Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Haaaaammmmiiillllleyyyyyiiiiiimmmmmmmmm
Ben insssssssaaaaaaaallllahhhhhh
Ayy çok sevindim sonunda güzel haber verdin

Hcg 23.54 bugün yaptık
İnşallah sağlıklı bir şekilde artar hcg degerin
Geçmiş olsun canım
Hamilelik takvimi yapsana
Ne kadarlık olduğunu görürüz
Kizlar dunden beri benim 3 kizim olucak gibi his dogdu icime. Cok midem bulaniyo. Buda kiza isaret gibim erkek bebeklerde mide bulanti yogun yasayan varmi acab?
Alt komşum mide bulantısı çekti 3 ay oğlu oldu
Kız istiyordu

Çok sağol cnm amin ınşaallah

keşke dayanipta yarın ilk idrarla yapsaydım şimdi gittim bu testi aldım 3. Idrarla yaptım sabah yapsaymisim daha belirgin çıkardı bence bi çizgiler bende hep silik çıkıyor ya birgün pembeleştigini görmedim

Geçen ay benden çok o üzüldü kimyasalı anlayamadı bile bu ay garantiye almadan ona demek istemiyorum
Aynen cnm inanamazsiniz belki ama dün akşam saat 11de canım patates kızartması çekti eşim öyle birden yerinden fırlayarak kalkıp gidip hemen bana yaptı gerçekten çok sasirdim anladimki o benden daha çok ıstiyor bebis olsun

Aynen canım sabah yapsaydın daha belirgin olurdu belki ama yinede çizgin var adamlar belli edemiyor ama içten içe kendilerini strese sokuyorlar daha çok umutlular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…