- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.881
Çok saol cnm bide bu klomen mevzusu var o nasıl oluyor :)))Hicbirsey kiz yada erkek spermini öldürmez öldürürse ikisinide öldürür.ama y spermlerinin alkali ortami sevdigi yönünde calismalar olmus. Hicbirseyin garantisi yok burda karbonatla vajinal duş yapip kizi olan sirkeyle asidik olmak icin vajinal dus yapip oglu olanlari okuduk. Çaksiri internetten yada kadinlar klubunden araştırabilirsin canim kullananlar var.
Anladım cnmBazi sodalarda kalsiyum orani cok fazla o yüzden ben çok kullanmadim. Aldigim zamanda icerigine bakip en dusuk kalsiyum en yüksek bikarbonat olanini tercih ettim. Günde 1 tane içmenin faydasi okacaktir elbet.
Klomeni kesinlikle doktor kontrolunde kullanmalisin. Yasin kac bilmiyorum ama genelde yumurtlamada problem olanlar kullaniyor klomeni. Eger problem yoksa kullanma bence. Çoklu yumurtaya sebep olabilir buda ikiz üçüz bebek demek. Yumurtan çatliyorsa gerek yokki klomene. Lazim olan yumurtlama testi canim. Birkac ay öncesinde alip vucudunu tanima amacli kullan. Ne zaman pik yapiyor pikten nekadar sonra çatlıyor bunlari deneyim etmen iyi olur. Ama tavsiyem 50li olandan alma bozuk çıkıyor.Çok saol cnm bide bu klomen mevzusu var o nasıl oluyor :)))
Anladım cnm çok saol ben önce diyetle başlayayım o zmn:)Klomeni kesinlikle doktor kontrolunde kullanmalisin. Yasin kac bilmiyorum ama genelde yumurtlamada problem olanlar kullaniyor klomeni. Eger problem yoksa kullanma bence. Çoklu yumurtaya sebep olabilir buda ikiz üçüz bebek demek. Yumurtan çatliyorsa gerek yokki klomene. Lazim olan yumurtlama testi canim. Birkac ay öncesinde alip vucudunu tanima amacli kullan. Ne zaman pik yapiyor pikten nekadar sonra çatlıyor bunlari deneyim etmen iyi olur. Ama tavsiyem 50li olandan alma bozuk çıkıyor.
Cok zor degil inan canim. Kendine bi liste hazırla mutlaka gunde 1 kupa yesil cayin olsun 2 - 3 tane kuru kaysin olsun. Etli yemekler pisir patetesi bol kullan. Firinda patates cok güzel oluyor. Kuru fasulye mercimek tüm baklagilleri kullanabilirsin tavuk çok asidik. Mumkunse haftada 1i gecirme karbonatli su yap şimdilik 1 bardak icersin deneme yaklasinca 2 ltreye cikarirsin önceleri tadi kötü geliyor ama alisiyosun ictikce.Anladım cnm çok saol ben önce diyetle başlayayım o zmn:)
canm hadi hayirli haberler verirsin bize dualarimiz seninleEki Görüntüle 2187774 kızlar biliyorsunuz hepiniz ben bu günleri gorecegime inanmiyodum hep sürekli icimde bir kuşku vardı bu çift çizgiyi bu kadar belirgin gorecegimi hiç sanmiyodum suan duygularım karmakarışık henüz hastaneye gitmedim çok heyecanlıyım yarabim ne olur giduyimde bebisimin minnak kesesini goruyum diyorum böyle umutlu gidip umutsuz donersem çok zor olacak bnm için çok dua ediyorum hepimize ins rabbim dualarimizin karşılığını ilk başta böyle cift çizgi görmeyi sonrada mutlu sona yavrularimizi kucağımiza vererek nasip eder bize sağlıkla kalın
Yok çünkü ben hesaplıyorumO takvimi bizimle de paylaşır mısınz. Gerilerde bulamadım
Yumurtlama zamanı alkalı olsada vajen burda devreye beslenme şeklinde giriyor. Eğer asidik besleniyorsan ihtimaller düşer
Anladım cnm eşim şimdi çocuk istiyor cinayeti ne olursa olsun önemli deil diyor ama tabiki erkek bebek için can atar. Tabi bende istiyorum. Erkek haberini ona verdiğim günlerin hayalini kuruyorum bazenCok zor degil inan canim. Kendine bi liste hazırla mutlaka gunde 1 kupa yesil cayin olsun 2 - 3 tane kuru kaysin olsun. Etli yemekler pisir patetesi bol kullan. Firinda patates cok güzel oluyor. Kuru fasulye mercimek tüm baklagilleri kullanabilirsin tavuk çok asidik. Mumkunse haftada 1i gecirme karbonatli su yap şimdilik 1 bardak icersin deneme yaklasinca 2 ltreye cikarirsin önceleri tadi kötü geliyor ama alisiyosun ictikce.
Turnusol kagidiyla o uzayan akintinin ph sına hep baktim ben canim diyet yaptigim anlardada yapmadigim anlardada. Yapmadigim anlardaki ph si 7 gibi yani nötr cikarken yaptigim anlarda 8i buldugum oldu. Rabbimizin mucizesi iste normalde vajen asidiktir ama yumurtlama günlerinde ph yukseliyor spermi yasatmak icin. Ama o akinti yum.dan 2 gün önce geliyor ve rivayete göre y soermlerinin ömrü kisa. Bize yumurtlama ani akinti lazim. Bunuda yesil cayla bol suyla hatta birkac surupla elde edebiliriz
Bişey sorabilir miyim. Siz bunları denediniz mi yani tuttu mu sizde :)))) çok bilgili olduğunuz belli bu konuda :))Turnusol kagidiyla o uzayan akintinin ph sına hep baktim ben canim diyet yaptigim anlardada yapmadigim anlardada. Yapmadigim anlardaki ph si 7 gibi yani nötr cikarken yaptigim anlarda 8i buldugum oldu. Rabbimizin mucizesi iste normalde vajen asidiktir ama yumurtlama günlerinde ph yukseliyor spermi yasatmak icin. Ama o akinti yum.dan 2 gün önce geliyor ve rivayete göre y soermlerinin ömrü kisa. Bize yumurtlama ani akinti lazim. Bunuda yesil cayla bol suyla hatta birkac surupla elde edebiliriz
Kendine güveniyorsan yap canim. Önceleri zor oluyor buyuk cocuguna istemedende olsa ilgiyi azaltmak zorunda kalirsin. 2 yaş bence bir bebeğin en zor ve en yorucu dönemi. Ben yapamazdım ama yapanlar var tebrik etmek lazim.A
Anladım cnm eşim şimdi çocuk istiyor cinayeti ne olursa olsun önemli deil diyor ama tabiki erkek bebek için can atar. Tabi bende istiyorum. Erkek haberini ona verdiğim günlerin hayalini kuruyorum bazen(sence erken deil mi ikisi de küçük. 1 yaşımdan sonra mı başlasam
Biri ocakta iki olacak diğeri 1 olacak. İkiside ocakta doğdu :))Kendine güveniyorsan yap canim. Önceleri zor oluyor buyuk cocuguna istemedende olsa ilgiyi azaltmak zorunda kalirsin. 2 yaş bence bir bebeğin en zor ve en yorucu dönemi. Ben yapamazdım ama yapanlar var tebrik etmek lazim.
:)) tüm bunlari denedim ve yaptim. Yeni deneme oldu beklemedeyim. Kendimden ziyade birçok tecrübeye şahit oldum deneyenler ve tutanlar. Tabiki nasipten ötesi yok. Ama uzun bi arastirma dönemim oldu.Bişey sorabilir miyim. Siz bunları denediniz mi yani tuttu mu sizde :)))) çok bilgili olduğunuz belli bu konuda :))
Cok zor degil inan canim. Kendine bi liste hazırla mutlaka gunde 1 kupa yesil cayin olsun 2 - 3 tane kuru kaysin olsun. Etli yemekler pisir patetesi bol kullan. Firinda patates cok güzel oluyor. Kuru fasulye mercimek tüm baklagilleri kullanabilirsin tavuk çok asidik. Mumkunse haftada 1i gecirme karbonatli su yap şimdilik 1 bardak icersin deneme yaklasinca 2 ltreye cikarirsin önceleri tadi kötü geliyor ama alisiyosun ictikce.
Yumurtlama zamanı alkalı olsada vajen burda devreye beslenme şeklinde giriyor. Eğer asidik besleniyorsan ihtimaller düşer
ya bende yumdan 2 gun once o seffaf akinti mevcut yum zamanida vardir ama şöyle vajen icin yum zamani hep islakmidirTurnusol kagidiyla o uzayan akintinin ph sına hep baktim ben canim diyet yaptigim anlardada yapmadigim anlardada. Yapmadigim anlardaki ph si 7 gibi yani nötr cikarken yaptigim anlarda 8i buldugum oldu. Rabbimizin mucizesi iste normalde vajen asidiktir ama yumurtlama günlerinde ph yukseliyor spermi yasatmak icin. Ama o akinti yum.dan 2 gün önce geliyor ve rivayete göre y soermlerinin ömrü kisa. Bize yumurtlama ani akinti lazim. Bunuda yesil cayla bol suyla hatta birkac surupla elde edebiliriz
Bi rivayette benden olsun. Ikiside ocakta dogduysa yüksek ihtimal ikisinede mayista hamile kaldin. Üçuncüge haziran agustos ekim aralik şubat yada nisan aylarından birini seçBiri ocakta iki olacak diğeri 1 olacak. İkiside ocakta doğdu :))
Hamile misnz yoksa daha deneme mi:))):)) tüm bunlari denedim ve yaptim. Yeni deneme oldu beklemedeyim. Kendimden ziyade birçok tecrübeye şahit oldum deneyenler ve tutanlar. Tabiki nasipten ötesi yok. Ama uzun bi arastirma dönemim oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?