- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- 303
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.281
Hos bulduk canim.Yok ultrason fotogragi vermedi doktor bende istemeyi unutdum malesef.Esim erkek istiyor tabi bana fark etmiyor ama anneye hiss dogar diyorlarya erkek diye dusunuyorum ilk gunden itibaren.ruyalarimdada erkek bebek goruyorum iki hafta sabr edecegiz artik.
Biz 7 ay urasdik 8 ci ayda haziranda hamile kaldim canim.tesekkur ederim.sizde varmi?Allah gönlünüze göre versin canım.
Ne zaman deneme olmuştu?
CaNim aslinda bende pko vardi hic yumurtam olusmuyordu sogan suyu denedim o ay akintim oldu ilk defa ve birliktelik her gun oldu.sık iliski daha guvenlidir.bir sorun yoksa tutmama sansi yokAllah tamamına erdirsin, henüz yok canım, ben bu ay başladım denemelere,
Yumurtlama gününde mi oldu ilişki?
Maalesef Ağrım sancım hala yok cnm birden kanamam oldu şimdi bu saate kadın doğum doktoruda kalmadı acilede gitsem bana bişey demeden gönderirler dogumhanede nobetci doktorlar var onlarda beni kurtaja alacaklar diye korkuyorumŞükür geçmiş, inşallah herşey yoluna girmiştir
Canim cok uzuldum. Gecmis olsun. Nasip dilmis uzme kendini . Insl her sey yolunda gider. Dikkat et kendine.Maalesef Ağrım sancım hala yok cnm birden kanamam oldu şimdi bu saate kadın doğum doktoruda kalmadı acilede gitsem bana bişey demeden gönderirler dogumhanede nobetci doktorlar var onlarda beni kurtaja alacaklar diye korkuyorum
Canim naptin gitdinmi doktora.İnşallah canım inşallah
Maalesef Ağrım sancım hala yok cnm birden kanamam oldu şimdi bu saate kadın doğum doktoruda kalmadı acilede gitsem bana bişey demeden gönderirler dogumhanede nobetci doktorlar var onlarda beni kurtaja alacaklar diye korkuyorum
Aynen cnm sağolCanim cok uzuldum. Gecmis olsun. Nasip dilmis uzme kendini . Insl her sey yolunda gider. Dikkat et kendine.
Inşallah cnm çok sağol rabbim razı olsun sizlerdenCanım yaa senin için tek istegim biran önce rahatlaman, belirsiz beklemekte mahvetti seni
Test sonuçlarına almaya gidecez canım şimdiCanim naptin gitdinmi doktora.
Canım doktora git bence sana içine zarar veren bişey çıkmasın sonra sağlık bu çok zor anlıyorum ama senin için endişeleniyorumKızlar çok üzgünümkanamam oldu şimdi
Rabbim korusun canim geçmiş olsunAynen cnm sağol
Ben adet biter bitmez ilişki başladı birgğn var birgün yok şeklinde benim yumurtam 17. Gün çatladı ateşe göre benim ilişkide 16. Ve 17 de oldu ama benim hesabıma göre çatlamadan 4.5 saat önce ilişki olmuş çünkü hersabah 7 de ateş ölçerdik o sabah ateş ölçtüm o akşam ilişki oldu sabah tekrar 7 de ateş ölçtüm yum çatlamıştı ben o ilişkiden hanile kaldım diye tahmin ediyorumCanim eski yazılarını göremedim bende adet sonrası düşünuyorum gün aşırı ilişki demişsin kaç defa oldu ? Ve normal yumurtlama adetin kaçıncı günüydü? Ateş yönetimi ni bende takip etmeyi düşünüyorum biraz detaylica yaxatmisin?
Çünkü yöntemlerden çok Allah’a Olan inancım yükseldi bunu yanlış anlamayın yöntem denemek demek inançsız olmak demek değil ben herşeyi denedim yum takibi iki defa Kıbrıs olayı vs maddi manevi gücüm kalmadı hiçbirşeye ve nasipte varsa her şekilde olur diye tevekkül ettim benim imtihanım o şekildeydi ve Rabbim bana doğal yoldan kendi dergahından nasip ettiCanım ozaman ben çok şaşırmıştım çünkü herşeyi eksiksiz yapıyordun biranda bütün bildiklerini elinin tersiyle bir köşeye ittin nasıl o riske girdin halen şoktayım
Evet canım özel mesaj atabiliyorum istediğini zaman bana yazabilirsin benim oğlum 3 yaşında şuan yeniden istiyorum birtane daha ama eşim İstemiyo oda nasip Rabbim sizlere nasip etsin inşallahCanım özel msj atabiliyormusun onu sorayım ilk öncebenim 3 kızım var biliyorsun şuan düşünmüyorum çünkü eşim istemiyor aslında bende kararsızım sen düşünüyormusun
Canım benim adete 1 gün kala kan verdim değerim 8 çıkmıştı doktora gittim bana bu bebek sağlıklı değil dedi büyük ihtimal kimyasal olacak dedi sonra başka bir doktoru aradım oda bu işler hiç belli olmaz deri iki günde bir kan ver dedi öylede yaptım ikinci gün değerim 16 oldu sonra 36 derken gümden güne yükseldi düşün ki bebek 8. Haftada sonra doğru düzgün belirdi başka dr olsa alırdı hemen kimyasal diye ama dr sabır gösterdi şükür oğlum geldi belirti olaraktan ilk çok saçma sapan birşey için ağlamıştım ordan hanile olduğumu anlamıştım onun haricinde göğüslerimde hassaslık olmuştu akıntım çoğalmıştı o şekilde hanile olduğumu anlamıştımbizlere yardimci olmak adina aramiza gelmene sevindim insallah bizde bu guzel haberi sizinle paylaşırız birgun hamilelik belirtilerin nelerdi hani daha beklenen adete hala varken neler belirtiydi hatirliyormusun kacinci gunu ogrendin hamile olduğunu
ahahah bencede paşamız fazla bekletmeden gelsw super olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?