- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.941
Senin durum cok degisik oldu. Allah hayirla sonuclandirsin. Riski neymis ki. Kimyasal olsa kese olusmaz dış gebelikte degil muhtemelen. Gec döllenme olmustur insallahBu gebeligi Takip etmemiz gerekiyor dedi senin için riskli olabilir perşembe günü tekrar muayeneye ve kan testine çağırdı ama ben gitmeyi düşünmüyorum biraz daha zaman geçsin sonra gidecem hastaneye gidip gelmekten kan vermekten bıktım artık halbuki doktor kese yenı olusuyo gıbı dediği zaman ne kadarda çok sevindim ama tabi Simdi de keyfim yerinde çok şükür ne BIR ağrım ne sanncim ne kanamam hicbiseyim yok ıns olmayacakta saglicakla büyüyecek bebeğim doktodoktorlar bazen böyle şeyleri çok abartıyolar haksizmiyim yanı en ıyisi zamana bırakmak
Evet nerden yumurtladıpımı bilmiyorum ama okuduklarımın içinde sağa yatmak vardı, özellikle öyle yaptım, adetten sonraki ilk 5 gün bende tutmadı bu arada 1.ve 4.güne denk geliyo denemelerim çünküCanm saga yatmak mantikli degilki nerden yumurtladigini bilmiyirsun
Canım cvp yazdım görmedin herhalde yanı bizi umutlandiracak bişey demedi aksine yine kötüye yonlendirdi
Bence seni umutlandırmamak için öyle söylemiştirÇıktı cNm çıktı da 737 çıktı sonuç evet BIR yükselme var ama doktorun dediği gıbı çıkmadı dur sonucu onada göstereyim yazarım size
Yanı inşallah hayırlı olur dış gebelik olsa kese yenı olusuyo gıbı dememesi lazım kızlar bence de geç döllenme benimki 3 4 haftalık arası biseyim yani ıns bebisim benimle buna inanıyorumSenin durum cok degisik oldu. Allah hayirla sonuclandirsin. Riski neymis ki. Kimyasal olsa kese olusmaz dış gebelikte degil muhtemelen. Gec döllenme olmustur insallah
bencede öyle cnm değer güzel artmış gıbı geldi banada çarşamba 233 4 gün var arada bugün 737 ha bide gebelik yenı olduğu içinde hcg az artıyor olabilirBence seni umutlandırmamak için öyle söylemiştir
Geç döllenme olabilir
İnşallah öyledir yani değerin de güzel artmış sanki
Canim 9 baftalik olana kadar eger kanaman olmazsa doktora gitme benim 3. Gebeligimde oyle sonlandirildi simdi cok pismanim cok sey duydum bazi doktorlar pesin hukum verip hemen aliyolar benide kurtaj yapmislardi kendin bilirsin yinede ama bi arkadasim anlatmisti kanamayla felan gidiyo ilk hastane almak istiyo baska hastanede bekliyolar ve bebek sonradan gelisiyo saglikli ogullari oluyo erkek bebek gec gelisiyo bana kalirsa benim oncekide kesin oyleydi simdi hala pismanim bitaz leke geldi diye kurtaj oldugumabencede öyle cnm değer güzel artmış gıbı geldi banada çarşamba 233 4 gün var arada bugün 737 ha bide gebelik yenı olduğu içinde hcg az artıyor olabilir
Öyle düşünme canim ya. Mutlaka emin olmustur doktor.Canim 9 baftalik olana kadar eger kanaman olmazsa doktora gitme benim 3. Gebeligimde oyle sonlandirildi simdi cok pismanim cok sey duydum bazi doktorlar pesin hukum verip hemen aliyolar benide kurtaj yapmislardi kendin bilirsin yinede ama bi arkadasim anlatmisti kanamayla felan gidiyo ilk hastane almak istiyo baska hastanede bekliyolar ve bebek sonradan gelisiyo saglikli ogullari oluyo erkek bebek gec gelisiyo bana kalirsa benim oncekide kesin oyleydi simdi hala pismanim bitaz leke geldi diye kurtaj olduguma
BEnimde 3. De kürtaj oldum oda 10 haftaya kadar bekledim kanamam kendiliğinden başladı hiç durmadi ilaç felan fayda etmedi boş gebelik oldu sonuda kürtaj oldu sonra etraftakiler biraz daha bekleseydin diyorlardı o zaman ama iş işten geçmişti 3. Aydaydim hala bebek görünmüyordu o zaman yani yanlış mı yaptım bilmiyorum rabbim yerini doldurur insCanim 9 baftalik olana kadar eger kanaman olmazsa doktora gitme benim 3. Gebeligimde oyle sonlandirildi simdi cok pismanim cok sey duydum bazi doktorlar pesin hukum verip hemen aliyolar benide kurtaj yapmislardi kendin bilirsin yinede ama bi arkadasim anlatmisti kanamayla felan gidiyo ilk hastane almak istiyo baska hastanede bekliyolar ve bebek sonradan gelisiyo saglikli ogullari oluyo erkek bebek gec gelisiyo bana kalirsa benim oncekide kesin oyleydi simdi hala pismanim bitaz leke geldi diye kurtaj olduguma
Evet nerden yumurtladıpımı bilmiyorum ama okuduklarımın içinde sağa yatmak vardı, özellikle öyle yaptım, adetten sonraki ilk 5 gün bende tutmadı bu arada 1.ve 4.güne denk geliyo denemelerim çünkü
Evet nerden yumurtladıpımı bilmiyorum ama okuduklarımın içinde sağa yatmak vardı, özellikle öyle yaptım, adetten sonraki ilk 5 gün bende tutmadı bu arada 1.ve 4.güne denk geliyo denemelerim çünkü
Ben teste güvenmiyorum ya. Çocuk yapmaya karar verince hastanede kontrol etmeyi düşünüyorum. Sizce daha doğrusu o deilmiCanım senin denem geç oldu testin çok silikti t ve c eşit olunca ilişki olacaktı. Neden geç kaldın ki keşke silik olunca ilişki olmasaydı. Erteleseydin
Kesinlikle imkanın varsa canım öyle yapBen teste güvenmiyorum ya. Çocuk yapmaya karar verince hastanede kontrol etmeyi düşünüyorum. Sizce daha doğrusu o deilmi
Şükür imkanım var. Eşimle öyle yapmaya karar verdik. Yoksa testte acaba oldu mu olmadı mı şüpheleriyle yapamam. Riske atamamKesinlikle imkanın varsa canım öyle yap
Canım eşit olduğunda yumurtlama olmamış diye düşündüğüm için denemedim sonraki gece denedik ramazandı çünkü geceden geceye anca olabiliyordu. İş işten geçti gerçi de Canım senin denem geç oldu testin çok silikti t ve c eşit olunca ilişki olacaktı. Neden geç kaldın ki keşke silik olunca ilişki olmasaydı. Erteleseydin
Tüh keşke sorsaydınCanım eşit olduğunda yumurtlama olmamış diye düşündüğüm için denemedim sonraki gece denedik ramazandı çünkü geceden geceye anca olabiliyordu. İş işten geçti gerçi de 
Adet bittikten sonraki ilk beş güne inanmayın herkes için geçerli değilEvet nerden yumurtladıpımı bilmiyorum ama okuduklarımın içinde sağa yatmak vardı, özellikle öyle yaptım, adetten sonraki ilk 5 gün bende tutmadı bu arada 1.ve 4.güne denk geliyo denemelerim çünkü
En garantisi bence Dr kontrolü daha iyiBen teste güvenmiyorum ya. Çocuk yapmaya karar verince hastanede kontrol etmeyi düşünüyorum. Sizce daha doğrusu o deilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?