Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnşaAllah canım
Hakikaten Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın sende aylardır doktora git gel çok emek verdin
Bana hayal gibi geliyor artık hamile kalmak şimdi divinity kızacak bana ama
Aynen cnm ne yapalım derdi veren allah mutlaka birgün dermanida verir bazen bende artık hiç hamile kalamiycam karnim artık buyumeyecek diyorum ama nasip kısmet herşey allahım hepimize nasıp eder inşallah

Canım öncelikle hayırlı sağlıklı olur insaallah senin belirtilerin varmı varsa hangileri var
Adetime 4 gün kala bel ve kuyruk sokumum ağrıdı canım 1 hafta kadar sürdü şimdi o geçti baş dönmesi geldi bi başladımı 2 saat kendime gelemiyorum bulantı arada oluyor ama çok yoğun değil

Adetime 4 gün kala bel ve kuyruk sokumum ağrıdı canım 1 hafta kadar sürdü şimdi o geçti baş dönmesi geldi bi başladımı 2 saat kendime gelemiyorum bulantı arada oluyor ama çok yoğun değil
Anladım cnm benim de ilk başlarda basim çok agriyordu şimdi yok bel agrisi da adetten önce başladı halada devam ediyor ama kasiklarimda hiçbirşey hisetmiyorum ya şişlik var hafif genelde ağrı çok olmuyor ani hareketler de kisa süreli ağrı oluyor hemen geçiyor neyse zaten ne olduğu yarın anlaşılır artık

Yarın senden güzel haber bekliyoruz
Dualarımızdasin

Canım yoktum sanırım bi haftadır falan birazcık yoğun geçti koşturmaca
Hem de yumurtlama dönemimdi derken giremedim siteye
Sen nasılsın? Bu ay deneme oldu mu birlikte bekliyor muyuz
Yaz dönemi hepimizin kosturmaca ile geçiyor
Kış gelse de normal hayata donsek artık
Benim yumurtlama haftam bu hafta
Gün aşırı çalışmalar devam
Ev odevimizi aksatmadan yapıyoruz

Benim son 40 günüm çok stresli geçti
Kızımın alçısı hala çıkmadı
Kontrolde eğri kaynamış ama bizim için kabul edilebilir bir eğrilik sorun olmaz dedi dr
17 Eylül'de randevumuz var inşallah çıkar alcisi artık
hem kızım hem biz çok usandık
İlk hafta okula gidemiycek
Neyse sağlık olsun

İnşaAllah canım
Hakikaten Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın sende aylardır doktora git gel çok emek verdin
Bana hayal gibi geliyor artık hamile kalmak şimdi divinity kızacak bana ama
Yok kizmiycam bu sefer bende size katılıp aynı hisleri sizinle paylaşıp karalar bağliycam

Inş çok sağol allAh hepinizden razı olsun kizinada çok geçmiş olsun yavrucak ıns en kısa zamanda sağlığına kavuşur

Canm deneme oldu tabi deneme denirse buna :) cok mahreme girmek istemiyorum ama iste şoyle soyleyeyim kadin orga.m olmasi cok iyi deniliyor bende olmadi birde esimin rahatsizligindan dolayi 10 dk oldu olmadi tek iliski olmali dendigi icinde oylece oluverdi gibi birsey :)) ama soyle birsey var bu ay tek deneme olmadi 3 kere korunmasiz oldu ama ortancisi testlerle yum zamanına geldi pek umudum yok bakalim hayırlısı artik iwashereonce

Kuzum benim ya çocuk da bıkmıştır kaç zamandır
Sizde haklısınız canım inşAllah en kısa zamanda toparlanır prenses
Yaz bize mutlaka sonucunu
Ödevinizi de yapın tabiki ne zaman geleceği belli olmaz bebişin

Canım o konuya çok takılma kimi olmalı diyor kimi olmamalı diyor
Olur inşAllah bu ay hepimizden ümitliyim ben
Bi de benim bat doğumgünüme denk geliyor olursa çok güzel bi hediye olur bana

Benim iki kız ocakta olduu

Kızlar herkese merhaba ben konuyu takip ediyorum hatta başından kaç kere tekrar tekrar açıp okuyorum ara ara mesaj atıyordum. Benim 19 ve 9 aylık iki kıızmvar. Ewet hamilelik için erken belki ama erkek bebek bende eşimde çok istiyoruz. Bana da yardımcı olacak varsa Allah razı olsun. Sıfırdan başlamak istiyorum. Diyettir klomendir testtir ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Lütfen yardım

Canim ben bat daha 14 gun var dongum 35 oldugu icin daha cok var senin deneme nekadar once oldu bat ne zaman

Benim dongum uzun oldugu için bur daha ki yumurtalamaya kadae nerden baksan 40 gunu buluyo bu konuda cok sansizim
Canım o konuya çok takılma kimi olmalı diyor kimi olmamalı diyor
Olur inşAllah bu ay hepimizden ümitliyim ben
Bi de benim bat doğumgünüme denk geliyor olursa çok güzel bi hediye olur bana

Yok canım eşim yoğun çalışıyo bu aralar düğün vardı aileme çaktırmak istemedim kan bile veremedim cumartesi nasip olursa randevum var o zaman durumları öğrenecez
canm senin yakin zaman oldugu icin senden başlayayim sormaya ve diger kizlar cevaplarda sevinirim denemeden sonra o 12 gunluk sure icinde yani test yapip hamilelik olduğu cikinca belirti falan varmiydi hamilelige dair denemeden sonraki 12 gun boyunca neler olmustu dikkatinizi ceken falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…