ay hiç bişeye dikkat etmeyecek benimkide korunmak istemiyor artıkCanm ben hicbir diyet yapamadim esime zaten hic birsey uygulayamiyorim esim artık kendisi korunmak da istemiyor ne yapacağım bilmiyorum kalakaldim oylr
Canım ne yaptın tekrarlardın mı testi?A evet seninkindede farkettim nasip işte hiç heveslenmiyorum çok silik olunca bu ay maalesef akışına bırakır bundan sonra ovülasyon testleri benden çok onu strese sokuyor
Annemdeyim kış hazırlıkları için bu akşam evime geçicem yarın yapacam inşallah evde erken gebelik testi var onda daha net belli olur varsa inşallahCanım ne yaptın tekrarlardın mı testi?
Canım çok kilo vermişsin çok üzüldümCanim nasilsin. Takip edemiyorum kizlarin duurmlarini. Bi girdim topik canlanmis . Arkadasimizdan hamilelik haberi gelmis cok sevindim. insl seninde hamislik haberlerini duyalim.
Bende serum aliyorum gunde bi tane 6 kilo vermisim. Hic bisey iyip icemiyorum. Bugunlerin gecmesi icin dua etmekten baskada carem yok.
Durumlar boyle canim.
Sağol canım Allah razı olsun5 54Kbr54 inşallah seninde kimyasal değildir hayırlı haberle gelirsin Allah ın izni ile
Kizlarinin annecigi canım sen çok kilo vermişsin ya Rabbim yardım etsin
iwashereonce inşallah Sen dende en kısa zamanda duyarız
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aratmasın hepinize bol bol dua ediyorum gurupda ki tüm arkadaşlara
Ne yazıkki erkekler öyle benimde 2 . ayım adam şimdiden pes etti geçen ay hem diyet hem de ilişki perhizi hepsine dikkat ettik kimyasal sonuçlandı bu ay diyet yok maalesef perhize dikkat ettik inşallah tutmuştur yoksa önümüzdeki ay hiç bişeye dikkat etmeyecek benimkide korunmak istemiyor artık
Doğru söylüyorsun canım nerdeyse bir yıl geçti öylece..olabilir canm sonucta cok olmadı ameliyat rahim birkac ayda bile sürebilir tam toparlanması en azindan kurtuldun boşa kürek çekmiştin nezamandir
Valla ben yeni regl bitti testler gelsin birkac gun sonra baslayacagim test yapmaya bu ay tuttu tutmadi diger ay akisina birakacagim korunmadan devam edecem bu sekilde de sitres daha etkiliyor hele hele bu ay bildigin dondurma canavari kesildim zaten hic diyette yapmıyorum hic umudum yok.
Bugun eltimin ogullarina kıyafet almaya gittik 3 oglu var eltimin erkek kıyafetlerini gorunce dedimki icimden rabbim ogluma beğenmeye gelecegim günleri de nasio et die dua ettim ama hic olmayacak hissi var sadece inanmakda kazanmanin yarisidir insallah Allahin izniyle o gunleri de görürüm
ayy canm ne guzel bir haber insallah saglikli gebeliktir bosa hayal kirikligi olmasin inşallah iyi tarafı duzensizligin olduğu icin yeni dollenme olmus ve yerlesmis olduğu için deger düşük olabilir
Benim ilk kimyasalda deger 46. Birseydi doktor deger az birkac gune adet olmazsan gel tekrar bakacaz demisti zaten birkac gun dolmadan lekelenme başlamıştı inşallah senin sagliklidir da bizlerede umut oluyo bu guzel haberler
3gün perhiz uyguladık soğuk duş yaptı ilişkiden önce hergün maden suyu tüketir tuzlu yiyip ve phı yüksek su içiyoruz tek dikkat ettiğimiz bunlar oldu geçen ay keçi boynuzu özü içiyordu bu ay içmedi sadece ilişki öncesi aldı 2 kaşık faydasının olduğunu düşünmüyorumKac gun perhiz uyguladiniz canm
Canım öyle düşünmeKizlar dunden beri benim 3 kizim olucak gibi his dogdu icime. Cok midem bulaniyo. Buda kiza isaret gibim erkek bebeklerde mide bulanti yogun yasayan varmi acab?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?