Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin amin dualarin kabul olur insallah buarada sen nasilsun varmi belirti falan kac gun kaldu beklenmeyen adete :)
Canım valla birkaç belirti var ama bilmiyorum psikolojik de olabilir :)
Beklenmeyen adete bir hafta kaldı yarın 9. Günüm yumurtlamadan sonraki test yapacağım inşAllah erken gebelik testi
Çok heyecanlıyım ama bi yandan da korkuyorum

Psikolojik belirtiler nelr bakim hele dede bende de varmi acaba yoksa bende mi psikolojik hissi var acaba :) ayy cok heyecanli insallah cikar silik de olsa vallahi ben 9. Gun normal o sipariş ettiginin icinde 3 tanesinden bir tanesini yaptim hayali bile cikmayinca baya moralim bozuldu 13. Gun falan yaparim artik

Canım benimde tutmadığı zamanlar divinity gibi göğüslerde hassasiyet olurdu o olmadı
Denemeden sonraki 4 ve 5. Gün değişik bi akıntım oldu
6. Günün akşamında karnımda çok sancı oldu belim çok ağrıdı birkaç gün
Ama şuan hiçbir ağrı falan yok
Bunları takip ettim hamile kalırsam faydası olsun herkese diye yazarım dedim
Ama değilsem de psikolojikmiş derim artık :)
13 de çıkar bence varsa kaç gün kaldı teste

Canm benimde adete yakin göğüslerim ağrır hala da agriyo ama kziima hamileyken goguslerden anlamistim oyuzden onu pas geciyorum iki ay onceki denemede cok feci bel kasil agrim olurdu kesin hamileyim dedim ama boş çıktı agrininda olmasinim belirti olarak eledim akinti olayına gelirsek bu ay fazla akintim yok catdan sonra kuruyum ama sarimsi akinti var oda cok az sadece iki gundur midem calkalaniyo oda belirti sayilmaz sanirim deneme olali 11. Gun bukadar erken mide belirti vermez anlayacagun bende durumlar boyle

Ozaman bugun gun icinde çatladi oylemi

Dün akşam çatladı canım,

@suuuus 4716 canım sana derken bende aynı durumdayım bugün ne planlarken ne ile karşılaştım kesede bebek de görülmedi değer 652 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptıracam perşembe kontrole gidecem

Canım kalbini ferah tut, inşallah kontrolünden hayırlı haberlerle gelirsin,

Canım inşallah hayırlısıyla oğluşun tutunmuştur sana. Bunları okudum ya şimdi hepsini günü gününe yaşarım, deneme dün oldu şimdiden düşündükçe gögüslerin sızlıyor :)

Kızlar yakın akrabamin adet günü geçmiş değeri 138 miş akrabam köyde ve doktorun ne dediğini anlamamis adeti 1 gün geçmiş aceba değeri nasl gebeli

Kızımda geç döllenme oldu buda öyledir umarım adete 1 gün varken idrar testiyle öğrendim deyince tereddüt etti biraz doktor sadece

Sağol canım hayırlısıyla olur inşallah

Canm gec dollenme yumurtanın beklemem günde değilde gec catlayip dollenmesi mi oluyo sen testle takip yapmamismiydin bu ayda nezaman catladigini biliyormusun 5 54Kbr54 umarim umdugun gibi olur canm kalbini ferah tut rabbim nasip etmişse er gec olur insallah gec dollenmedir

Hakkinda hayirlisi olsun canm bekleyip göreceğiz umarim gonlunden gecen nasip olmustur

Ağustos 18de çatlamıştı ama nsl böyle oldu bilmiyorum benimde kafam karıştı kimyasal olsa değer bu kadar yüksek çıkmıyo dış gebelik yada boş gebelik mi diye düşünüyorum ondada kese oluşuyo diye biliyorum

Bide şu var canım piki gördükten 5 gün sonra biz korunmadan ilişkilere devam ettik eşimin ısrarıyla ama 1 kere yumurtlama olmuyo mu acaba ben adete yakın mı yumurtladım tekrar böyle oldu anlamadım valla bende 2 gün sonra tekrar kan vericem yoksa içim rahat etmeyecek

olabilir tabi ayda birkac kere yumurtlama oluyo oylede olmus olabilir 2 gun sonra netlesjr

M Minikbaharrr canim adetten bir gun geçtiği icin deger normal bence hadi hayırlısı gözünüz aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…