- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.901
Büyüğü mayısta küçüğü Nisan ortasıBi rivayette benden olsun. Ikiside ocakta dogduysa yüksek ihtimal ikisinede mayista hamile kaldin. Üçuncüge haziran agustos ekim aralik şubat yada nisan aylarından birini seç
Hayir canim. Keske olsa. Iste az su iciyorsak genelde kuru olunuyoya bende yumdan 2 gun once o seffaf akinti mevcut yum zamanida vardir ama şöyle vajen icin yum zamani hep islakmidir
Ablamında iki oğlu haziranda oldu nisanda doğduBi rivayette benden olsun. Ikiside ocakta dogduysa yüksek ihtimal ikisinede mayista hamile kaldin. Üçuncüge haziran agustos ekim aralik şubat yada nisan aylarından birini seç
Nasibinde varsa olacaktir insallah canim. Duanin acamayacagi kapi yoktur. Rabbimizin hazinesi genisAma ben ne diyett yaptim ne esime takviye yaptim Rabbim umarım nasip eder sadece yum zamanina dikkat ettim
Nasibinde varsa olacaktir insallah canim. Duanin acamayacagi kapi yoktur. Rabbimizin hazinesi genis
Ozaman rivayet sende tutmuyorBüyüğü mayısta küçüğü Nisan ortası
Olur insallah
Sağol cnm inşallahInsallah canim hayirli mutlu haberler alirsin. Bebeğin tutunmustur insallah sana.
ilişkiden 10 gün sonra kasıklarda şişlik ve bel ağrısı oldu bikaç gün sonra kuyruk sokumum ağrımaya başladıcanm senin yakin zaman oldugu icin senden başlayayim sormaya ve diger kizlar cevaplarda sevinirim denemeden sonra o 12 gunluk sure icinde yani test yapip hamilelik olduğu cikinca belirti falan varmiydi hamilelige dair denemeden sonraki 12 gun boyunca neler olmustu dikkatinizi ceken falan
Bugün senden güzel haber bekliyorum inşallah hayırlı şeyler duyarsın duamdasın canımSağol cnm inşallah
ilişkiden 10 gün sonra kasıklarda şişlik ve bel ağrısı oldu bikaç gün sonra kuyruk sokumum ağrımaya başladı
Inşallah cnm Allah razı olsun muayene oldum doktor kese olusuyo gibi dedi ama yıne tahlil yapmamı istedi degerimin 1500 olması gerektiğini söyledi suan kan verdim bekliyorumBugün senden güzel haber bekliyorum inşallah hayırlı şeyler duyarsın duamdasın canım
Akintina bak normalden farkli yumusak beyaz akintin oluyorsa hamilelige isarettir cnm10 gun boyunca hicbir belirtu yoktu öylemi 10 gun sonra mi basladi
Güzel haberlerini bekliyoruz insallah canim. Hakkinda hayirlisi olsunInşallah cnm Allah razı olsun muayene oldum doktor kese olusuyo gibi dedi ama yıne tahlil yapmamı istedi degerimin 1500 olması gerektiğini söyledi suan kan verdim bekliyorum
Akintina bak normalden farkli yumusak beyaz akintin oluyorsa hamilelige isarettir cnm
Yoktu canım kimyasal da 1 hafta sonra şişlik ara ara kasıklarda kramplar ağrılar olmuştu ama bu ay 10 günden sonra başladı10 gun boyunca hicbir belirtu yoktu öylemi 10 gun sonra mi basladi
Normal akintidan daha yumusak olur. Rahim kendini korumaya alip bu salgiyi üretirmiş.Dikkat etmedim bu sefer bakarim ama zaten adete yakin beyaz akinti olmaz mi
Hayırlı sonuç çıkacak inşallahInşallah cnm Allah razı olsun muayene oldum doktor kese olusuyo gibi dedi ama yıne tahlil yapmamı istedi degerimin 1500 olması gerektiğini söyledi suan kan verdim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?