- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.141
Tesekkur ederim ederim cnm cok saol.benim yumurtlama olayı bitiminin ertesi günü ağrımaya başlıyor
Ağrımasa hamileyim diye sevinecektim
Canım çok sevindim
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim çok mutlu oldum
Cok saol canim. Guzel dileklerin icinde cok saol. Insallahhhh cani gonulden diliyorum rabbim tez zamanda burdaki isteyen tum arkadaslara nasil etsin.Canım çok ama çok çok sevindim
İçime de doğmuştu bekliyordum bu haberi
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Darısı biz bekleyenlere olsun
Canim her sey guzel olucak insallah. Sen uzme kendini .. insl keseyide bebegide gormek nasip olur..Çok sağol cnm ama yok maalesefbebisim kesem hala görünmüyor pzt degerim 737di bugün doktor tekrar istedi kanı bugün ama vermedim çook yoruldum dış gebelik olsa yanı ağrım sancim olurdu kasiklarimda hiçbir şekilde hiçbirşey hisetmiyorum göğüslerim dolmus agriyolar belim ağrıyor akintimda fazla yok yine bnm durumum ne olacak bilmiyorum
Inşallah cnm aminTesekkur ederim ederim cnm cok saol.
Cok saol canim. Guzel dileklerin icinde cok saol. Insallahhhh cani gonulden diliyorum rabbim tez zamanda burdaki isteyen tum arkadaslara nasil etsin.
Canim her sey guzel olucak insallah. Sen uzme kendini .. insl keseyide bebegide gormek nasip olur..
Yok eskilerdenim ben ama bizim başka erkek bebek topiğimiz vardı ismimde yine buydu. Ben eskiden hep yöntem deneyip istediği cinsiyeti bulunca kaybolanlara sinir olurdum aynı şeyi bende yapmayayım dedim tanıyan olursa sormak istediği olursa diye yazmak istedimYeni uyesin tanimamiz imkansiz eski nickin neydi ?
Eskilerden cok sevdigim gittigne uzuldigim biri geldi aklima insl osundur. Linkinin bas harfi - g ?Merhaba arkadaşlar içinizde beni hatırlayan varmıdır ?
Eski linkim de gijnij idi yine tanıyan olursa diye yine ayni isimle açtımEskilerden cok sevdigim gittigne uzuldigim biri geldi aklima insl osundur. Linkinin bas harfi - g ?
Hos geldin canim sende. Benim dedigim arkadas gece mawisimdi .. gelmesini cok istiyorum onunda buralara.Eski linkim de gijnij idi yine tanıyan olursa diye yine ayni isimle açtım
Hoşbulduk inşallah o dediğin kişide gelirHos geldin canim sende. Benim dedigim arkadas gece mawisimdi .. gelmesini cok istiyorum onunda buralara.
Yok eskilerdenim ben ama bizim başka erkek bebek topiğimiz vardı ismimde yine buydu. Ben eskiden hep yöntem deneyip istediği cinsiyeti bulunca kaybolanlara sinir olurdum aynı şeyi bende yapmayayım dedim tanıyan olursa sormak istediği olursa diye yazmak istedim
Ben cok eski olmadigim için tanimadim ama sanirim erkek bebege hamilesiniz oyle mi yanlis mi anladim yoksa
Canım o burda zaten:)Hos geldin canim sende. Benim dedigim arkadas gece mawisimdi .. gelmesini cok istiyorum onunda buralara.
Lütfen neler yaptığınızı anlatırsınızYok eskilerdenim ben ama bizim başka erkek bebek topiğimiz vardı ismimde yine buydu. Ben eskiden hep yöntem deneyip istediği cinsiyeti bulunca kaybolanlara sinir olurdum aynı şeyi bende yapmayayım dedim tanıyan olursa sormak istediği olursa diye yazmak istedim
Ha anldm canim. Bende omu dilmi diye dusunyodum ne guzel gelmis ya aramiza.Canım o burda zaten:)
Ha anldm canim. Bende omu dilmi diye dusunyodum ne guzel gelmis ya aramiza.
Bana tekli aylarda deneme yapmami soylemisti. Oylede yapmistim. Allah razi olsun. Iyiki gelmissin
Yok cnm sormamistim hic. Dieti we yum zamaninda iliski olmasini onermisti. Bolca cay kahve onermisti . Bidaha gitdigimde sorarim insl.Canim sağ sol olayını doktorun doğruladı mi sordun mu bunu hiç ? Sormadiysan bu defa gittiğinde sorarmısın :)
Yok eskilerdenim ben ama bizim başka erkek bebek topiğimiz vardı ismimde yine buydu. Ben eskiden hep yöntem deneyip istediği cinsiyeti bulunca kaybolanlara sinir olurdum aynı şeyi bende yapmayayım dedim tanıyan olursa sormak istediği olursa diye yazmak istedim
Yok cnm sormamistim hic. Dieti we yum zamaninda iliski olmasini onermisti. Bolca cay kahve onermisti . Bidaha gitdigimde sorarim insl.
Canım ayrıntılı olarak bize ne yediğin içtiğini yazarmısın?Yok cnm sormamistim hic. Dieti we yum zamaninda iliski olmasini onermisti. Bolca cay kahve onermisti . Bidaha gitdigimde sorarim insl.
Buda 100 de 100 dildir ama ihtimali yukselttigni dusunyorum. Eski mesaclarda sevecenimde oyle demis.Ben bu doktora sordum olur mu öyle şey dedi erkek spermler oraya kızlar buraya mi oluyor diye kızıma da sağdaydi ama sağdan mi yumurtkadim bilmiyorum ultrason da ilk muayenelerd3 hep sağ taraftan bakıyordu doktor
Canim esimde bende eskiden kahve tuketmeyen biriydik. Hamile kalmadan 3 ay once kahwe makinesi almistik evimize sonradan kahve icmeye basladik gunde 2 defa falan. Tek degisiklik kahve bide ben sut canavariydim onu kesmistim. Esim ayni beslenmesi sabahlari bile ete hayir demeyen biri. Bide ben cay icerdim doktorum soyledikten sonra muzda cok yedim hamile kaldigim ayin oncesinde..Canım ayrıntılı olarak bize ne yediğin içtiğini yazarmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?