Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canm merhaba hosgeldin tekrar kizlar girip detaylıca sana yazarlar ben sahsen uymadigim icin kurala tam bilgim yok ama cok o
zenip dikkat eden var dieyt falan yapiyolar

kızlar biliyorsunuz hepiniz ben bu günleri gorecegime inanmiyodum hep sürekli icimde bir kuşku vardı bu çift çizgiyi bu kadar belirgin gorecegimi hiç sanmiyodum suan duygularım karmakarışık henüz hastaneye gitmedim çok heyecanlıyım yarabim ne olur giduyimde bebisimin minnak kesesini goruyum diyorum böyle umutlu gidip umutsuz donersem çok zor olacak bnm için çok dua ediyorum hepimize ins rabbim dualarimizin karşılığını ilk başta böyle cift çizgi görmeyi sonrada mutlu sona yavrularimizi kucağımiza vererek nasip eder bize sağlıkla kalın

Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.

Canm merhaba hosgeldin tekrar kizlar girip detaylıca sana yazarlar ben sahsen uymadigim icin kurala tam bilgim yok ama cok o

zenip dikkat eden var dieyt falan yapiyolar
Saol canım cevap bekliyorum bu işi çok iyi bilenlerden yada deneyip tutanlardan :))

Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallahhh. Sizde buradaki kurallara göre mi yaptınız. Yoksa ne çıkarsa mı? :)))))

Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallahhh. Sizde buradaki kurallara göre mi yaptınız. Yoksa ne çıkarsa mı? :)))))
Kurallara gore olmadı aynen ne çıkarsa oldu bizim bide tedavi oluyordum yani 3 yumurtam vardı yumlarin cat olmasından öncede ilişki oldu yum cat olduğu günde ilişki oldu artık hangisi tutarsa

Bana da cevap lütfenn

@Ceymiceyn canım bende ihtimal yok çok net bir şekilde gösterdi doktor herşeyini, zaten tamamen kız belirtileri yaşıyorum, arkam büyümüş bebek çok aşağıda,önceki gebelik lerden hiç bir farkım yok aklıma başka gelmiyor ama öyle yani, Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Bana da cevap lütfenn
Hosgeldin canim. Önünde zaman dilimi olduğu için şanslisin beslenme için iyi bisey bu. Öncelikle esinin iyi beslenmesi gerekiyor sperm kaliteli olursa sansimiz daha cok artar. Ben uzun zamandir arastiriyorum yazacaklarim kulaktan dolma değil denenip sonuc alinmis seyler. Eşine mutlaka hergün havuç sık 1 bardak içsin. Çinko sperm icin olmazsa olmaz en çok kabak cekirdeginde var çayin yanina koyabilirsin. Potasyum bakimindan en zengin besin kuru kaysi bunuda ikiniz tüketin kuru incir yumurta kalitesini artirir yemelisin. Domates yine vazgecilmezimiz. Et kuru baklagiller patetes muz karbonatlı su yesil cay bol su bunlar diyetimizin olmazsa olmazi. Beslenmeyle ph nı yükseltmen gerekiyor bunun icinde asidik gidalardan uzak durmalisin süt ve ürünleri gibi yesil yaprakli sebzeler gibi... ve çatlama anı bunun içinde testle takip yapman gerekiyor.

Asbei esine takviye ilac kullanmak istersen onuda kullananlardan ögrenir yazarim. Ama ben çakşir köküyle 1 haftada sperm hareketinin 2 katina çiktiği sonuçlar gördüm. Tadi iyi değil ama eşin kullanirsa iyi olur. Keciboynuzunun icine karistirip esine gunde 1 kasik verebilirsin

Anladım çok güzel anlattınız saolun daa bazıları soda için kız spermini öldürür diyor doğru muu

Çakşir derken hiç duymadım

Anladım çok güzel anlattınız saolun daa bazıları soda için kız spermini öldürür diyor doğru muu
Hicbirsey kiz yada erkek spermini öldürmez öldürürse ikisinide öldürür.ama y spermlerinin alkali ortami sevdigi yönünde calismalar olmus. Hicbirseyin garantisi yok burda karbonatla vajinal duş yapip kizi olan sirkeyle asidik olmak icin vajinal dus yapip oglu olanlari okuduk. Çaksiri internetten yada kadinlar klubunden araştırabilirsin canim kullananlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…