- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.301
Ne guzel haber. Cok sevindim. Hayirli olsun canim simdiden. Degerin cok guzel artmis. Rabbim saglikla kucagna alicagin gunleride gostersin insallah.Cumartesi 652 olan değer bugün 1105 çıktı çok şükür artış var perşembe muayaneyi beklemek kaldı
Cumartesi 652 olan değer bugün 1105 çıktı çok şükür artış var perşembe muayaneyi beklemek kaldı
Oğlunuz mu oldu pekiBen adet biter bitmez ilişki başladı birgğn var birgün yok şeklinde benim yumurtam 17. Gün çatladı ateşe göre benim ilişkide 16. Ve 17 de oldu ama benim hesabıma göre çatlamadan 4.5 saat önce ilişki olmuş çünkü hersabah 7 de ateş ölçerdik o sabah ateş ölçtüm o akşam ilişki oldu sabah tekrar 7 de ateş ölçtüm yum çatlamıştı ben o ilişkiden hanile kaldım diye tahmin ediyorum
Ne guzel haber. Cok sevindim. Hayirli olsun canim simdiden. Degerin cok guzel artmis. Rabbim saglikla kucagna alicagin gunleride gostersin insallah.
Çok şükür canım amin inşallah perşembe keseyide görürsek içim dahada rahat edicekÇok şükür canım, Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Gittim cnm yeni geldim doktor rahimde kese yok dedi değerim geçen hafta pzt 737 bugün 1459 dış gebelik olabilir dedi 2 seçenek verdi ya sağlıksız yada dış dedi şimdiye kadar hiç kese görülmediğini söyledim zaten eğer olusmussa bile bu değerle kese görülmesi gerekirdi yada kese oluşmuş rahime tutunamadan düşüyor olabilir dedi yani doktor baya bi konuştu bizi başka hastanelere sevk etti yarın gidip ozelede bi baktiracamCanım doktora git bence sana içine zarar veren bişey çıkmasın sonra sağlık bu çok zor anlıyorum ama senin için endişeleniyorum
Sağol teşekkür ederim cnm inşallahRabbim korusun canim geçmiş olsun
Gözün aydın cnm ıns hayırlı haberler alırsınCumartesi 652 olan değer bugün 1105 çıktı çok şükür artış var perşembe muayaneyi beklemek kaldı
Gittim cnm yeni geldim doktor rahimde kese yok dedi değerim geçen hafta pzt 737 bugün 1459 dış gebelik olabilir dedi 2 seçenek verdi ya sağlıksız yada dış dedi şimdiye kadar hiç kese görülmediğini söyledim zaten eğer olusmussa bile bu değerle kese görülmesi gerekirdi yada kese oluşmuş rahime tutunamadan düşüyor olabilir dedi yani doktor baya bi konuştu bizi başka hastanelere sevk etti yarın gidip ozelede bi baktiracam
Amin cnm Allah razı olsunAllahü teâlâ yardimcin olsun canım
Canim cok uzuldum inşallah yarin bi mucize olurda keseyi gorurler ne diyecegimi bilmiyorum bi kez bende yasadim o durumu adina cok uzuldumAmin cnm Allah razı olsun
Çok sağol eksik olma cnm rabbim hepinizden razı olsun bnm için dua eden etmeyen herkesten takdiri ılahi diyecek bişey yok artık hepiniz burda bana umut oluyorsunuz ıns buradaki arkadaşlarımın hepsine rabbim tez zamanda tatlı sağlıklı salih erkek evlatlar nasip eder benimde büyük ihtimal dış gebelik çünkü kanamam vardı 2 saattir durmuş durumda yarın keseyi gorecegimi zannetmiyorum keşke olsa ama yok deger 1459.5 idi kucuk te olsa rahimde vajinal ultrasonla küçükte olsa kesenin gözükmesi gerekirdi ama yok hakkimizda hayırlısı olsun 3. Kayibim bu çok zor bnm için bnm hiçbir umudum kalmadı artık tek düşündüğüm artık bu düşük ten sonra bikac ara vermeyi düşünüyorum.Canim cok uzuldum inşallah yarin bi mucize olurda keseyi gorurler ne diyecegimi bilmiyorum bi kez bende yasadim o durumu adina cok uzuldum
Peki senin nasıl hangi sekilde alındı dış gebeligin korkularımkorkularım çok hiçbir fikrim yok ne olacak nasıl olacak hiçbirşey bilmiyorumCanim cok uzuldum inşallah yarin bi mucize olurda keseyi gorurler ne diyecegimi bilmiyorum bi kez bende yasadim o durumu adina cok uzuldum
Canim gecen sene ocak ayinda kese vardi icinde bebek ve yolsak olusmadi 8 martta kurtaj yaptilar sonra 3. Prensesime hamile kaldim simdi dorduncu rabbim insallah bunda hayirli salih bi erkek evlat nasip eder sanada insallah baska bos gebelik yasatmadan salih bi erkek evlat nasip etsinPeki senin nasıl hangi sekilde alındı dış gebeligin korkularımkorkularım çok hiçbir fikrim yok ne olacak nasıl olacak hiçbirşey bilmiyorum
Bende 7 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum kese vardı bebek yoktu ama bu sefer dış gebelik diyorlar yanı bebek tuplere yerleşmiş yaşamayan bilmez rabbim kimseye yasatmasin bu durumu beni De tez zamanda kurtarsınCanim gecen sene ocak ayinda kese vardi icinde bebek ve yolsak olusmadi 8 martta kurtaj yaptilar sonra 3. Prensesime hamile kaldim simdi dorduncu rabbim insallah bunda hayirli salih bi erkek evlat nasip eder sanada insallah baska bos gebelik yasatmadan salih bi erkek evlat nasip etsin
Açıklamayı baya yapmış canım bu sefer peşini bırakma yine de üzülüyosun yıkılıyosun çok iyi anlıyorum seni bende hevesle gittim hiç bişey göremeyince yıkıldım resmen halada sevinemiyorum çok erken öğrendiğim için doktor endişe etti banada sağlıksız yada geç döllenme olabilir kan değerine bakalım demişti takip etmemi istemedi ama ben çarşamba yine yaptırmayı düşünüyorum açıkcası internette araştırınca hele perişan oldum öylemi böylemi düşünmekten allah yardımcın olsun Rabbim sağlık versin hayırlısıylada bi mucize yaşatsın inşallahGittim cnm yeni geldim doktor rahimde kese yok dedi değerim geçen hafta pzt 737 bugün 1459 dış gebelik olabilir dedi 2 seçenek verdi ya sağlıksız yada dış dedi şimdiye kadar hiç kese görülmediğini söyledim zaten eğer olusmussa bile bu değerle kese görülmesi gerekirdi yada kese oluşmuş rahime tutunamadan düşüyor olabilir dedi yani doktor baya bi konuştu bizi başka hastanelere sevk etti yarın gidip ozelede bi baktiracam
Canım senin bence De geç döllenme hiç uzme kendini perşembe keseyi göreceksin inşallah . Amin cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsunAçıklamayı baya yapmış canım bu sefer peşini bırakma yine de üzülüyosun yıkılıyosun çok iyi anlıyorum seni bende hevesle gittim hiç bişey göremeyince yıkıldım resmen halada sevinemiyorum çok erken öğrendiğim için doktor endişe etti banada sağlıksız yada geç döllenme olabilir kan değerine bakalım demişti takip etmemi istemedi ama ben çarşamba yine yaptırmayı düşünüyorum açıkcası internette araştırınca hele perişan oldum öylemi böylemi düşünmekten allah yardımcın olsun Rabbim sağlık versin hayırlısıylada bi mucize yaşatsın inşallah
Kuzu çok çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun.arka arkaya çok kayıp oldu ama unutma burda çektiğin yaşadığın sıkıntılar inşaallah ahirette yanında olacak mükafat olarak geri dönecek inşaallah. evladın için iyi olmak zorundasın.once senin sağlığın önemli.Çok sağol eksik olma cnm rabbim hepinizden razı olsun bnm için dua eden etmeyen herkesten takdiri ılahi diyecek bişey yok artık hepiniz burda bana umut oluyorsunuz ıns buradaki arkadaşlarımın hepsine rabbim tez zamanda tatlı sağlıklı salih erkek evlatlar nasip eder benimde büyük ihtimal dış gebelik çünkü kanamam vardı 2 saattir durmuş durumda yarın keseyi gorecegimi zannetmiyorum keşke olsa ama yok deger 1459.5 idi kucuk te olsa rahimde vajinal ultrasonla küçükte olsa kesenin gözükmesi gerekirdi ama yok hakkimizda hayırlısı olsun 3. Kayibim bu çok zor bnm için bnm hiçbir umudum kalmadı artık tek düşündüğüm artık bu düşük ten sonra bikac ara vermeyi düşünüyorum.
0 kız doğru bakmissin.ya ben bunu eski resimlerden buldum devamını bulamadım. Ama burdan bulmuştum.arayayim tekrarCanim benimde iki kizimda tuttu eger 0 kizsa.
Takvimin komple resmini atarmisin 34 yasada bakayim
0 kız doğru bakmissin.ya ben bunu eski resimlerden buldum devamını bulamadım. Ama burdan bulmuştum.arayayim tekrarCanim benimde iki kizimda tuttu eger 0 kizsa.
Takvimin komple resmini atarmisin 34 yasada bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?