- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.841
Aynen cnm ne yapalım derdi veren allah mutlaka birgün dermanida verir bazen bende artık hiç hamile kalamiycam karnim artık buyumeyecek diyorum ama nasip kısmet herşey allahım hepimize nasıp eder inşallahİnşaAllah canım
Hakikaten Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın sende aylardır doktora git gel çok emek verdin
Bana hayal gibi geliyor artık hamile kalmak şimdidivinity kızacak bana ama
Yok canım eşim yoğun çalışıyo bu aralar düğün vardı aileme çaktırmak istemedim kan bile veremedim cumartesi nasip olursa randevum var o zaman durumları öğrenecez
Canım öncelikle hayırlı sağlıklı olur insaallah senin belirtilerin varmı varsa hangileri varYok canım eşim yoğun çalışıyo bu aralar düğün vardı aileme çaktırmak istemedim kan bile veremedim cumartesi nasip olursa randevum var o zaman durumları öğrenecez
Adetime 4 gün kala bel ve kuyruk sokumum ağrıdı canım 1 hafta kadar sürdü şimdi o geçti baş dönmesi geldi bi başladımı 2 saat kendime gelemiyorum bulantı arada oluyor ama çok yoğun değilCanım öncelikle hayırlı sağlıklı olur insaallah senin belirtilerin varmı varsa hangileri var
Anladım cnm benim de ilk başlarda basim çok agriyordu şimdi yok bel agrisi da adetten önce başladı halada devam ediyor ama kasiklarimda hiçbirşey hisetmiyorum ya şişlik var hafif genelde ağrı çok olmuyor ani hareketler de kisa süreli ağrı oluyor hemen geçiyor neyse zaten ne olduğu yarın anlaşılır artıkAdetime 4 gün kala bel ve kuyruk sokumum ağrıdı canım 1 hafta kadar sürdü şimdi o geçti baş dönmesi geldi bi başladımı 2 saat kendime gelemiyorum bulantı arada oluyor ama çok yoğun değil
Yok cnm. Onumizdeki hafta cuma gidicem insl. Sen nasilsinm denemelere devammi ?Kizlarinin annecigi doktora gittin mi .. Diğer arkadaşlar sin durumlar ne kim ne durumda :)
Canım kaç haftalık oldun gebelik takviminde yok takip edemiyoruz seniYok cnm. Onumizdeki hafta cuma gidicem insl. Sen nasilsinm denemelere devammi ?
Yarın senden güzel haber bekliyoruzOda olabilir cnm çok şükür ıyiyim mide bulantim var ıki gündür pazartesi gidecem hastaneye henüz kanamam olmadı ama farkediyorumki ani hareketler yaptığım zaman rahmimde kasılma batma ve ağrılar oluyor neden böyle oluyor onuda bilmiyorum acaba bebeğim bana tutundumu onuda bilmiyorum neyse pzt netlesir artık ne olduğu sanırım
Yaz dönemi hepimizin kosturmaca ile geçiyorCanım yoktum sanırım bi haftadır falan birazcık yoğun geçti koşturmaca
Hem de yumurtlama dönemimdi derken giremedim siteye
Sen nasılsın? Bu ay deneme oldu mu birlikte bekliyor muyuz
Yok kizmiycam bu sefer bende size katılıp aynı hisleri sizinle paylaşıp karalar bağliycamİnşaAllah canım
Hakikaten Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın sende aylardır doktora git gel çok emek verdin
Bana hayal gibi geliyor artık hamile kalmak şimdidivinity kızacak bana ama
Inş çok sağol allAh hepinizden razı olsun kizinada çok geçmiş olsun yavrucak ıns en kısa zamanda sağlığına kavuşurYarın senden güzel haber bekliyoruz
Dualarımızdasin
Yaz dönemi hepimizin kosturmaca ile geçiyor
Kış gelse de normal hayata donsek artık
Benim yumurtlama haftam bu hafta
Gün aşırı çalışmalar devam
Ev odevimizi aksatmadan yapıyoruz
Benim son 40 günüm çok stresli geçti
Kızımın alçısı hala çıkmadı
Kontrolde eğri kaynamış ama bizim için kabul edilebilir bir eğrilik sorun olmaz dedi dr
17 Eylül'de randevumuz var inşallah çıkar alcisi artık
hem kızım hem biz çok usandık
İlk hafta okula gidemiycek
Neyse sağlık olsun
Yok kizmiycam bu sefer bende size katılıp aynı hisleri sizinle paylaşıp karalar bağliycam
Yok cnm. Onumizdeki hafta cuma gidicem insl. Sen nasilsinm denemelere devammi ?
Kuzum benim ya çocuk da bıkmıştır kaç zamandırYarın senden güzel haber bekliyoruz
Dualarımızdasin
Yaz dönemi hepimizin kosturmaca ile geçiyor
Kış gelse de normal hayata donsek artık
Benim yumurtlama haftam bu hafta
Gün aşırı çalışmalar devam
Ev odevimizi aksatmadan yapıyoruz
Benim son 40 günüm çok stresli geçti
Kızımın alçısı hala çıkmadı
Kontrolde eğri kaynamış ama bizim için kabul edilebilir bir eğrilik sorun olmaz dedi dr
17 Eylül'de randevumuz var inşallah çıkar alcisi artık
hem kızım hem biz çok usandık
İlk hafta okula gidemiycek
Neyse sağlık olsun
Yok kizmiycam bu sefer bende size katılıp aynı hisleri sizinle paylaşıp karalar bağliycam
Canım o konuya çok takılma kimi olmalı diyor kimi olmamalı diyorCanm deneme oldu tabi deneme denirse buna :) cok mahreme girmek istemiyorum ama iste şoyle soyleyeyim kadin orga.m olmasi cok iyi deniliyor bende olmadi birde esimin rahatsizligindan dolayi 10 dk oldu olmadi tek iliski olmali dendigi icinde oylece oluverdi gibi birsey :)) ama soyle birsey var bu ay tek deneme olmadi 3 kere korunmasiz oldu ama ortancisi testlerle yum zamanına geldi pek umudum yok bakalim hayırlısı artikiwashereonce
Canim bugun 12 haftayi bitirdik. Eskiye gore daha iyim cok sukir. Takwim nasil yapiliri bilmiyorum. Sen nasilsin. Bugunler yogunum misafir falan derken takip edemedim topigide.Canım kaç haftalık oldun gebelik takviminde yok takip edemiyoruz seni
Nasılsın biraz toparlandın mı?
Gecmis olsun canim. Amin. Insl sendBen yine grip oldum canım ertelemek durumndayim ilaç kullandım .. insAllah gonlunden gecendir Rabbimin izni ile
Benim iki kız ocakta olduuKızlar cevap yazın lütfen bu teori sizde dutuyomu mesela aralıkta ilk kızıma hamile kaldım aralıktakız ocak erkek subat k mart e .nisank mayıs e haziran k.temuz eagustos k eylul e ekim kız ekimde de son kızıma hamile kaldım böyle tutan oldumu
Canım o konuya çok takılma kimi olmalı diyor kimi olmamalı diyor
Olur inşAllah bu ay hepimizden ümitliyim ben
Bi de benim bat doğumgünüme denk geliyor olursa çok güzel bi hediye olur bana
canm senin yakin zaman oldugu icin senden başlayayim sormaya ve diger kizlar cevaplarda sevinirim denemeden sonra o 12 gunluk sure icinde yani test yapip hamilelik olduğu cikinca belirti falan varmiydi hamilelige dair denemeden sonraki 12 gun boyunca neler olmustu dikkatinizi ceken falanYok canım eşim yoğun çalışıyo bu aralar düğün vardı aileme çaktırmak istemedim kan bile veremedim cumartesi nasip olursa randevum var o zaman durumları öğrenecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?