Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
benim yumurtlama olayı bitiminin ertesi günü ağrımaya başlıyor
Ağrımasa hamileyim diye sevinecektim

Canım çok sevindim
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim çok mutlu oldum
Tesekkur ederim ederim cnm cok saol.
Canım çok ama çok çok sevindim
İçime de doğmuştu bekliyordum bu haberi
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Darısı biz bekleyenlere olsun
Cok saol canim. Guzel dileklerin icinde cok saol. Insallahhhh cani gonulden diliyorum rabbim tez zamanda burdaki isteyen tum arkadaslara nasil etsin.
Canim her sey guzel olucak insallah. Sen uzme kendini .. insl keseyide bebegide gormek nasip olur..

Inşallah cnm amin

Yeni uyesin tanimamiz imkansiz eski nickin neydi ?
Yok eskilerdenim ben ama bizim başka erkek bebek topiğimiz vardı ismimde yine buydu. Ben eskiden hep yöntem deneyip istediği cinsiyeti bulunca kaybolanlara sinir olurdum aynı şeyi bende yapmayayım dedim tanıyan olursa sormak istediği olursa diye yazmak istedim

Ben cok eski olmadigim için tanimadim ama sanirim erkek bebege hamilesiniz oyle mi yanlis mi anladim yoksa

Yada erkek bebeği var. Eğer öyleyse nasıl olduğunu anlatır mısınz. Bizde aydınlatın lütfen :))
Ben cok eski olmadigim için tanimadim ama sanirim erkek bebege hamilesiniz oyle mi yanlis mi anladim yoksa

Lütfen neler yaptığınızı anlatırsınız

Hoş geldin G Gijnijj sürecini yazarsın diyet perhiz takip felan yaptın mi

Yok cnm sormamistim hic. Dieti we yum zamaninda iliski olmasini onermisti. Bolca cay kahve onermisti . Bidaha gitdigimde sorarim insl.

Ben bu doktora sordum olur mu öyle şey dedi erkek spermler oraya kızlar buraya mi oluyor diye kızıma da sağdaydi ama sağdan mi yumurtkadim bilmiyorum ultrason da ilk muayenelerd3 hep sağ taraftan bakıyordu doktor

Ben bu doktora sordum olur mu öyle şey dedi erkek spermler oraya kızlar buraya mi oluyor diye kızıma da sağdaydi ama sağdan mi yumurtkadim bilmiyorum ultrason da ilk muayenelerd3 hep sağ taraftan bakıyordu doktor
Buda 100 de 100 dildir ama ihtimali yukselttigni dusunyorum. Eski mesaclarda sevecenimde oyle demis.

Canım ayrıntılı olarak bize ne yediğin içtiğini yazarmısın?
Canim esimde bende eskiden kahve tuketmeyen biriydik. Hamile kalmadan 3 ay once kahwe makinesi almistik evimize sonradan kahve icmeye basladik gunde 2 defa falan. Tek degisiklik kahve bide ben sut canavariydim onu kesmistim. Esim ayni beslenmesi sabahlari bile ete hayir demeyen biri. Bide ben cay icerdim doktorum soyledikten sonra muzda cok yedim hamile kaldigim ayin oncesinde..

Kızlar ya biz diyet miyet yapmadik ama

Eşim
Madem suyu
kabak cekirdegi ve diğer kuruyemişler
Çay
Keçiboynuzu ve havuç kuru yapıyorduk ara

Çok yer içer

Et tavuk sut ile alakası yoktur

Bilmem alakali mi yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…