Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım nasılsın beni hatırladınmı süper annelerden bende.nerelerdeydin sen hesabın kapalıydı senin benim 4 sayfama bakarsan sana selam yollamıştım anlat bakiyim nerelerdeydin neden ugramadın buralara
Ya hatırladım tabiki nasılsın iyiymisin buldun mu paşayı benim hesabı sildiler ondan baya Zaman giriş yapamadım sonradan dedim bana birşeyler sormak isteyen olursa diye yeniden hesap açtım eskilerden kimse yok sanırım

Canim Allah tamamina erdirsin sagliklica oglusunu kucağına alırsın insallah
Bu arada ne gibi belirtiler yasadin genelde idrar rengi acik sari oluyo diyorlar benim 4. gebeligim yine bisey denemedim ama suan hala idrarim koyu inşallah rabbim banada oglum olacak mujdesi vermeyi nasip eder

Hoş geldin G Gijnijj sürecini yazarsın diyet perhiz takip felan yaptın mi
Merhaba hoş buldum ben çok eskilerden 2 defa Kıbrıs olayı yaşadım ama olumsuz sonuçlanınca ümidimi yitirdim sonra 3 defa yumurta takibi yaptım ondada düşük yaptım cinsiyeti kız çıkınca hepten umudum kalmadı bizde eşimle adet sonrası gün aşırı deneme yaptık eşim 5 ay takviye kullandı onun haricind başka diyet vs hiçbirşey yapmadık şükür paşam geldi darısı başınıza

Ben cok eski olmadigim için tanimadim ama sanirim erkek bebege hamilesiniz oyle mi yanlis mi anladim yoksa
Oğlum 3 yaşına girdi vay be baya zaman geçmiş bundan 4.5 yıl önce bende sizler gibi harıl harıl uğraşıyordum sizleri tanımasam bile hepinize dua ediyorum Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin insallah

İyiyim canım şuan öyle duygulandımki anlatamam

Yada erkek bebeği var. Eğer öyleyse nasıl olduğunu anlatır mısınz. Bizde aydınlatın lütfen :))
Ateş topiği vardı orada ateş ölçerek erkek bebeği bulanlar çoktu bende gözümü kararttım ateş ölçtüm bir arkadaşım vardı buradan sağolsun o çok yardımcı oldu bana adetten sonra gün aşırı deneme yaptık oğluma öyle hamile kaldım ama ateşe göre hesap yapıyorum yumurta çatlamasına 4.5 saat kala ilişki olmuş oluyo bizim

Ateş derken

Canım özel msj atabiliyormusun onu sorayım ilk önce benim 3 kızım var biliyorsun şuan düşünmüyorum çünkü eşim istemiyor aslında bende kararsızım sen düşünüyormusun

Canım valla benimkilerde belirti mi bilmiyorum
Bende hep belirti var zaten bebek yok
Bugünde biraz akıntım arttı genelde adete yakın öyle olur
Hayırlısı artık hakkımızda

İnşaAllah canım epeydir bekliyoruz kendisini
Teşrif etse artık iyi olur
Sende güzel haberler yazarsın canım inşAllah

Ne takviyesiydi cnm

Kızımda geç döllenme oldu buda öyledir umarım adete 1 gün varken idrar testiyle öğrendim deyince tereddüt etti biraz doktor sadece
Evet sen erken öğrenmiştin canım 10. günde silik çizgi vardı diye hatırlıyorum testinde
Dua edeceğim canım keşke elimizden daha fazlası gelse senin ve @suuuus 4716 arkadaşım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…