- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.201
Canım valla birkaç belirti var ama bilmiyorum psikolojik de olabilir :)Amin amin dualarin kabul olur insallahbuarada sen nasilsun varmi belirti falan kac gun kaldu beklenmeyen adete :)
Canım valla birkaç belirti var ama bilmiyorum psikolojik de olabilir :)
Beklenmeyen adete bir hafta kaldı yarın 9. Günüm yumurtlamadan sonraki test yapacağım inşAllah erken gebelik testi
Çok heyecanlıyım ama bi yandan da korkuyorum
Canım benimde tutmadığı zamanlarPsikolojik belirtiler nelr bakim hele dede bende de varmi acaba yoksa bende mi psikolojik hissi var acaba :) ayy cok heyecanli insallah cikar silik de olsa vallahi ben 9. Gun normal o sipariş ettiginin icinde 3 tanesinden bir tanesini yaptim hayali bile cikmayinca baya moralim bozuldu 13. Gun falan yaparim artik
Canım benimde tutmadığı zamanlardivinity gibi göğüslerde hassasiyet olurdu o olmadı
Denemeden sonraki 4 ve 5. Gün değişik bi akıntım oldu
6. Günün akşamında karnımda çok sancı oldu belim çok ağrıdı birkaç gün
Ama şuan hiçbir ağrı falan yok
Bunları takip ettim hamile kalırsam faydası olsun herkese diye yazarım dedim
Ama değilsem de psikolojikmiş derim artık :)
13 de çıkar bence varsa kaç gün kaldı teste
Ozaman bugun gun icinde çatladi oylemi
@suuuus 4716 canım sana derken bende aynı durumdayım bugün ne planlarken ne ile karşılaştım kesede bebek de görülmedi değer 652 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptıracam perşembe kontrole gidecem
Canım benimde tutmadığı zamanlardivinity gibi göğüslerde hassasiyet olurdu o olmadı
Denemeden sonraki 4 ve 5. Gün değişik bi akıntım oldu
6. Günün akşamında karnımda çok sancı oldu belim çok ağrıdı birkaç gün
Ama şuan hiçbir ağrı falan yok
Bunları takip ettim hamile kalırsam faydası olsun herkese diye yazarım dedim
Ama değilsem de psikolojikmiş derim artık :)
13 de çıkar bence varsa kaç gün kaldı teste
Kızımda geç döllenme oldu buda öyledir umarım adete 1 gün varken idrar testiyle öğrendim deyince tereddüt etti biraz doktor sadeceCanım çok üzüldüm içini ferha tut
Bazen geç görünebiliyormuş ben burda öyle şeyler okudum ki
Benim arkadaşıma da 2 aylık olana kadar bebek değil kist dediler
Aldırmaya gittiği gün kalp atışını duydu
Şimdi doğurdu bile
Sağol canım hayırlısıyla olur inşallahDün akşam çatladı canım,
Canım kalbini ferah tut, inşallah kontrolünden hayırlı haberlerle gelirsin,
Canım inşallah hayırlısıyla oğluşun tutunmuştur sana. Bunları okudum ya şimdi hepsini günü gününe yaşarım, deneme dün oldu şimdiden düşündükçe gögüslerin sızlıyor :)
Evet canım kızımdada 11 gün geçince 851 çıkmıştı doktor ya geç döllenme ya sağlıksız gebelik olabilir perşembe duruma göre konuşuruz dediNasil yani adet gununden 13 gun mu gecti oyleyse deger düşükmüş canm ya
Canim insallah her sey guzel olur dilerim bebegin sana tutunmustur. Hayirli haberlerle gelEvet canım kızımdada 11 gün geçince 851 çıkmıştı doktor ya geç döllenme ya sağlıksız gebelik olabilir perşembe duruma göre konuşuruz dedi
Dün akşam çatladı canım,
Canım kalbini ferah tut, inşallah kontrolünden hayırlı haberlerle gelirsin,
Canım inşallah hayırlısıyla oğluşun tutunmuştur sana. Bunları okudum ya şimdi hepsini günü gününe yaşarım, deneme dün oldu şimdiden düşündükçe gögüslerin sızlıyor :)
İnşallah canım çok sağolCanim insallah her sey guzel olur dilerim bebegin sana tutunmustur. Hayirli haberlerle gel
Ağustos 18de çatlamıştı ama nsl böyle oldu bilmiyorum benimde kafam karıştı kimyasal olsa değer bu kadar yüksek çıkmıyo dış gebelik yada boş gebelik mi diye düşünüyorum ondada kese oluşuyo diye biliyorum
Bide şu var canım piki gördükten 5 gün sonra biz korunmadan ilişkilere devam ettik eşimin ısrarıyla ama 1 kere yumurtlama olmuyo mu acaba ben adete yakın mı yumurtladım tekrar böyle oldu anlamadım valla bende 2 gün sonra tekrar kan vericem yoksa içim rahat etmeyecek
Hakkinda hayirlisi olsun canm bekleyip göreceğiz umarim gonlunden gecen nasip olmustur
Kızlar gormediniz galiba akrabam vardı kan değeri 138.5 çıkmış adet günü hamile mi aceba gebelikte hiç kaç oluyor
olabilir tabi ayda birkac kere yumurtlama oluyo oylede olmus olabilir 2 gun sonra netlesjrBide şu var canım piki gördükten 5 gün sonra biz korunmadan ilişkilere devam ettik eşimin ısrarıyla ama 1 kere yumurtlama olmuyo mu acaba ben adete yakın mı yumurtladım tekrar böyle oldu anlamadım valla bende 2 gün sonra tekrar kan vericem yoksa içim rahat etmeyecek
0-5 arası hamilelik yok demek 1 gün geçmiş bu değer gayet normal gözünüz aydınKızlar gormediniz galiba akrabam vardı kan değeri 138.5 çıkmış adet günü hamile mi aceba gebelikte hiç kaç oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?