- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.321
Ayy çok sevindim sonunda güzel haber verdinKızlllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Haaaaammmmiiillllleyyyyyiiiiiimmmmmmmmm
Ben insssssssaaaaaaaallllahhhhhh
İnşallah sağlıklı bir şekilde artar hcg degerinHcg 23.54 bugün yaptık
Geçmiş olsun canımCanim nasilsin. Takip edemiyorum kizlarin duurmlarini. Bi girdim topik canlanmis . Arkadasimizdan hamilelik haberi gelmis cok sevindim. insl seninde hamislik haberlerini duyalim.
Bende serum aliyorum gunde bi tane 6 kilo vermisim. Hic bisey iyip icemiyorum. Bugunlerin gecmesi icin dua etmekten baskada carem yok.
Durumlar boyle canim.
Alt komşum mide bulantısı çekti 3 ay oğlu olduKizlar dunden beri benim 3 kizim olucak gibi his dogdu icime. Cok midem bulaniyo. Buda kiza isaret gibim erkek bebeklerde mide bulanti yogun yasayan varmi acab?
Çok sağol cnm amin ınşaallahAyy çok sevindim sonunda güzel haber verdin
İnşallah sağlıklı bir şekilde artar hcg degerin
Geçmiş olsun canım
Hamilelik takvimi yapsana
Ne kadarlık olduğunu görürüz
Alt komşum mide bulantısı çekti 3 ay oğlu oldu
Kız istiyordu
Adetin kaç gün geçti normalde diğer gebelik lerin dede böyle silik miydi, kan versen kafan rahat ederdiEki Görüntüle 2183441
Bugünki testim kızlar
Eki Görüntüle 2183441
Bugünki testim kızlar
Çok silik olsada çizgi var canımEki Görüntüle 2183441
Bugünki testim kızlar
Gebelik var hayirli olsun.Eki Görüntüle 2183441
Bugünki testim kızlar
Adetime daha 4 gün var canım diğer gebeliğimde 1 gün geçmişti galiba öyle yapmıştım çift çizgi belliydiAdetin kaç gün geçti normalde diğer gebelik lerin dede böyle silik miydi, kan versen kafan rahat ederdi
Sağol canım 12.günüm bugün adete de 4 varHadi gozun aydin canm hamilelim göründü sağlıklı haberlerini de verirsin insallah bu arada bugun kaçıncı gunun ilişki sonrasi
Evet canım bundaki belli oluyo ilk 10 dkda çektim resmiÇok silik olsada çizgi var canım
Sağol canım amin inşallahGebelik var hayirli olsun.
Kanı eşime sürpriz olsun istiyorum ona çaktırmadan yarın yada cuma vermeye çalışcam cumartesi eşimin doğum günü inşallah ona da hediye olurAdetin kaç gün geçti normalde diğer gebelik lerin dede böyle silik miydi, kan versen kafan rahat ederdi
Çok güzel bi süpriz olur cnm öyle yap benceKanı eşime sürpriz olsun istiyorum ona çaktırmadan yarın yada cuma vermeye çalışcam cumartesi eşimin doğum günü inşallah ona da hediye olur
Geçen ay benden çok o üzüldü kimyasalı anlayamadı bile bu ay garantiye almadan ona demek istemiyorumÇok güzel bi süpriz olur cnm öyle yap bence
Aynen cnm inanamazsiniz belki ama dün akşam saat 11de canım patates kızartması çekti eşim öyle birden yerinden fırlayarak kalkıp gidip hemen bana yaptı gerçekten çok sasirdim anladimki o benden daha çok ıstiyor bebis olsunGeçen ay benden çok o üzüldü kimyasalı anlayamadı bile bu ay garantiye almadan ona demek istemiyorum
Eki Görüntüle 2183531 keşke dayanipta yarın ilk idrarla yapsaydım şimdi gittim bu testi aldım 3. Idrarla yaptım sabah yapsaymisim daha belirgin çıkardı bence bi çizgiler bende hep silik çıkıyor ya birgün pembeleştigini görmedim
Aynen canım sabah yapsaydın daha belirgin olurdu belki ama yinede çizgin var adamlar belli edemiyor ama içten içe kendilerini strese sokuyorlar daha çok umutlularAynen cnm inanamazsiniz belki ama dün akşam saat 11de canım patates kızartması çekti eşim öyle birden yerinden fırlayarak kalkıp gidip hemen bana yaptı gerçekten çok sasirdim anladimki o benden daha çok ıstiyor bebis olsun
Aynen ya tatlım ne yapalım nasip kısmet artık rabbim hayırlısıni nasip etsin inşallahAynen canım sabah yapsaydın daha belirgin olurdu belki ama yinede çizgin var adamlar belli edemiyor ama içten içe kendilerini strese sokuyorlar daha çok umutlular
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2183441
Bugünki testim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?