Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Allah gönlünüze göre versin canım.
Ne zaman deneme olmuştu?

Allah tamamına erdirsin, henüz yok canım, ben bu ay başladım denemelere,
Yumurtlama gününde mi oldu ilişki?

Allah tamamına erdirsin, henüz yok canım, ben bu ay başladım denemelere,
Yumurtlama gününde mi oldu ilişki?
CaNim aslinda bende pko vardi hic yumurtam olusmuyordu sogan suyu denedim o ay akintim oldu ilk defa ve birliktelik her gun oldu.sık iliski daha guvenlidir.bir sorun yoksa tutmama sansi yok

Yeni bişey takıldı aklıma arkadaşlar ateş ölçme yöntemi ile
çat öncesi anlaşiyormu(ş) .. bu konuda detaylı bilgisi olan var mı?

Şükür geçmiş, inşallah herşey yoluna girmiştir
Maalesef Ağrım sancım hala yok cnm birden kanamam oldu şimdi bu saate kadın doğum doktoruda kalmadı acilede gitsem bana bişey demeden gönderirler dogumhanede nobetci doktorlar var onlarda beni kurtaja alacaklar diye korkuyorum

Son düzenleme:
Canim cok uzuldum. Gecmis olsun. Nasip dilmis uzme kendini . Insl her sey yolunda gider. Dikkat et kendine.

Canım yaa senin için tek istegim biran önce rahatlaman, belirsiz beklemekte mahvetti seni

Ben adet biter bitmez ilişki başladı birgğn var birgün yok şeklinde benim yumurtam 17. Gün çatladı ateşe göre benim ilişkide 16. Ve 17 de oldu ama benim hesabıma göre çatlamadan 4.5 saat önce ilişki olmuş çünkü hersabah 7 de ateş ölçerdik o sabah ateş ölçtüm o akşam ilişki oldu sabah tekrar 7 de ateş ölçtüm yum çatlamıştı ben o ilişkiden hanile kaldım diye tahmin ediyorum

Canım ozaman ben çok şaşırmıştım çünkü herşeyi eksiksiz yapıyordun biranda bütün bildiklerini elinin tersiyle bir köşeye ittin nasıl o riske girdin halen şoktayım
Çünkü yöntemlerden çok Allah’a Olan inancım yükseldi bunu yanlış anlamayın yöntem denemek demek inançsız olmak demek değil ben herşeyi denedim yum takibi iki defa Kıbrıs olayı vs maddi manevi gücüm kalmadı hiçbirşeye ve nasipte varsa her şekilde olur diye tevekkül ettim benim imtihanım o şekildeydi ve Rabbim bana doğal yoldan kendi dergahından nasip etti

Canım özel msj atabiliyormusun onu sorayım ilk önce benim 3 kızım var biliyorsun şuan düşünmüyorum çünkü eşim istemiyor aslında bende kararsızım sen düşünüyormusun
Evet canım özel mesaj atabiliyorum istediğini zaman bana yazabilirsin benim oğlum 3 yaşında şuan yeniden istiyorum birtane daha ama eşim İstemiyo oda nasip Rabbim sizlere nasip etsin inşallah

Canım benim adete 1 gün kala kan verdim değerim 8 çıkmıştı doktora gittim bana bu bebek sağlıklı değil dedi büyük ihtimal kimyasal olacak dedi sonra başka bir doktoru aradım oda bu işler hiç belli olmaz deri iki günde bir kan ver dedi öylede yaptım ikinci gün değerim 16 oldu sonra 36 derken gümden güne yükseldi düşün ki bebek 8. Haftada sonra doğru düzgün belirdi başka dr olsa alırdı hemen kimyasal diye ama dr sabır gösterdi şükür oğlum geldi belirti olaraktan ilk çok saçma sapan birşey için ağlamıştım ordan hanile olduğumu anlamıştım onun haricinde göğüslerimde hassaslık olmuştu akıntım çoğalmıştı o şekilde hanile olduğumu anlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…