Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Oğlunuz mu oldu peki

Canım doktora git bence sana içine zarar veren bişey çıkmasın sonra sağlık bu çok zor anlıyorum ama senin için endişeleniyorum
Gittim cnm yeni geldim doktor rahimde kese yok dedi değerim geçen hafta pzt 737 bugün 1459 dış gebelik olabilir dedi 2 seçenek verdi ya sağlıksız yada dış dedi şimdiye kadar hiç kese görülmediğini söyledim zaten eğer olusmussa bile bu değerle kese görülmesi gerekirdi yada kese oluşmuş rahime tutunamadan düşüyor olabilir dedi yani doktor baya bi konuştu bizi başka hastanelere sevk etti yarın gidip ozelede bi baktiracam

Allahü teâlâ yardimcin olsun canım

Canim cok uzuldum inşallah yarin bi mucize olurda keseyi gorurler ne diyecegimi bilmiyorum bi kez bende yasadim o durumu adina cok uzuldum
Çok sağol eksik olma cnm rabbim hepinizden razı olsun bnm için dua eden etmeyen herkesten takdiri ılahi diyecek bişey yok artık hepiniz burda bana umut oluyorsunuz ıns buradaki arkadaşlarımın hepsine rabbim tez zamanda tatlı sağlıklı salih erkek evlatlar nasip eder benimde büyük ihtimal dış gebelik çünkü kanamam vardı 2 saattir durmuş durumda yarın keseyi gorecegimi zannetmiyorum keşke olsa ama yok deger 1459.5 idi kucuk te olsa rahimde vajinal ultrasonla küçükte olsa kesenin gözükmesi gerekirdi ama yok hakkimizda hayırlısı olsun 3. Kayibim bu çok zor bnm için bnm hiçbir umudum kalmadı artık tek düşündüğüm artık bu düşük ten sonra bikac ara vermeyi düşünüyorum.

Canim cok uzuldum inşallah yarin bi mucize olurda keseyi gorurler ne diyecegimi bilmiyorum bi kez bende yasadim o durumu adina cok uzuldum
Peki senin nasıl hangi sekilde alındı dış gebeligin korkularımkorkularım çok hiçbir fikrim yok ne olacak nasıl olacak hiçbirşey bilmiyorum

Peki senin nasıl hangi sekilde alındı dış gebeligin korkularımkorkularım çok hiçbir fikrim yok ne olacak nasıl olacak hiçbirşey bilmiyorum
Canim gecen sene ocak ayinda kese vardi icinde bebek ve yolsak olusmadi 8 martta kurtaj yaptilar sonra 3. Prensesime hamile kaldim simdi dorduncu rabbim insallah bunda hayirli salih bi erkek evlat nasip eder sanada insallah baska bos gebelik yasatmadan salih bi erkek evlat nasip etsin

Bende 7 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum kese vardı bebek yoktu ama bu sefer dış gebelik diyorlar yanı bebek tuplere yerleşmiş yaşamayan bilmez rabbim kimseye yasatmasin bu durumu beni De tez zamanda kurtarsın

Açıklamayı baya yapmış canım bu sefer peşini bırakma yine de üzülüyosun yıkılıyosun çok iyi anlıyorum seni bende hevesle gittim hiç bişey göremeyince yıkıldım resmen halada sevinemiyorum çok erken öğrendiğim için doktor endişe etti banada sağlıksız yada geç döllenme olabilir kan değerine bakalım demişti takip etmemi istemedi ama ben çarşamba yine yaptırmayı düşünüyorum açıkcası internette araştırınca hele perişan oldum öylemi böylemi düşünmekten allah yardımcın olsun Rabbim sağlık versin hayırlısıylada bi mucize yaşatsın inşallah

Canım senin bence De geç döllenme hiç uzme kendini perşembe keseyi göreceksin inşallah . Amin cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kuzu çok çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun.arka arkaya çok kayıp oldu ama unutma burda çektiğin yaşadığın sıkıntılar inşaallah ahirette yanında olacak mükafat olarak geri dönecek inşaallah. evladın için iyi olmak zorundasın.once senin sağlığın önemli.

Kızlar geldim hastaneden küçücük BIR kese gördük ama doktor yarın tekrar tahlil yapmamı istedi deger yukseliyosa kürtaj olucam değer dusersede kendiliğinden düşer kurtaja gerek kalmaz dedi çok şükür dış gebelik değil dedi ama sağlıksız kese olduğu kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…