Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Senin durum cok degisik oldu. Allah hayirla sonuclandirsin. Riski neymis ki. Kimyasal olsa kese olusmaz dış gebelikte degil muhtemelen. Gec döllenme olmustur insallah

Canm saga yatmak mantikli degilki nerden yumurtladigini bilmiyirsun
Evet nerden yumurtladıpımı bilmiyorum ama okuduklarımın içinde sağa yatmak vardı, özellikle öyle yaptım, adetten sonraki ilk 5 gün bende tutmadı bu arada 1.ve 4.güne denk geliyo denemelerim çünkü

Canım cvp yazdım görmedin herhalde yanı bizi umutlandiracak bişey demedi aksine yine kötüye yonlendirdi
Çıktı cNm çıktı da 737 çıktı sonuç evet BIR yükselme var ama doktorun dediği gıbı çıkmadı dur sonucu onada göstereyim yazarım size
Bence seni umutlandırmamak için öyle söylemiştir
Geç döllenme olabilir
İnşallah öyledir yani değerin de güzel artmış sanki

Senin durum cok degisik oldu. Allah hayirla sonuclandirsin. Riski neymis ki. Kimyasal olsa kese olusmaz dış gebelikte degil muhtemelen. Gec döllenme olmustur insallah
Yanı inşallah hayırlı olur dış gebelik olsa kese yenı olusuyo gıbı dememesi lazım kızlar bence de geç döllenme benimki 3 4 haftalık arası biseyim yani ıns bebisim benimle buna inanıyorum

Bence seni umutlandırmamak için öyle söylemiştir
Geç döllenme olabilir
İnşallah öyledir yani değerin de güzel artmış sanki
bencede öyle cnm değer güzel artmış gıbı geldi banada çarşamba 233 4 gün var arada bugün 737 ha bide gebelik yenı olduğu içinde hcg az artıyor olabilir

bencede öyle cnm değer güzel artmış gıbı geldi banada çarşamba 233 4 gün var arada bugün 737 ha bide gebelik yenı olduğu içinde hcg az artıyor olabilir
Canim 9 baftalik olana kadar eger kanaman olmazsa doktora gitme benim 3. Gebeligimde oyle sonlandirildi simdi cok pismanim cok sey duydum bazi doktorlar pesin hukum verip hemen aliyolar benide kurtaj yapmislardi kendin bilirsin yinede ama bi arkadasim anlatmisti kanamayla felan gidiyo ilk hastane almak istiyo baska hastanede bekliyolar ve bebek sonradan gelisiyo saglikli ogullari oluyo erkek bebek gec gelisiyo bana kalirsa benim oncekide kesin oyleydi simdi hala pismanim bitaz leke geldi diye kurtaj olduguma

Öyle düşünme canim ya. Mutlaka emin olmustur doktor.

BEnimde 3. De kürtaj oldum oda 10 haftaya kadar bekledim kanamam kendiliğinden başladı hiç durmadi ilaç felan fayda etmedi boş gebelik oldu sonuda kürtaj oldu sonra etraftakiler biraz daha bekleseydin diyorlardı o zaman ama iş işten geçmişti 3. Aydaydim hala bebek görünmüyordu o zaman yani yanlış mı yaptım bilmiyorum rabbim yerini doldurur ins

Evet nerden yumurtladıpımı bilmiyorum ama okuduklarımın içinde sağa yatmak vardı, özellikle öyle yaptım, adetten sonraki ilk 5 gün bende tutmadı bu arada 1.ve 4.güne denk geliyo denemelerim çünkü

Canim adetten sonra 4 gün tuttuysa dolenne ne kadar y ler ölmüş olabilir eğer bu dönemde tuttuysa geç döllenme olmuş olabilir .. Bu konuda çok araştırıyorum % 30 kız çıktı hâlâ araştırıyorum ve nasiose bende bu yöntemi deniycem ama tek ilişkiyle verirse Rabbimn nimeti vermezse hikmetidir amenna

Canım senin denem geç oldu testin çok silikti t ve c eşit olunca ilişki olacaktı. Neden geç kaldın ki keşke silik olunca ilişki olmasaydı. Erteleseydin

Canım senin denem geç oldu testin çok silikti t ve c eşit olunca ilişki olacaktı. Neden geç kaldın ki keşke silik olunca ilişki olmasaydı. Erteleseydin
Ben teste güvenmiyorum ya. Çocuk yapmaya karar verince hastanede kontrol etmeyi düşünüyorum. Sizce daha doğrusu o deilmi

Bayanlar merhaba , ovulasyon testlerini ben mi beceremiyorum yoksa başka bi durum mu var anlamadım . İki çizgiyi eşit koyulukta yakalıyorum yaklaşık 2 gün o şekilde kalıyor . Eşit koyuluktayken deneme yapıyoruz bi de ikinci çizgi silikleşince deniyoruz ama tutmadı bi türlü

Slm kizlar ben yeniyim 1 haftadır okuyorum yazdiklarinizi bugun yani az once cok afedersiniz sari uzayan akıntı oldu ama testler az once geldi henuz yapamadım 11 gibi yapacam ne yapmam gerekiyor bilgilendirebilir misiniz?

Canım eşit olduğunda yumurtlama olmamış diye düşündüğüm için denemedim sonraki gece denedik ramazandı çünkü geceden geceye anca olabiliyordu. İş işten geçti gerçi de 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…