- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.861
zenip dikkat eden var dieyt falan yapiyolarKızlar herkese merhaba ben konuyu takip ediyorum hatta başından kaç kere tekrar tekrar açıp okuyorum ara ara mesaj atıyordum. Benim 19 ve 9 aylık iki kıızmvar. Ewet hamilelik için erken belki ama erkek bebek bende eşimde çok istiyoruz. Bana da yardımcı olacak varsa Allah razı olsun. Sıfırdan başlamak istiyorum. Diyettir klomendir testtir ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Lütfen yardım
Benim takvim erkek odaklı canım o yüzden bişey diyemıycem. Benim iki kızım adet sonrası olduL Lilarengim1 cnm peki kız günleri veriyormusun
Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.Eki Görüntüle 2187774 kızlar biliyorsunuz hepiniz ben bu günleri gorecegime inanmiyodum hep sürekli icimde bir kuşku vardı bu çift çizgiyi bu kadar belirgin gorecegimi hiç sanmiyodum suan duygularım karmakarışık henüz hastaneye gitmedim çok heyecanlıyım yarabim ne olur giduyimde bebisimin minnak kesesini goruyum diyorum böyle umutlu gidip umutsuz donersem çok zor olacak bnm için çok dua ediyorum hepimize ins rabbim dualarimizin karşılığını ilk başta böyle cift çizgi görmeyi sonrada mutlu sona yavrularimizi kucağımiza vererek nasip eder bize sağlıkla kalın
Saol canım cevap bekliyorum bu işi çok iyi bilenlerden yada deneyip tutanlardan :))Canm merhaba hosgeldin tekrar kizlar girip detaylıca sana yazarlar ben sahsen uymadigim icin kurala tam bilgim yok ama cok o
zenip dikkat eden var dieyt falan yapiyolar
Sağol cnm inşallahHayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallahhh. Sizde buradaki kurallara göre mi yaptınız. Yoksa ne çıkarsa mı? :)))))Eki Görüntüle 2187774 kızlar biliyorsunuz hepiniz ben bu günleri gorecegime inanmiyodum hep sürekli icimde bir kuşku vardı bu çift çizgiyi bu kadar belirgin gorecegimi hiç sanmiyodum suan duygularım karmakarışık henüz hastaneye gitmedim çok heyecanlıyım yarabim ne olur giduyimde bebisimin minnak kesesini goruyum diyorum böyle umutlu gidip umutsuz donersem çok zor olacak bnm için çok dua ediyorum hepimize ins rabbim dualarimizin karşılığını ilk başta böyle cift çizgi görmeyi sonrada mutlu sona yavrularimizi kucağımiza vererek nasip eder bize sağlıkla kalın
O takvimi bizimle de paylaşır mısınz. Gerilerde bulamadımBenim takvim erkek odaklı canım o yüzden bişey diyemıycem. Benim iki kızım adet sonrası oldu
Kurallara gore olmadı aynen ne çıkarsa oldu bizim bide tedavi oluyordum yani 3 yumurtam vardı yumlarin cat olmasından öncede ilişki oldu yum cat olduğu günde ilişki oldu artık hangisi tutarsaHayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallahhh. Sizde buradaki kurallara göre mi yaptınız. Yoksa ne çıkarsa mı? :)))))
Her şeyin hayırlısı inşallahKurallara gore olmadı aynen ne çıkarsa oldu bizim bide tedavi oluyordum yani 3 yumurtam vardı yumlarin cat olmasından öncede ilişki oldu yum cat olduğu günde ilişki oldu artık hangisi tutarsa
Amin inşallah allah razı olsunHer şeyin hayırlısı inşallah
Bana da cevap lütfennKızlar herkese merhaba ben konuyu takip ediyorum hatta başından kaç kere tekrar tekrar açıp okuyorum ara ara mesaj atıyordum. Benim 19 ve 9 aylık iki kıızmvar. Ewet hamilelik için erken belki ama erkek bebek bende eşimde çok istiyoruz. Bana da yardımcı olacak varsa Allah razı olsun. Sıfırdan başlamak istiyorum. Diyettir klomendir testtir ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Lütfen yardım
Insallah canim hayirli mutlu haberler alirsin. Bebeğin tutunmustur insallah sana.Amin inşallah allah razı olsun
Hosgeldin canim. Önünde zaman dilimi olduğu için şanslisin beslenme için iyi bisey bu. Öncelikle esinin iyi beslenmesi gerekiyor sperm kaliteli olursa sansimiz daha cok artar. Ben uzun zamandir arastiriyorum yazacaklarim kulaktan dolma değil denenip sonuc alinmis seyler. Eşine mutlaka hergün havuç sık 1 bardak içsin. Çinko sperm icin olmazsa olmaz en çok kabak cekirdeginde var çayin yanina koyabilirsin. Potasyum bakimindan en zengin besin kuru kaysi bunuda ikiniz tüketin kuru incir yumurta kalitesini artirir yemelisin. Domates yine vazgecilmezimiz. Et kuru baklagiller patetes muz karbonatlı su yesil cay bol su bunlar diyetimizin olmazsa olmazi. Beslenmeyle ph nı yükseltmen gerekiyor bunun icinde asidik gidalardan uzak durmalisin süt ve ürünleri gibi yesil yaprakli sebzeler gibi... ve çatlama anı bunun içinde testle takip yapman gerekiyor.Bana da cevap lütfenn
Anladım çok güzel anlattınız saolun daa bazıları soda için kız spermini öldürür diyor doğru muuHosgeldin canim. Önünde zaman dilimi olduğu için şanslisin beslenme için iyi bisey bu. Öncelikle esinin iyi beslenmesi gerekiyor sperm kaliteli olursa sansimiz daha cok artar. Ben uzun zamandir arastiriyorum yazacaklarim kulaktan dolma değil denenip sonuc alinmis seyler. Eşine mutlaka hergün havuç sık 1 bardak içsin. Çinko sperm icin olmazsa olmaz en çok kabak cekirdeginde var çayin yanina koyabilirsin. Potasyum bakimindan en zengin besin kuru kaysi bunuda ikiniz tüketin kuru incir yumurta kalitesini artirir yemelisin. Domates yine vazgecilmezimiz. Et kuru baklagiller patetes muz karbonatlı su yesil cay bol su bunlar diyetimizin olmazsa olmazi. Beslenmeyle ph nı yükseltmen gerekiyor bunun icinde asidik gidalardan uzak durmalisin süt ve ürünleri gibi yesil yaprakli sebzeler gibi... ve çatlama anı bunun içinde testle takip yapman gerekiyor.
Çakşir derken hiç duymadımAsbei esine takviye ilac kullanmak istersen onuda kullananlardan ögrenir yazarim. Ama ben çakşir köküyle 1 haftada sperm hareketinin 2 katina çiktiği sonuçlar gördüm. Tadi iyi değil ama eşin kullanirsa iyi olur. Keciboynuzunun icine karistirip esine gunde 1 kasik verebilirsin
Hicbirsey kiz yada erkek spermini öldürmez öldürürse ikisinide öldürür.ama y spermlerinin alkali ortami sevdigi yönünde calismalar olmus. Hicbirseyin garantisi yok burda karbonatla vajinal duş yapip kizi olan sirkeyle asidik olmak icin vajinal dus yapip oglu olanlari okuduk. Çaksiri internetten yada kadinlar klubunden araştırabilirsin canim kullananlar var.Anladım çok güzel anlattınız saolun daa bazıları soda için kız spermini öldürür diyor doğru muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?