- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.221
Ya hatırladım tabiki nasılsın iyiymisin buldun mu paşayı benim hesabı sildiler ondan baya Zaman giriş yapamadım sonradan dedim bana birşeyler sormak isteyen olursa diye yeniden hesap açtım eskilerden kimse yok sanırımCanım nasılsın beni hatırladınmı süper annelerden bende.nerelerdeydin sen hesabın kapalıydı senin benim 4 sayfama bakarsan sana selam yollamıştım anlat bakiyim nerelerdeydin neden ugramadın buralara
Canim Allah tamamina erdirsin sagliklica oglusunu kucağına alırsın insallahKizlar simdi geldim doktordan. Bebegim 12 +4 olmasi gerekirken atak yapmis 13 +1 mis.allaha sukir sagligi sihhati yerindeymis..
Doktor ben soylmeden erkek dedi. Bende gercetenmi diye aglamaya baslayinca evet hemde 100 de 100 bak iste diye banada gosterdi.... 2 kizim oldugnu oglan istedigmi biliyodu oda cok mutlu oldu.. canlar sizin hepinize ayri ayri tesekur ederim sizden cok sey ogrendim burda. Hep dualarimda olucaksiniz iyiki varsiniz. Rabbim isteyen her kese en kisa zamanda nasip etsin insallah. Iyiki varsiniz hepiniz
Merhaba hoş buldum ben çok eskilerden 2 defa Kıbrıs olayı yaşadım ama olumsuz sonuçlanınca ümidimi yitirdim sonra 3 defa yumurta takibi yaptım ondada düşük yaptım cinsiyeti kız çıkınca hepten umudum kalmadı bizde eşimle adet sonrası gün aşırı deneme yaptık eşim 5 ay takviye kullandı onun haricind başka diyet vs hiçbirşey yapmadık şükür paşam geldi darısı başınıza
Detayları yazarım benim eski ismimde bakarsanız tüm yaşadığım herşey detaylı var siz yine sorun ben yazarım sizlereLütfen neler yaptığınızı anlatırsınız
Oğlum 3 yaşına girdi vay be baya zaman geçmiş bundan 4.5 yıl önce bende sizler gibi harıl harıl uğraşıyordum sizleri tanımasam bile hepinize dua ediyorum Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin insallahBen cok eski olmadigim için tanimadim ama sanirim erkek bebege hamilesiniz oyle mi yanlis mi anladim yoksa
İyiyim canım şuan öyle duygulandımki anlatamamYa hatırladım tabiki nasılsın iyiymisin buldun mu paşayı benim hesabı sildiler ondan baya Zaman giriş yapamadım sonradan dedim bana birşeyler sormak isteyen olursa diye yeniden hesap açtım eskilerden kimse yok sanırım
Ateş topiği vardı orada ateş ölçerek erkek bebeği bulanlar çoktu bende gözümü kararttım ateş ölçtüm bir arkadaşım vardı buradan sağolsun o çok yardımcı oldu bana adetten sonra gün aşırı deneme yaptık oğluma öyle hamile kaldım ama ateşe göre hesap yapıyorum yumurta çatlamasına 4.5 saat kala ilişki olmuş oluyo bizimYada erkek bebeği var. Eğer öyleyse nasıl olduğunu anlatır mısınz. Bizde aydınlatın lütfen :))
Ya canım ne günler yaşadık çok güzeldi ve özeldi bence. Bende seni gördüğüme çok sevindim sen ne yaptın paşayı buldun inşallahİyiyim canım şuan öyle duygulandımki anlatamam
Ateş derkenAteş topiği vardı orada ateş ölçerek erkek bebeği bulanlar çoktu bende gözümü kararttım ateş ölçtüm bir arkadaşım vardı buradan sağolsun o çok yardımcı oldu bana adetten sonra gün aşırı deneme yaptık oğluma öyle hamile kaldım ama ateşe göre hesap yapıyorum yumurta çatlamasına 4.5 saat kala ilişki olmuş oluyo bizim
Canım özel msj atabiliyormusun onu sorayım ilk önceYa hatırladım tabiki nasılsın iyiymisin buldun mu paşayı benim hesabı sildiler ondan baya Zaman giriş yapamadım sonradan dedim bana birşeyler sormak isteyen olursa diye yeniden hesap açtım eskilerden kimse yok sanırım
Canım valla benimkilerde belirti mi bilmiyorumCanm benimde adete yakin göğüslerim ağrır hala da agriyo ama kziima hamileyken goguslerden anlamistim oyuzden onu pas geciyorum iki ay onceki denemede cok feci bel kasil agrim olurdu kesin hamileyim dedim ama boş çıktı agrininda olmasinim belirti olarak eledim akinti olayına gelirsek bu ay fazla akintim yok catdan sonra kuruyum ama sarimsi akinti var oda cok az sadece iki gundur midem calkalaniyo oda belirti sayilmaz sanirim deneme olali 11. Gun bukadar erken mide belirti vermez anlayacagun bende durumlar boyle
İnşaAllah canım epeydir bekliyoruz kendisiniDün akşam çatladı canım,
Canım kalbini ferah tut, inşallah kontrolünden hayırlı haberlerle gelirsin,
Canım inşallah hayırlısıyla oğluşun tutunmuştur sana. Bunları okudum ya şimdi hepsini günü gününe yaşarım, deneme dün oldu şimdiden düşündükçe gögüslerin sızlıyor :)
Ne takviyesiydi cnmMerhaba hoş buldum ben çok eskilerden 2 defa Kıbrıs olayı yaşadım ama olumsuz sonuçlanınca ümidimi yitirdim sonra 3 defa yumurta takibi yaptım ondada düşük yaptım cinsiyeti kız çıkınca hepten umudum kalmadı bizde eşimle adet sonrası gün aşırı deneme yaptık eşim 5 ay takviye kullandı onun haricind başka diyet vs hiçbirşey yapmadık şükür paşam geldi darısı başınıza
Evet sen erken öğrenmiştin canım 10. günde silik çizgi vardı diye hatırlıyorum testindeKızımda geç döllenme oldu buda öyledir umarım adete 1 gün varken idrar testiyle öğrendim deyince tereddüt etti biraz doktor sadece
Ben daha 2 gün önce senin eski konuları okuyordum keşke gelip yeniden yazsalar diyordum hep dilegim kabul olduYa canım ne günler yaşadık çok güzeldi ve özeldi bence. Bende seni gördüğüme çok sevindim sen ne yaptın paşayı buldun inşallah
Diyet yaptınızmı neler yediniz ve yemediniz?Detayları yazarım benim eski ismimde bakarsanız tüm yaşadığım herşey detaylı var siz yine sorun ben yazarım sizlere
Her sabah yataktan kalkmadan dil altından ateşini ölçüyorsun ateş normalden 1 yada 1.5 derece yükseldiği zaman yumurta Çatlı’yo denektir ateş ölçme diye bakarsanız daha detaylı bulursunAteş derken
Yok hiç diyet yapmadık eşime ve kendime her sabah zeytinyağında beklemiş incir yedik çok dua okuduk eşim takviye aldı 5 ay onun haricinde başka birşey yapmadıkDiyet yaptınızmı neler yediniz ve yenediniz?
Ya canım inşallah tüm dileklerin hayırlısı ile kabul olsunBen daha 2 gün önce senin eski konuları okuyordum keşke gelip yeniden yazsalar diyordum hep dilegim kabul oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?