Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben bu ayı değerlendireyim diye kendimi öyle şartlamışım ki, testlerden anlamama kendimi tanımama ragmen erken ilişki oldu. Neden böyle yaptım hiiç bilmiyorum, kısmet bakalım
Canim oyle oluyo heycanmi yapmiyorus bilmiyorum. Benimde bu hamileligimde istemsiz iliskiler olmustu. Keza tek iliski deniycektim. Rabbim ol derse hic bisey engel olmaz. Insallah ol der we sende ogluna hamile kalirsin.

Canım eşiminde benimde bu sene yenilenmiş eşimin mayısta benim ağustosta yenilendi nasıl olacak şimdi

Canım eşiminde benimde bu sene yenilenmiş eşimin mayısta benim ağustosta yenilendi nasıl olacak şimdi
Canim bi zamanlar kadin eltime bakmisti. O sene esiyle ayni sene yenilenmisdi kani. En son ay kimin dogum gunuyse onun cinsiyeti olur demisti. Yani erkek olmasi gerekirken kizi oldu. Onda tutmadi yani...
Benim fikrim ayni yil yenilenince dogruluk payi azaliyo.
Sen yinede arastir cnm. Ben simdi yaniltmak istmiyorum kafan karismasin.. . Ama bende tuttu. Yani hamile kalmayi planladigim aylar hesap yaptirmistim onu soylemek istedim..

Hayırlısı inşallah şu takvimler kafayı yedirtir insana

Bir arkadaş 48 saati aşmazsan erkek diyor tabi bilemeyiz ama insallah tutar tutma garantisi de yok bak ben birkac aydir deniyorum olmuyo hayırlısı perhiz varmiydi birde kac gun

oldu deneme yapali

İşte çizgi silikleşince zor tutuyor geçen seneden biliyorum kaç ay uğraşmıştım, busefer erken olunca tutacak gibi his var içimde.
Adetimin 16. Günü yani dün akşam saat yedide iki çizgide eşitti, ondan önce sabah dört gibi ilişki olmuştu. Perhiz sekiz gündü, tahminimden geç gelişti yum

Ozaman bugun gun icinde çatladi oylemi

Gecen bir arkadasum mesaj atmis hamilemisin die yok dedim ruyamda seni gordum bana hamile olduğunu soyluyordun dedu bende şuan dusunmuyirum dedim ama insallah rüyası gercek cikar :))
Beni rüyasında gören oldu ama hala gelen giden yok bekliyoruz

@suuuus 4716 canım sana derken bende aynı durumdayım bugün ne planlarken ne ile karşılaştım kesede bebek de görülmedi değer 652 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptıracam perşembe kontrole gidecem
Canım çok üzüldüm içini ferha tut
Bazen geç görünebiliyormuş ben burda öyle şeyler okudum ki
Benim arkadaşıma da 2 aylık olana kadar bebek değil kist dediler
Aldırmaya gittiği gün kalp atışını duydu
Şimdi doğurdu bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…