- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.241
Neler akdığını hatırlıyormusunuz? Süt ve süt ürünleri tükettiniz yaniYok hiç diyet yapmadık eşime ve kendime her sabah zeytinyağında beklemiş incir yedik çok dua okuduk eşim takviye aldı 5 ay onun haricinde başka birşey yapmadık
Evet süt ve süt ürünleri tükettik bol protein ile beslendik eşime çiğ kuruyemiş çok verdim özellikle çiğ kaju çok verdim ilaçta proxsed evit ve maca tablet kullandıNeler akdığını hatırlıyormusunuz? Süt ve süt ürünleri tükettiniz yani
Canım ozaman ben çok şaşırmıştım çünkü herşeyi eksiksiz yapıyordun biranda bütün bildiklerini elinin tersiyle bir köşeye ittin nasıl o riske girdin halen şoktayımYok hiç diyet yapmadık eşime ve kendime her sabah zeytinyağında beklemiş incir yedik çok dua okuduk eşim takviye aldı 5 ay onun haricinde başka birşey yapmadık
bizlere yardimci olmak adina aramiza gelmene sevindim insallah bizde bu guzel haberi sizinle paylaşırız birgun hamilelik belirtilerin nelerdi hani daha beklenen adete hala varken neler belirtiydi hatirliyormusun kacinci gunu ogrendin hamile olduğunuYa hatırladım tabiki nasılsın iyiymisin buldun mu paşayı benim hesabı sildiler ondan baya Zaman giriş yapamadım sonradan dedim bana birşeyler sormak isteyen olursa diye yeniden hesap açtım eskilerden kimse yok sanırım
ahahah bencede paşamız fazla bekletmeden gelsw super olurİnşaAllah canım epeydir bekliyoruz kendisini
Teşrif etse artık iyi olur
Sende güzel haberler yazarsın canım inşAllah
Senin ilk degerinmi bu cnm deger 1500u geçtikten sonra kese görünür diye biliyorum hakkında hayırlısı olsun ıns benim karnim davul gibi resmen 4 5 aylık hamile gibiyim gaz sorunum da yok neden böyle bilmiyorum rabbim hakkimizda hayırlı olanı nasip etsin inşallahPrensesim2016 canım sana derken bende aynı durumdayım bugün ne planlarken ne ile karşılaştım kesede bebek de görülmedi değer 652 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptıracam perşembe kontrole gidecem
Çok sağolun cnm Allah razı olsun sizlerden sanırım ki 54kbr54 benden önce hamileligini ogrenmisti teste bende sonradan kanda öğrendim zaten bikacgun oncede test yapıp attım baya koyu idi benim pzt değerim 737di pzt tekrar sağlık ocağında bi baktırmak istiyorum kese zaten dün görünmedi moralim baya bi bozulduEvet sen erken öğrenmiştin canım 10. günde silik çizgi vardı diye hatırlıyorum testinde
Dua edeceğim canım keşke elimizden daha fazlası gelse senin vePrensesim2016 arkadaşım için
Çok sağolun canım allah razı olsunEvet sen erken öğrenmiştin canım 10. günde silik çizgi vardı diye hatırlıyorum testinde
Dua edeceğim canım keşke elimizden daha fazlası gelse senin vePrensesim2016 arkadaşım için
Evet canım baktıramadım daha önce hiç hep birşeyler çıktı pazartesi tekrar yaptıracağım doktor istemedi ama ben çok tedirginim kursağımda kaldı seni çok iyi anlıyorum umarım hayırlısı olur ikimiz için bende öyle karnım şiş mide bulantım baş dönmem var hatta geçen gece kustum bileSenin ilk degerinmi bu cnm deger 1500u geçtikten sonra kese görünür diye biliyorum hakkında hayırlısı olsun ıns benim karnim davul gibi resmen 4 5 aylık hamile gibiyim gaz sorunum da yok neden böyle bilmiyorum rabbim hakkimizda hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Doktorda ona şaşırdı bu kadar erken görüp pozitifi kesenin olmaması geç dölenme normal değil ama perşembe kesin konuşuruz şimdi düşünmeyelim dediÇok sağolun cnm Allah razı olsun sizlerden sanırım ki 54kbr54 benden önce hamileligini ogrenmisti teste bende sonradan kanda öğrendim zaten bikacgun oncede test yapıp attım baya koyu idi benim pzt değerim 737di pzt tekrar sağlık ocağında bi baktırmak istiyorum kese zaten dün görünmedi moralim baya bi bozuldu
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımDoktorda ona şaşırdı bu kadar erken görüp pozitifi kesenin olmaması geç dölenme normal değil ama perşembe kesin konuşuruz şimdi düşünmeyelim dedi
Aynen cnm banada kusma geliyor ama ne yapiyim dışarı çıkartmak istemiyorum nefret ediyorum suan bile zor tutuyorum kendimi aslında suan farklı ağrılarım var korkmaya başladım karnimda ağrı sancı var böyle çok kötü belim ağrıyor yanı dış gebeligin cikartigi belirtilere çok benziyor suan acillik BIR durumdayım ama ne yazıkki evimde değilim 2 gündür annemdeyim çok şükür geldi annem ama bu gece durumum hiç ıyi değil ya bi an önce sabah olsa çok kotuyumEvet canım baktıramadım daha önce hiç hep birşeyler çıktı pazartesi tekrar yaptıracağım doktor istemedi ama ben çok tedirginim kursağımda kaldı seni çok iyi anlıyorum umarım hayırlısı olur ikimiz için bende öyle karnım şiş mide bulantım baş dönmem var hatta geçen gece kustum bile
Canım sağlık bu doktora gitmekten yoruldun biliyorum ama kanına baktır yarın acile bi gözük istersen düşüş varsa da ona göre müdehale eder doktorKızlar böyle kasiklarimda yukarılara doğru gerçekten sanki tuplerde bi kıpırtı var kendimden korkmaya başladım ağrılarım gittikçe çoğalıyor dış gebelik iç kanama bile yapabikiyomus
Ya varya rabbim bu durumu düşmanıma bile yasatmasin çok zor çok acı vericiCanım sağlık bu doktora gitmekten yoruldun biliyorum ama kanına baktır yarın acile bi gözük istersen düşüş varsa da ona göre müdehale eder doktor
Amin canim cok saol. belirti olarak tesadufmi bilmem ama 2 kizimda yasadigim gebeliktek fark vardi azda olsa.Canim Allah tamamina erdirsin sagliklica oglusunu kucağına alırsın insallah
Bu arada ne gibi belirtiler yasadin genelde idrar rengi acik sari oluyo diyorlar benim 4. gebeligim yine bisey denemedim ama suan hala idrarim koyu inşallah rabbim banada oglum olacak mujdesi vermeyi nasip eder
Canim hic olmuyodu eskidende yum catladigi zamanlarda. Sonradanda bisey hissetmiyorum. Kendimi cok dinliyorum ama hissettigim hic bisey yok. Bebek kimildayana kadar hamile dilmisim gibi oluyorum.Kizlarinin annecigi canm ben birsey soracagim hani sen sagdan yumurtlayıp hamile kaldin ya bu donemlerde hani yeni yeni hamileligi öğrendiğin gunden beri kasik agrilarinda hangi tarafta agri batma falan oluyo yada olmuyo mu
Canım arkadaşım için soruyorum ilk hamile olduğunu öğrenince kasik ağrın olmusmuyduYa varya rabbim bu durumu düşmanıma bile yasatmasin çok zor çok acı vericibiliyorum ki bu gebeligin sonunda da hayır yok buda düşük olacak ki zaten en başından belliydi bu duruma geleceğim üç gündür karnimi gören beni 5 aylık hamile sanıyordu çok şiş çok büyümüş gazdan dolayı olduğunu düşünmüyorum yarın sabaha kadar idare etcem ağrılarım bi gidiyor sonra geldimi aniden vuruyor beni allahım sen şifa ver diye dua ediyorum simdi biraz uyumak istiyorum tabi ağrılar izin verirse
Merhaba hoş buldum ben çok eskilerden 2 defa Kıbrıs olayı yaşadım ama olumsuz sonuçlanınca ümidimi yitirdim sonra 3 defa yumurta takibi yaptım ondada düşük yaptım cinsiyeti kız çıkınca hepten umudum kalmadı bizde eşimle adet sonrası gün aşırı deneme yaptık eşim 5 ay takviye kullandı onun haricind başka diyet vs hiçbirşey yapmadık şükür paşam geldi darısı başınıza
Hayır cnm ilk hamileligimi hatırlamıyorum ama bunda hiç kasik agrisi vs. Yok zaten henüz kesede yokCanım arkadaşım için soruyorum ilk hamile olduğunu öğrenince kasik ağrın olmusmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?